Reklama

Reklama

Star City hrozí krach. Dřívější spojenci nemilosrdně bojují o to, co bude s Black Siren, a Quentin něco tají. (Netflix)

Recenze (4)

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže z Dinah je krvelačná megera. No super. Nový tým se tedy pěkně vyprofiloval. Reneho teď asi chvilku neuvidíme, tak uvidíme, jak si poradí bez něj. Jinak jsem si myslel, že nejnezaujetější je Curtis, ale to co udělal na konci už podle mého bylo celkem dost. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo by se říci, že šlo spíše o takový "výplňový" díl, nicméně já byl překvapivě spokojen. Konflikt mezi týmy je zajímavou zápletkou, která doufám ještě chvíli bude pokračovat. Se zarputilostí Dinah to scénáristé možná trošku přehánějí, ale zatím to ještě nepřekročilo tu úplně nesnesitelnou mez (na rozdíl třeba od "olicity" ve čtvrté řadě). Uvidíme také, jaké mají autoři plány do budoucna s Laurel. Příště se můžeme těšit konečně na Theu=Speedy v akci a návrat Roye Harpera. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je celkem dobrý, ale je výplňový. Tým Dinah mě štve čím dál víc a myslím, že tím, že hackli Johnův čip zašli příliš daleko. A ten konec? Wow. Škoda, že se neobjevil hlavní záporák Ricardo Diaz, myslím, že už má nejvyšší čas. Argumenty obou týmů byly dobré, ale souboj mezi nimi se mi už tak nelíbil. Hodnotím 75% ()

FandaF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírumilovnost týmu A mi vyloženě dlouhodobě vadí. Být na mně, tým B by dodýchal už pár dílů před tímto. Stejně jako propleskávání padouchů místo aby je jednou provždy zlikvidovali. Né to né, my si počkáme až padouch se zas postaví na nohy abychom ho zas mohli proplesknout... Chjo. Idiocie... ()

Reklama

Reklama