Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým Arrow se tajně pokusí překazit teroristický útok biologickými zbraněmi, ale celé se to zvrtne. Městská policie je podrobí výslechu, aby přišla na kloub záhadě. (Netflix)

Recenze (4)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku solidní epizoda, hlavně co se týče výstavby kostry příběhu. Byť je samozřejmě trochu úsměvné, že po x-letech a stovkách zabitých, nebo zmrzačených noname generických žoldáků, securiťáků, ale i policistů, se najednou strašně řeší smrt dvou hlídačů, kteří se nijak neliší od té kupy mrtvol, kterou už za sebou Oliver a jeho tým zanechal. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenáristická špička celé sedmé série. Tyto retrospektivní zapeklitosti mě baví v jakémkoli formátu, ať se jedná o sofistikovaný kriminální film nebo jen jeden díl jinak spíše ryze akčního seriálu. ()

FandaF odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je zase hromada H... Felicypizda mele díl od dílu rychleji a samé sračky. Divím se že jí huba neupadne. Už se její dialogy ani nesnažím vnímat. Dodat do helmy "energii" pomocí elektrického obušku opravdu geniální nápad... Co na tom, že v obušku jsou kilovolty a v té helmě jen jednotky voltů, elektronika by vlivem takového "dobítí obuškem" jen zajiskřila a byla opravdu definitivně "dobita" (zničena)... :/ Policejní výslech A týmu ohledně smrti 2 ňoumů to už byl fakt vrchol... ()

Reklama

Reklama