Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět se změnil a ti, kteří velkou krizi přežili, se snaží dát trochu dohromady, zavzpomínají a začnou přemýšlet o budoucnosti. Jenže co když tahle mise ještě neskončila? (Netflix)

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je konec jedné velké éry. Seriálu, který tu se mnou byl ze všech nejdýl. Od října 2014, kdy odstartovala 3. série jsem hltal díl za dílem a obdobným stylem se přenesl i přes pochmurná období ve 4. a 6. sérii. Postupně si zamiloval celé rostoucí univerzum a dal šanci i ostatním seriálům, kterým dal Arrow možnost vzniknout. Oblíbil jsem si i znechutil některé postavy, začal seriálu věnovat pozornost i mimo dané díly a přes všeobecný vzrůstající hate jsem zůstal až do prozatím vůbec nejsrdceryvnějšího zakončení v rámci všech televizních děl, co jsem doposud kdy viděl. Srdce hluboce zaplesalo v okamžiku, kdy se na jednom místě sešly prakticky veškeré důležité postavy, co nás za oněch 8 let provázely. A u mnohých z nich doufám, že jsme se s nimi díky Flashovi, Supergril a dalším neviděli naposledy. Děkujeme Olivere, děkujeme Stephene! ()

gegon10 

všechny recenze uživatele

Tak a je konec. Tento seriál mě provázel posledních pár roků a vůbec toho času nelituji. Začalo to výbornou první sérii a od té doby jsem se na arrowa nedokázal přestat dívat, i když byly některé série horší a méně záživnější. Celá 8. série byla opravdu skvělá a krásně zrekapitulovala celý průběh tohoto příběhu. Na finální díl jsem se opravdu těšil a zároveň se ho obával po né moc povedeném konci crossoveru (Crisis on Infinite Earths). Celý díl byl dost dobrý. Obzvlášť mě potěšil návrat starých postav, které jsme už dlouho neviděli, ale jinak jsem byl mírně zklamán, protože mi celá epizoda přišla nehorázně zrychlená a sestříhaná. Chápu, že nechtěli dělat mimořádně delší díl, ale kdyby vymazali některé flashbacky z minulosti, které mi přišly dosti zbytečné, a místo toho radši dali větší prostor starším postavám a dialogům, tak by podle mě udělali líp. I přes tyto nedostatky mi ale závěrečné scény, dialogy a pohřeb vyrazily dech a nemůžu dát jiné hodnocení než 5 hvězdiček. Závěr se opravdu povedl. Arrow dostal důstojné ukončení. 90% ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arrowa som našiel na konci prvej série, hneď som vedel že tento seriál pôjdem až do konca. Mali sme tu skvelé série mali sme tu horšie a preto som nesmierne rád že Arrow dostal zakončenie aké si zaslúži.S legendou sa prišli rozlúčiť všetci a ohromne ma potešilo že na pohrebe boli všetky dôležité postavy ktoré sme mali možnosť spoznať. Posledný diel sa vydaril na výbornú, flashbacky strašne potešili a ukázali prečo sa Arrow dostal do našich sŕdc.Slzám sa nedalo ubrániť a jediné čo mi ostáva povedať je ďakujem Stephen vlastne Arrow. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo naprosto úžasné ukončení. Dočkali jsme se akce, flashbacků i Oliverova pohřbu, který byl opravdu výborný. V novém universu máme živého Tommyho a živou Moiru, což je také parádní. Arrowa jsem začal sledovat roku 2015 a i když ne všechny série byly zdařilé (4. série), můžu říct, že se jedná o jeden z nejlepších seriálů, který jsem kdy viděl. A tato epizoda je vážně vydařená a neshledávám u ní jedinou chybu. 100% ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. S Arrowem jsem začal ve 2017 a v té době to bylo pro mě To Nejlepší a prakticky furt je, protože Arrow si mě získal úplně, ale úplně vším. Zajímalo mě jak to ukončí, jak vlastně ukončí seriál, který byl a stále je u mě na tom prvním místě a musím říct, že tohle TOHLE bylo úžasné, krásné a dokonalé zakončení. V tomhle díle nechybí snad nic! Flashbacky jsem nečekal a líbí se mi jak je do toho zakomponovali. Též se mi líbí, že díky Crisisu máme zpět Tommyho a Moiru. Taky Thea a Roy! Ach ti dva jsou boží. Theroy shipuju už od začatku. Nicméně všechno jednou končí a Arrow bude mít vždy speciální místo v srdíčku u mě! Děkuji za všechno! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama