Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 1
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Recenze (704)

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Dá se na to koukat, má to svoje klady i zápory. Amell je docela sympaťák (i když poněkud strnulý:D) a jeho 'bodyguard' taktéž. Na druhou stranu mi vyloženě vadí hlavní ženská postava (Laurel). Jen co se objeví na plátně, otvírá se mi kudla v kapse. To nemohli vybrat někoho, kdo bude zajímavý alespoň na pohled (když už jsou tam takoví všichni)?! //////// Po první sérii tomu přiádvám hvězdičku, jsou to nakonec čtyři, i když ty zápory stále platí :-) //// Felicity je ovšem nejlepší. Díkybohu za ni! ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

My name is Oliver Queen.....Seriály to mají u mě těžké, pokud mě nedokáži plně zaujmout po pár dílech, tak u mě končí (zdravím Dextra). Pokud si seriál chce udržet mou zvědavost a nakonec získat mou plnou pozornost, tak mě musí pro něj v kritických prvních dílech zaujat. Seriál Arrow to dokázal. Hlavním hrdinou je Oliver Queen, jenž ztroskotal na pět let mimo civilizaci na neznámém ostrově, kde se mu něco přihodilo a udělalo to tak z rozmazleného miliardáře, vraždící stroj z lukem, jenž se rozhodnul že se stanem Temným rytířem svého rodného města. Ano hlavní hrdina mi zpočátku připadal jako směs legendy ze Sherwoodského lesa a Temného rytíře Gothem City. Akorát že hlavní hrdina je mnohem nekompromisnější než Batman a rozhodně se neštítí zabíjet. Ze začátku mě to bavilo především díky akčnímu spádu a navíc to celé rychle a příjemně odsejpalo. Teď mám za sebou 15 dílů a celý seriál neskutečně žeru. Oliver Queen je sympaťák, z lukem to fakt umí (pokaždé když slyším natažení tětivy tak mě zahřeje u srdíčka) a odhalování postupně toho co se dělo na ostrově je skvěle zpracováno. Navíc i ostatní postavy si mě získaly, především tedy parťák našeho hlavního hrdiny Diggle, pak jeho sestra Thea jejíž úsměv mě též dokáže zahřát u srdce dále Felicity, která je podle svých slov nudná ajťačka ale mě rozhodně nenudí a samozřejmě nesmím zapomenout na Manu Benneta, sice jsem ho zatím viděl jen ve třech epizodách ale naprosto si mě získal. Arrow se ke mě dostalo jak šíp z čistého nebe, nedřív si získalo mou zvědavost pak pozornost a nakonec mě srazil na kolena a naprosto si mě získal. Navíc pokud si zbylých 8 dílů udrží stoupající frekvenci, tak si první epizoda nejspíš vybojuje plný počet a možná taky zaplní desátý flek v mé topce seriálů. Prozatím dávám za skvělé a sympatické postavy, příběh, flashbacky na ostrov a v neposlední řadě za skvělou akci, která ukazuje že i s viditelně malým rozpočtem to roztočit na plné obrátky 85% You have failed this City! Hodnocení po shlédnutí první série: Tak to mám za sebou. To co zprvu vypadalo jako laciná kombinace Robina Hooda a Batmana se nakonec stalo srdeční záležitostí. I love Arrow! Arrow si mě prostě a jednoduše získal. Získal si mě temnou atmosférou a nekompromisním přístupem, který uplatňuje Oliver Queen. Získal si mě flashbacky na ostrov. Získal si mě postavami, ať už se jedná o trojici kapucářů Oliver-Diggle-Felicity a nebo trosečník Wilson, získala si mě taktéž Thea, Laurel spolu s otcem. Navíc kvalita seriálu rostla díl po dílu, až dosáhla hvězdných výšin v podobě poslední epizody která první sérii zakončila opravdu epicky. No a já už se teď opravdu nemůžu dočkat druhé série, která slibuje pořádný nářez a pořádnou zkoušku pro psychiku postav. His name is Oliver Queen, and he did not failed this city. 95% S02: Arrow is back a to v plné síle! A nutno říct konečně, Oliver, Diggle, Felicity a Wilson-Crixus mi už chyběli....hlavně ta Felicity! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Seriál hodnotím po celé první sérii (ne jako někteří exoti po pilotu) na ***. Po 23 dílech totiž kouzlo poznávání "nového" (ty uvozovky pochopí každý když řeknu že Arrow je prakticky "šampón verze Bruce Wayna") je pryč a nechutně bije do očí ta až příliš velká podoba s mexickou telenovelou... Ne vážně. Ze začátku totiž dobře funguje poznávání toho co je hrdina - samozvanec zač. Flashbacky z ostrova (na kterém byl 5 let a formoval se do ultimátní mlátičky) jsou zajímavé a dokáží okořenit. V té době byl seriál i na 4 hvězdy. Bohužel jakmile se "neflashbackuje" nebo nelítají šípy díváme se na nefalšovanou telenovelu. Stupidní dialogy modelkoidních postav obojího pohlaví (je to jak reklama na parfém stylu "press-to-play") a zápletky z kategorie "jsem tvůj otec" jsou tam na denním pořádku. A to celkem bolí. Obzvlášť po tom co ze začátku si právě z tohoto stylu dělal seriál legraci (odpověď na dotaz co je Stmívání?: "Je lepší když to nevíš" mě pobavila). Osobně se tedy bojím druhé řady, která je na cestě a pokud bude tendence série stejná snížím hodnocení na dvě hvězdičky...druhá série: tendence dolů pokračuje. Krom stupidních dějových zvratů ("ty žiješ?") a rezignace na logiku se začíná projevovat snaha o kopírování Marvelů. Z ničeho nic se do děje vmotá "Liga stínů" a Ra's al Ghul (ano, ten z Batmana) a máme tu nastartování další série - Flash. Drahého Arrowa navíc postihl záchvat svědomí, takže přestává cíleně zabíjet padouchy (sebehorší) jako tomu bylo v první řadě a moralizuje až na půdu. Opravdu ale opravdu uvažuji o dvou hvězdách. .třetí série: tendence dolů pokračuje i nadále. Seriál začíná mít trvalé telenovelové móresy. Už to není jen občas... Debilní rozhovory, debilní hlášky a ty vztahové veletoče... no masakr. Úplně to zabíjí celou myšlenku. Dávám hodnocení dolů. Takhle to opravdu dál už nejde... (jo a už je na cestě 4.řada)... ()

Wimy 

všechny recenze uživatele

Klasický seriál, kde s každou další sérií klesá úroveň. Začal jsem s 5* po prvních 2 sériích, ale po 4 sérii to měním na 4*. Samé nesmyslné linie tam vymýšlí a strašně se snaží to mít zajímavě překombinovaný, což v celkovým důsledku spěje jen k větším hovnám. ()

comicsMax 

všechny recenze uživatele

Máte rádi DC, máte rádi Arrowa tak... se na tento seriál nekoukejte, nebo alespoň ne na celý. Na první sérii se koukat dá i vás celkem pohltí ale z 2 a 3 vám bude asi tak jako při požití dortu pejska a kočičky. Ze začátku má luk a šípy jen Arrow poté jeho "učitel", nepřítel, přítel,Přítel-nepřítel-manželka,sestra a to to ještě nekončí. A na konci si miliardář (náctiletý Tony Stark) postaví DC iron manovu zbroj která po vylepšení exploduje...seriál končí?! ()

bradl3y 

všechny recenze uživatele

Ech, strašně nerad hodnotím a komentuju seriály, aniž bych viděl alespoň jednu celou řadu, ale tady, myslím, to nebude problém, protože se dá asi vcelku dobře odhadnout, v jakém duchu se ponese. Bohužel se záměr komiksové adaptace ztrácí pod nánosem patetických keců, spousty klišé, promluv k hrobům, řešení vztahů a rádoby překvapivých dějových zvratů, a míří spíš k telenovelové úrovni s občasnými střeleckými a bojovými souboji. Hezké tvářičky jsou u CW samozřejmostí. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý. Základem je silný příběh a nečekané zvraty, kterých má tenhle komiks v zásobě asi dost. Trošku sice mrzí, že se Arrowa nechopil někdo schopnější (Showtime, HBO), ale i tak je Arrow dost návykovou podívanou. __ Tak "nadšení" u třetí série krutě padá, navíc mi jde proti srsti fakt, že všichni z Oliverovy blízkosti se už taky stávají hrdiny proti bezpráví. Kdo tohle sakra napsal? S01-3/5, S02-4/5, S3-2/5 ()

Dohaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arrow nám ponúka ďalšieho hrdinu z prostredia komixovej tvorby. Pre mňa priniesol niečo nové v podobe flashbackov, nikdy predtým som to ešte v tejto podobe a množstve nevidel. Počas obdobia ako spoznávame Olivera, zisťujeme, že jeho predošlý život nebol vôbec ľahký. Scenáristi a režiséri veľmi dobre vyobrazujú psychológiu postáv, seriál stále pokračuje a preto som zvedavý, ako to bude ďalej. ()

Michael2807 

všechny recenze uživatele

,,Je to plné nesmyslů a nejrůznějších věcí, co nesnáším, ale je to strašně chytlavé'' Tak zněl můj první komentář. Teď se jen opravím na: ,,Je to jen plný sraček a nejrůznějších věcí co nesnáším + téměř konstantně a rapidně se rozrůstající srdcervoucí projevy, po kterých mám chuť sníst kulku'' ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Spočiatku slabšie, ale až s prichodom roztomilo ukecanej, hlaškujucej Felicity to ma tie spravne grady. She rules! ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou dva první díly a laťka je nasazena vysoko, tak snad si kvalitu udrží. Je to celkem napínavé a jen trošku předvídatelné, solidně akční a příjemně spádné. ()

alouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Green Arrow je na tom s rozjezdem trochu podobně jako kamarád Flash. Ze začátku docela nic moc, spousta zbytečných řečí, ale nakonec se z toho vyklube zajímavá detektivka, která dělá čest DC :) ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele

Trasa Brno-Vídeň a Vídeň-Brno ve žlutém stačila. Sama bych si to nepustila a nebýt rekapitulací na začátku bych si ani nevšimla že to hrálo od 3. dílu na přeskáčku. ()

Yangus 

všechny recenze uživatele

Po skončení 2.série by mě zajímalo jak dlouho skutečně z těch 5ti let strávil sám na tom prokletém ostrově. ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím můžu říct, že Arrow nevyplnil jedinou z mých obav a ačkoli si pro nápady občas zaskočí do Nolanovy trilogie a debilní telenovelové emocionální scény a řešení vztahů celkem ubírají na spádu, jedná se o parádní komixovou oddychovku. Seriál má pořád čím překvapit i přes občasné slabší momenty si drží svižné tempo a graduje až do parádního finále. (1.série) A po druhé sérce je to ještě komixovější, ale zároveň i temnější, takže prostě libovější. No má to našláplé víc než dobře! ()

Ondracius 

všechny recenze uživatele

Nic tak blbýho jsem už dlouho neviděl... Bohužel se komiksový námět ztrácí pod haldou telenovelských keců, filmových klišé a velmi "překvapivých" dějových zvratů. Komiks potenciál má, ale provedení je hodně špatné. ()

Rendiss 

všechny recenze uživatele

Půl roku jsem se rozmýšlel, půl roku! Velká chyba! Měl jsem se rozmýšlet rok! Protože od 12. dílu čekám jako blázen na další a ty týdny jsou příšerně dlouhé! Arrow je u mě na prvním místě, i přes ty strašný flashbacky, ale když je beru jenom jako součást příběhu, tak jakž takž. Nevadilo by možná, kdyby udělali prequel o žití na ostrově (na ten bych se nedíval) a v normálních epizodách to vypustily.. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

65% Dovolím si hodnotit aniž bych viděl celou první sérii, nýbrž polovinu. Určitě zajímavý akční "superhrdinský" seriál, který však místy sklouzává svými epizodami, respektive dialogy do průměru. Děj se motá kolem jedné hlavní dějové linky, přesto je zde několik dalších, které určitě obohacují seriál. Ale s Arrow jeden problém - seriál mě musí chytit, sledoval díl co díl, tady se to (možná) bohužel nestalo. Přesto určitě seriálový nadprůměr. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Ku tomuto seriálu som sa dostal strašnou náhodu pri tlakovaní kontrolných objemov v práci. Kolega mi porozprával dej a celkom ma to upútalo. Po troch minútach mi Oliver Queen a jeho príbeh prišli dosť podobné ako LOST. Ale je tam veľa dramatických prvkov, akčných scén, výborných efektov, ale občas aj trošku nudných dialógov a moralizovania. Avšak nudné časti sú zďaleka prevýšené kvalitnými a napínavými scénami. Seriál je sem-tam aj vtipný, hlavne postava bodyguarda Diggsa mi príde ako veľmi vhodná, ako napr. mozzarela na cestovinách. Baby v seriály sú moc sexi a to tiež predsa dodáva šťavu. Len by som do budúcna poprosil menej romantizmu, super hrdina v kapucni si predsa nemôže nechať kvôli niečomu takému prízemnému ako sú city pokaziť svoju reputáciu... :-) ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama