Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým Arrow spěchá překazit teroristický útok, který chystá Emiko, a Oliver ji chce vytrhnout ze začarovaného kruhu rodinného násilí. Přichází čas splatit dluh. (Netflix)

Recenze (3)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co napsat k finále sedmé řady, která začala tak nadějně a jejíž druhá polovina byla tak zoufalá? Ani finále bohužel až na světlé výjimky příliš nevylepšilo dojem, takže snad jen zbývá smutné konstatování "uff ještě 10 epizod v osmé, poslední řadě a tvůrci ukončí tuhle agónii". Pouze doufám, že těch posledních 10 dílů bude stát za to a trochu vylepší závěrečné resumé seriálu, který začinal tak nadějně a stala se z něj typicky nastavovaná kaše. Mírným optimismem mě naplňuje fakt, že Emily Bett Rickards v roli Felicity skončila již teď, takže budeme v posledních 10 epizodách ušetřeni Olicity momentů, které v podstatě zničily celý seriál. Jinak konkrétněji k závěrečné epizodě: tvůrci se do ní snažili nacpat vše co šlo a výsledek tomu odpovídá, bohužel převážně v negativním slova smyslu. Vrátilo se plno postav, do toho bylo třeba uzavřít i ty hrůzostrašné flashforwardy a rozloučit se s Emily/Felicity. Dopadlo to tak, že třeba Katie Cassidy měla asi tak dvě scény v nichž se objevila. Rozhodně mě potěšil Michael Jay White v roli Bena Turnera, tuhle postavu měli využívat už dřív a v daleko větší míře. Naopak klasicky Kate McNamarra alias Mia a Sea Shimooka alisa Emiko - stejné chyby, stejné známky, respektive nejenže by se tyhle dvě katastrofální herecká dřeva s přesně třemi výrazy tváře v repertoáru neuchytily ani v Tak jde čas vedle Dr. Drakea Remoraye v podání Joyeho Tribbianiho, ale pomalu by to nestačilo ani na nějaké soft erotické filmy, tohle byly opravdu těžké castingové přešlapy. Jelikož bylo třeba půlku epizody věnovat rozloučení s Emily/Felicity, tak samozřejmě vypořádání s Emiko a 9th Circle působilo strašně uspěchaně a spočívalo v další nijak nezáživné generické bitce hromady komparzistů s Arrow týmem. O flashforwardech se radši nebudu ani zmiňovat. Abych nekončil vyloženě negativně - opravdu jsem zvědavý a mám mírně optimistická očekávání k závěrečné osmé sérii (jakkoliv směšně lacině opět vypadal Monitorův kostým). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“This is the end of an era!” I když jsem se pronadával 4. a 6. sérií, Arrow mi natolik přirostl k srdci, že jsem nad ním nezanevřel až do této první části jeho konce a jsem vděčný, že jsem neučinil jinak. Slza ukápla s velkou hrdostí, upozaděná množstvím vzpomínek, které si za ta léta, co s tímhle seriálem vyrůstám, odnáším. Bylo mi ctí sledovat vývoj všech zúčastněných. Snad se s co nejvíce z nich setkám v budoucnu v dalších projektech. ()

Reklama

Reklama