Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 4
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Recenze (703)

EnaXtou 

všechny recenze uživatele

Pouze za pilot: Z mého pohledu až moc nedořešených věcí, které nedávají smysl, kde vzal všechno to super vybavení, ať už na ostrově, nebo poté ve městě. ()

Taffey

všechny recenze uživatele

Není to marné, ale všechno jsem už kdesi viděl. Zatím jsem viděl pilot + 3 díly a začínám zjišťovat, že je to na jedno brdo. ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Dost lidí tenhle seriál sice kritizuje, ale mě se docela líbí. Pilot a s ním startující příběh hodnotím kladně, i postupné okna do minulých 5ti let. Připodobování seriálu k jiným jako hledání stejností v jiných je nesmysl i přes určitě podobnosti typu (Batman - Robin, Klark Kent - Lois Leinová, Robin Hood..). Otázka je jasná, zda životnost seriálu neztroskotá na vyčerpání jmen ze "seznamu" či stále se opakující děj nebo neustále vracení se k ostrovu a nabublávání toho co se již stalo. Takže jaké bude další ubírání seriálu..Zatím je děj relativně dynamický, snad to tak i zůstane. 1. serie - 85%. Tak bohužel, návraty do minulosti se sice už nekonají, ale za to příběh se stává čím dál více uměle předymenzovanej...po 2. sérii se seriálem končím. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Setsakramentsky pitomý, praštěný děj s extrémně debilní zápletkou - mstitel s tajemstvím - zatím mi uniká, co mstí - s nepochopitelně získanými superdovednostmi - to jako vážně? Trosečník něco víc než jen živořil a jen tak tak přežil? Ale je to výborně zpracováno, triky skvělé, představitelé super, náboj, akce, vizuál, vše štymuje a nadchne. No a nakonec ta zápletka ani tak nevadí - zhovadilostí jsou všude plné kýble, tak proč ty nesmysly nepřijmout, když už se tomu ani trochu věřit nedá? --- Jak se zdá, opuštěný ostrov se hemžil obyvatelstvem, s tajemstvím se tu tahá každý druhý, a děj je stále nudnější. A tak ubírám hvězdičky. ()

14neo11 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly luxusní, pak už to kleslo na seriálovou, místy až naivní klasiku. Nicméně, jako skalnímu fanouškovi, milujícím cokoliv se značkou DC, dávám 4*. ()

Bobyatopici 

všechny recenze uživatele

Batman n.2. Ale proč ne. Jak Batman, tak Arrow se mi fakt líbí. Herecké výkony jsou jednoduchý, ale na nic si to nehraje a kdybych chtěl nějaký drama seríál o hereckých výkonech, pustím si něco jinýho. Takhle to splňuje to co jsem chtěl a dávám tomu 5*. Hodně sympatických postav, charismatický záporák a hlavně "dobrý" hlavní hero, který zas až tak hodnej není :))) Snad to druhou sérií neklesne. ()

BarMaja 

všechny recenze uživatele

První série byla opravdu slušná a já jsem si seriál oblíbila a těšila se na další řadu. Pak tu byla druhá série a já měla téměř každou epizodu malou srdeční zástavu. Bylo to dechberoucí a hlavně silně návykové! ---- Problém nastává se třetí sérií, která můj oblíbený seriál sestřelila z mých TOP a snížila nejen mé hodnocení, ale i můj zájem a já přešla raději na kofein... Oliver vyměkl, už není ani tak sexy a společně s ním vyměkl i celý seriál. Felicity - do nedávna oblíbenkyně téměř všech fanoušků, předčila samotnou Laurel a nyní vede v žebříčku 'Osina v zadku'. Závěr třetí série je mi doteď záhadou a nedokážu si představit žádné rozumné řešení, jak by se mohl seriál vrátit do starých dobrých kolejí, kdy nešlo jen o prapodivnou romanci Olicity a uspokojení jejich pubertálních fanynek. Jsem stále idealista a tak jsem zvědavá na 4. sérii, která rozhodne, jestli tenhle seriál nepoputuje do věčného zatracení. ()

crjules 

všechny recenze uživatele

Prvni dil mne navnadil a sahl jsem po cele serii. Bavilo mne to do tretiho-ctvrteho dilu.Potom zacal scenar prudce uvadat. Pri osmem dilu serialek najel na vlnu totalni debility. Herecka mimika byla u nekterych postav jako z jihoamerickych telenovel,dialogy jakbysmet a uz i ty akcni sceny (nastoupila divka se skraboskou a minikusi) byly trapne. Serial si dovedu predstavit ve vysilacim case 15:20 na tv Nova.Tam mu to bude sedet! :) ** ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia upustili od prehnaného fantasy štýlu Smallvillu a inšpirovali sa Nolanovov trilógiu a priniesli nám reálneho hrdinu S mäsa a kostí. Príbeh ktorý prelína dve roviny minulosť na ostrove a Arrowovsku súčasnosť je dynamický a zaujímavý so slušnou akciou. Slušný nadpriemer. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, ak vidím jeduu epizódu, poteším sa, ak jednu-dve preskočím, absolútne mi to nevadí. Je to tak priemerné, až je to dobré. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Arrow je takový ''táta'' komiksových seriálů z dílny DC. Je ze všech nejtemnější a logicky dějově nejpropracovanější, protože už běží třetí série. Amell je sympaťák a vůbec celý jeho tým funguje. Nicméně Flash šlape tomuto seriálu na paty a mně osobně se líbí o něco víc... Každopádně sázím 5 hvězd a už se třesu na další díly! ()

West 

všechny recenze uživatele

Tenhle koncept byl na začátku překvapivě dobrý ,ale postupem času se začne něco ztrácet a ke konci první serie se každý díl tak nějak opakuje. A patetycké debaty a kýčovité scény se navyšují na procentech, že začíná vše upadat do průměrnosti toho všeho, a to je velká škoda. Pořád zvažuji jestli se mám dívat dál a dát tomu poslední šanci , nebo to mám vzdát. No , uvidíme... 1.Serie - 65% 2.Serie - 75% ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Hmm, co k tomu říct.Hlavní charakter je totálně mimo mísu oproti předloze, vztahové peripetie jsou po chvíli na blití. Nad vodou to držely flashbacky z ostrova a posléze naprosto geniální, dokonalý a božský Manu Bennett. Kdybych byl ženská, tak bych si pořídil polštář s jeho podobou v životní velikosti :-D ()

comicsJan 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná. Shlédnutím druhé a třetí série si ale akorát tak zkazíte mínění o něm. Druhá série se ještě napravuje perfektním závěrečným dílem, ale třetí série je zničující. Pokud nechcete ztratit dobré mínění o Arrowovi, ale třetí sérii přesto sledujete, nepouštějte si závěrečný díl. Je to jedna z nejhorších epizod komiksových seriálů. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

U první série perfektní rozjezd - tajemnej sexy milionář a jeho život jako ''soudce'' zloduchů fakt zaujal. Po velkým finále nastoupila druhá, z mýho pohledu rozhodně horší série. Přece jenom k šípům a pouličním bitkám moc magický Mirakuru nejde. Třetí série a téma League of Assassins celý seriál pošoupla úplně někam jinam. Někdo říká prý moc temný, ale přesně tohle bych u Arrowa očekávala, takže za mě slušná poklona a ještě patřičnej hold za akční scény ;). Za čtvrtou sérii sem viděla jenom pilot a naznala sem, že tady tohle už pro mě moc nebude. Nechci si kazit dojem z celýho seriálu. ()

etkrson 

všechny recenze uživatele

1. série : 80%, 2. série: 80% , 3. série : jeden z největších failů seriálový tvorby...- 100% a totální averze na seriál arrow... ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Seriál, v ktorom takmer každý umiera na dva až trikrát, ženy hystericky jačia a neustále plačú (Katie Cassidy patrí za pult do Walmartu, nie do filmového priemyslu), nad trojitými až štvoritými plánmi sa pozastavujú aj samotné postavy (viď koniec 3. série) a vôbec všetko sa tu recykluje. Koľkokrát je len treba, na logiku nehľadiac. Remeselne je to nad očakávania a Amell je skutočne dobrá voľba, ale čo na tom, keď väčšina zápletiek nedáva zmysel, polovicu postáv by ste postrieľali už v prvej sérii a nikomu neveríte ani slovo? Veď ani len ten alkoholizmus nevedia podať uveriteľne. S1: 3/5, S2: 4/5, S3: 2/5, S4 ma nikto nedonúti pozerať. ()

Arachno 

všechny recenze uživatele

Je to jako hloupá telenovela, nicméně mám velmi silný pocit, že na mě tvůrci potměšile pomrkávají a říkají "My víme, že je to pitomost, prostě nás baví si z toho dělat srandu.". A to mě neskutečně baví. ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama