Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 6
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Hust3r k tomuto seriálu (12)

Strážce zákona (2016) (S05E07) 

Pátá řada pokračuje v dobrém tempu. Jen je prostě divný, že každá nová postava musí někdo být. Nabíječ Felicity je dle mého Prometheus, novej vigilante je hádejte kdo? :D Když jsme ale u toho nového strážce, tak mi ten pán "lyžařský brejle" docela bavil a ne vždy se stane, aby se nová postava tak povedla. Dolphie slušně najebal Oliverovi, že jsem se vrátil do časů Rockyho a ten závěrečnej zvrat sice už snad nemůže nadchnout, ale doufám, že se v situace v týmu zatim měnit nebude, jelikož jsem si slečínku oblíbil, zvlášť pokud je vyparáděná (i když ta dublerka Black Canary z předchozí série byla lepší). ()

Invaze (2016) (S05E08) 

Tak stý díl se neskutečně povedl. Vůbec letos crossovery jsou na mnohokrát vyšším levelu než loni a Supergirl to jen celé okořeňuje. K té vizi? Strašně rád jsem viděl staré postavy z prvních řad zase pospolu, bylo by o zajímavé, kdyby všichni žili. Škoda, že chyběl Tommy a Manu Bennet, ale Deathstroke byl i tak fajn a už tak se podařilo přivézt mnoho a mnoho postav. Principiálně bylo jasné, že dvojdíl Flash-Arrow a asi i Legends, které jsem zatím neviděl budou strašně zrychlení a nebude čas nic extra řešit, jelikož stopáž zůstala stejná a to je asi jediné, co bych vytkl do příštích crossoverů, extra minuty navíc prosím. Ten výčet postav je neskutečný, pořád je to ovšem díl Arrowa, takže se museli objevit postavy primárně z tohoto seriálu, ovšem vidět zde zas Palmera se starými známými a Felicity bylo fajn. Setsakra vymazlené, mohl bych to rozebrat celé, ale všichni fanoušci si to budou určitě užívat stejně... ()

Co za námi zůstává (2016) (S05E09) 

Co to sakra mělo bejt ten konec? :D A Curtisův (ex)přítel jednoznačně nejotravnější postava v seriálu. ()

Kolizní kurz (2018) (S06E14) 

Takže z Dinah je krvelačná megera. No super. Nový tým se tedy pěkně vyprofiloval. Reneho teď asi chvilku neuvidíme, tak uvidíme, jak si poradí bez něj. Jinak jsem si myslel, že nejnezaujetější je Curtis, ale to co udělal na konci už podle mého bylo celkem dost. ()

Dvojnice (2018) (S06E15) 

To jsem zvědav, jestli se Roy ještě zdrží.. ()

Bratři ve zbrani (2018) (S06E17) 

Tohle mě bavilo hodně. Asi díky způsobu jakým je to natočené, takhle snad nevypadal žádný díl. A ta konfrontace Olivera a Diga mě hodně strhla. ()

Principy (2018) (S06E18) 

Hodně dobrý díl, kupodivu mě strašně bavilo, že se s Quentinem dali takhle dohromady. Když jsme u toho vzpomínání, po první sérii by to asi nikdo netipoval. Snad už to moc nebudou natahovat. ()

Dragon (2018) (S06E19) 

Celej díl o Diazovi. Ne, že by to bylo špatné, jenom prostě to není, co bývalo.. ()

Věrnost je věc vrtkavá (2018) (S06E20) 

Něco mi říká, že Olivera asi úplně nezavřou až zčerná. Taky vám přišlo, že dostává míň a míň prostoru? Bylo by zajímavé, kdyby do, již potvrzené, 7.řady obsadili nového Arrowa. Diaz už mě moc nebaví, snad ty zbylé díly nebudou tak natahované. ()

Procesní listina č. 11-19-41-73 (2018) (S06E21) 

Spoilery : Ty kráso, tak to byl nářez! Tommyho bych ihned vrátil do seriálu, ten mě neskutečně bavil. Ale potěšil mě i návrat pana Masky. Tady jsem se bavil po celou dobu jako za starých časů, takže musim dát maximální počet. A šlo to i téměř bez akce. ()

To, co nás spojuje (2018) (S06E22) 

Super akční díl, minule na ní pošetřili, tak se teď vyřádili naplno. Škoda, že jsem si jí moc neužil, jelikož kvalitativně selhala verze SVA. A co, že byla ta druhá věc? :D Zas ho asi bude chtít zavřít. ()

Doživotí (2018) (S06E23) 

Spoilery. Povedené finále, ztráta Quentina hodně zamrzela, Oliver jde do vězení, očekávám deus ex machina na začátku sedmé série... ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama