Reklama

Reklama

Oliverův starý tým je v troskách a Cayden James vyhlašuje děsivé ultimátum. Dinah prahne po pomstě a jedná na vlastní pěst. (Netflix)

Recenze (3)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně taky trochu solidní epizoda. Samozřejmě si tvůrci bohužel neodpustili srdceryvné Oliver-William scénky (opravdu by mě zajímalo, které testovací publikum jim před natáčením nové řady doporučilo, že by bylo fajn do béčkového seriálu na motivy komiksu, zaměřeného na kaskadérskou akci a tu více, tu méně povedené vztahové linky, nacpat téma s otravným puberťákem). Konečně bylo cítit aspoň nějaké napětí. Hnacím motorem se do budoucna může stát konflikt Laurel+Quentin vs. Dinah+zbytek. Nevím, jestli jsem úplně spokojen s odhalením hlavního záporáka (o kterém to ale stejně dávno tvůrci nesmyslně "vytroubili do světa"), nicméně nějaký potenciál tam přeci jen je. Samozřejmě z čistě logického hlediska nedává asi tak 80% událostí, které měl údajně zapříčinit hlavní padouch smysl, ale to bychom se nemohli dívat již na šestou řadu seriálu, že? ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože to zas bylo trapáren..Jo,malej Queen nezkamal, samozřejmě musel přijít na supernebezpečný setkání, on se přece bál o tátu..a že by to v jiným seriálu vedlo ke smrti obou už nikdo neřeší :D ()

Reklama

Reklama