Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 7
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Recenze (703)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale tohle zelené alter ego Bruce Waynea, které se výrazně liší akorát přezdívkou, názvem města a hračkami (všechno, co střílí a vybuchuje vs. luk), mi ani trochu nesedlo. Příběhy jsou tak pomalé a unylé, že jsem měla opakovaně nutkání vypnout a zapnout přehrávač, jestli se mi ten díl náhodou nekousl, o magazínové vizáži valné většiny postav ani nemluvě... Za co že je těch 77 %? ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Už Batman je ve většině svých inkarnací pěkně přihlouplý, Arrow je pak v podstatě totožnou postavou, jen má luk, všechno v něm je ještě o pár řádu debilnější, má odpudivější hlavní postavu, a vš v něm vypadá jak telenovela. Těch pár dílů jsem viděl s českým dabingem, který topornost postav ještě znásobuje, takže reálně by to na ty dvě hvězdičky možná bylo, ale... meh, jsem zhnusen a nechci to už nikdy vidět. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak na to koukám...koukám....koukám a od každého dalšího shlédnutého dílu si uvědomuji, jaká je tenhle seriál vykrádačka. Dvě hvězdy dávám pro to, protože i přes všechnu naivitu a neoriginalitu tenhle seriál stále sleduji (prozatím)... Za mě 48% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Divák dostane, co chce. Propracovaná adaptace comicsu dokazuje, že není až tak zhola nemožné překonat tištěnou předlohu. V tomto případě se to totiž podařilo. Co díl, tak prakticky nezaměnitelná atmosféra v nebývale libém vizuálním balení s perfektně vybraným castingem. Kamera, střih, designová výprava a v neposlední řadě režiséři odvádějí precizní práci. O to, aby seriál stále diváky zajímal, se starají zkušení scenáristé, kteří perfektně a umně dokáží pracovat s vnímáním a potřebami diváka a rozhodně nedopustí, aby se nudil. Příznivci seriálů mohou být nadšeni a příznivci, kteří se nechávají pravidelně pohlcovat comicsem, jak v tištěně nebo vizuální podobě, můžou přímo jásat. Je tady pro ně seriál, od kterého se jim nebude chtít odbíhat po pár odvysílaných dílech a vypěstují si na něm slušnou závislost. To je neklamné znamení, že Šíp zasáhl svůj cíl. 100% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

A vítězkou v kategorii nejnesympatičtější a nejprotivnější ženská postava v dějinách televizních seriálů se stává, Katie Cassidy... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Tak trochu variace na Batmana říznutého Robinem Hoodem (a ve flashbecích Robinsonem) – hlavní hrdina má luk, kapucu a seznam parchantů z rodného města, kterým má prohnat lebku šípem. Slušný úvod, herci fajn, vidím potenciál aspoň na 1 řadu. ()

strougy

všechny recenze uživatele

V pozadí se odehrává zajímavá zápletka, jejíž rozuzlení by možná mohlo být interesantní, akční scény jsou slušně provedeny a některé postavy působí sympaticky a jejich osudy bych i třeba rád sledoval. Ovšem to by nesměl být seriál přeplněný vzletnými slovy pronášenými při každé příležitosti i frustrujícím pitváním se v rodinných vztazích, jež dosahují úrovně bravíčkovských fotoseriálů. Navíc stylizace Olivera do jakéhosi mladičkého Batmana, co vnáší do srdcí zlosynů strach démonickým šepotem, působí značně otravně. Končím po 4. epizodě, neb se mi nechce zbytečně plýtvat drahocenným časem na něco, co za to ani omylem nestojí. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem si chvíli musela zvyknout na celé to "hrdinství" tohohle seriálu, ale když jsem to hodila za hlavu, nechala jsem se unášet celkem příjemnou podívanou se všemi těmi malými tajemstvími postav. Vytknout by se dalo sobectví a pocit nadřazenosti hlavního hrdiny, ale bohatě to vynahrazuje svými cvičícími momenty. Pak taky pitomost v podstatě všech lidí, protože to, že si na hlavu dam kapucu a budu mít výrazné oční stíny nezmění moji vizáž tak, aby mě nikdo nepoznal. Nehledě na další poznávací znaky (chůze, vůně, pohyby). Nechápu, proč si s tím nikdo nedá tu práci. Co ale nedokážu překousnout je Laurel. Absolutně příšerná je nejenom její postava, ale také její představitelka, velice nesympatická Katie Cassidy. Jsem v půlce druhé řady a už se stačila zařadit na první místo příšerných ženských seriálových postav. Každý díl čekám, kdy jí někdo konečně křísne po hlavě a ona zapluje pod drn, leč, toho se asi ještě nějakou dobu nedočkám. Doufám, že si konečně někdo třeba ze scénáristů uvědomí, jak děsná je a vyplní mé přání. Well, in your face, bitch! Oblíbená postava: Sara Lance ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžce stereotypní a neuvěřitelně rozvleklá záležitost. Zvládl jsem cirka 8 dílů. Bohužel, na vás čeká v každém dílu to samé - odstranění jednoho škůdce ze seznamu. Přičemž v každém dílu se dobrých 30 minut povídá a akce dostane jen malý prostor, i když není vyloženě příšerná. Postavy mi s jedinou výjimkou hlavního hrdiny těžce nepadly do oka a jakékoli jejich sledování je hrozně ubíjející. Nějak nemám nejmenší zájem ve sledování seriálu pokračovat, protože je mi absolutně lhostejný jeho další průběh. Je to prach obyčejná pohádka pro malé děti na dobrou noc. Další zhlédnutý díl by byl prostým utrpením. Jsem nucen i tady odpadovat. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle komix mě velmi mile překvapil. Je to něco mezi Batmanem a Robinem Hoodem. Ačkoli malý výskyt super schopností mi trochu vadí. Jinak je to super. Oliver Queen se po 5-ti letech strávených na pustém ostrově Lian Yu u Číny vrací domů. Je něco jako Bruce Wayne, synek z bohaté rodiny. Ale je z něj jiný člověk, než jakým byl předtím. Už není tak rozmazlený a ví, co chce. Během havárie lodi ztratil svého otce. Později zjišťuje, že to byla sabotáž. Otec mu ještě před svou smrtí stihl dát seznam lidí, kteří jejich městu (Starling City) nejvíc uškodili. Z Olivera se na ostrově díky novým přátelům stane neohrožený lučištník. A jako bdělý strážce se vrací do svého města, aby napravoval škody. Skoro v každém díle má nového záporáka, takže nuda to rozhodně není. I jeho tým se časem rozroste. Víc už nebudu prozrazovat. Hlavním záporák 2. série je Deathstroke. Ten Olivera pronásleduje celou dobu a snaží se ho zničit. Tak se tu setkáme s některými starými tvářemi. Deathstroke postupně likviduje jak Olivera, tak jeho společnost i přátele a rodinu. Je to opravdu náročný soupeř. Celé město se octne v plamenech. Ale Oliverovi se za pomoci Ligy zabijkáků podaří město zachránit. Postupně se k němu přidávají parťáci, jako třeba: Black Canary, Arsenal a Speedy. Přítomnost Flashe a Atoma mě taky potěšila. :) Nová série je tu a s ní i nový záporák R'as al Ghul. Spoiler: Nakonec musel spojit své síly se svým dlouholetým nepřítelem Malcolmem Merlynem proti Ra's al Ghulovi. Z Malcoma stává se nový R'as a město je zachráněno. Ve 4. sérii se objevuje nový záporák Damian Darhk. Bohužel je tato série ještě slabší než ta předchozí V 5. sérii bojuje hlavně proti Prometheovi. Vytahují se staré křívdy a Oliver musí dělat těžká rozhodtnutí. Finále je skutečně epické. 6. série je tu a otevírá staré rány. Často pronáší větu: "You have failed this city!" ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Prej mrkni na to, je to husto kruto přísnej seriál, a pak řekli, že to je od CW a já už tušil, o čem to asi bude....nemýlil jsem se. Všichni hercí jako z časopisu, Amell má stále stejný výraz v ksichtě i kdyby ho někdo nakládal zezadu. Každý díl je průhledný a nezachrání to ani Deathstroke, jelikož jsem se k němu ani nedostal, upřímně nechápu, jak tohle může být tak oblíbený seriál, je to na stejné úrovni asi jako Esmeralda. Po čtení všech recenzí vůbec nelituji že jsem se na to vykašlal, vždyt je tolik jiných lepších seriálů, tak proč koukat na komiksovou telenovelu ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Největší vykrádačka The Dark Knight Rises a Lost (kteří jsou ironicky zmínění hned v první epizodě), kterou kdy kdo spatřil... Okořeněná patosem typickým pro všechna díla CW. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Naivní a zkratkovitá verze Batman začíná, která se však ze svižného pilotu začíná jevit jako ultimátní guilty pleasure letošní sezóny. Herci přehrávají, scenáristé přehánějí, dialogy šustí, ale zábava je to zatím převeliká. Uvidíme, kam se to pohne s dalšími díly, u nichž se však bojím, že sklouznou ke klasické epizodní struktuře (jedno jméno=jeden díl), místo toho, aby budovaly kompaktní příběh. Arrow by si totiž zasloužil nějakého pořádného protivníka! 7/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak udělám radost synovi a konečně tento seriál ohodnotím. Jde o moje Student Agency guilty pleasure. On ten výběr filmů a seriálů v SA není nijak závratný, tak jsem na skutečně pokračování (tři čtyři díly za jednu jízdu, jednou do Brna, jindy do Prahy) zkoukával tenhle seriál. Začátek se mi líbil, ačkoliv mezi těmi metrosexuály jsem si za chvíli nebyl jist, kdo je kdo a proč, naštěstí černoši tady byli jen dva, tak v těch se vyznat dalo. Holky tedy nic moc, spíš byly takové oplácané než sexy, té jedné jsem advokátku věřil asi jako Klusovi zpěv, a do toho jsou retrospektivy, ty chvilku také vypadaly zajímavě. Ale časem se to zvrhlo v Beverly Hills 90210, kde po nocích mládež chodí trestat do města zlo, a aby to mohlo mít hodně dílů, jsou těmi zlotřilci zaplněny mnohé stránky Oliverova tajného sešitku. Tak tajného, že stačí juknout na hodiny, a černoch jej má hnedle v ruce. Říkáte si jen, že to musí být hodně velké město a že je divné, proč nejsou v notýsku jen tři jména hlavních káp, aby to vzalo rychlý konec, a proč se jede i po těch nejmenších rybách. Jasně, aby to mělo hodně dílů. Jenže ty díly jsou nezáživné, ukecané, a ve chvíli, kdy má třeba herečka projevit nějaké emoce a smutek, vypadá ten její botulinem roztažený xicht, jakože má ze smrti přítele naopak spíše děsnou bžundu. Náznaků je zde dost, ale každou chvíli se každý chová jinak - jednou chodí s právničkou Oliver, pak zas jeho kamoš, a i když mu spal s holkou, dá mu flek generálního ředitele, a policajti jsou blbí a na nic nepřijdou, a guvernér je tvrďák... prostě klišé. Jedna dvě malé a zdařilé akce za jeden díl jsou pro mne málo. Sestříhat jen to napínavé a zajímavé, vznikne ze seriálu tříhodinoví minisérie, a stačilo by. Škoda, nějaké zajímavé nápady a zvraty tady jsou. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Batman, tak trochu Clark Kent. Slušný pilot rozjíždějící se adaptace komiksové série. Po třech epizodách Lukostřelci i nadále dávám šanci, možná kvůli flashbackům na ostrově, batmanovským snahám nebo prostě jen oddychovému konceptu, kdy si tento svižný seriál nehraje na nic víc než čím je. Po první sérii jsem celkem ráda, že jsem zelenému Lučištníkovi šanci dala, protože navzdory všem rodinným a partnerským telenovelám první série utekla jako nic - Nolanovský Batman se sice občas kopíruje až do detailů (Metro, zničení Úžin / Glades), ale právě provázání světa Gotham a Starling City se na začátku druhé série rozjíždí slibně. Velkým plus pro seriál je samotná postava Olivera Queena a jeho support teamu (správňácký sidekick John Diggle, dokonale ukecaná hackerka Felicity alá Lucius Fox a Paul Hawthorne jako další správný zarputilý policajt), pro které člověk překousne modelovou (dis)funkční rodinku Queenů a prázdné hezké tvářičky dalších postav. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Njn ... strojovej ochránce města, v civilu muž z tý nejvyšší společenský vrstvy, základna kdesi pod zemí, rozervanec, co si stěží rozumí s okolím. Batman stačil, ne? Arrow nemá co dát, prostě ne. Amell má supr drsnej ksicht, přitom se ale viditelně usmívá při slovech "je mi to líto" (vlastně se nepochopitelně usmívá v jednom kuse); a scénář jede podle "osvědčený" šablony "čim víc zvratů a linek, tim víc drama" ... což je fakt voser, vám řeknu. Takže ať se snaží, jak se snaží, Arrow v mých očích pořád bude maximálně tupou vyvražďovačkou, ba spíš jen lapačkou, ve jménu překouzelný to spravedlnosti. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tenhle chlápek zaujal a ohromil a velmi až nečekaně potěšil. Cely tento příběh je naozaj velmi dobře propracovaný a má hodně do sebe takže spokojenost. Když na konec celé shrnu tak lukostřelec byl díl co díl lepší. jeho příběh nabral nečekaný směr spousty otázek a skvělých dílu. Akce byla super, humor taky prostě hodně se povedlo a jsem rád, ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Série 1: Je to průměr s dobře vymyšleným začátkem, díky kterému člověka celkem zajímá, jaká že je ta záhada z minulosti a co se bude dít dál. Jinak kvalitnějších díleček najdete habaděj. Spousta klišé a nereálností. Arrow má spoustu štěstí, že ho netrefují kulky. A že jich je. V jeho firmě dělá krásná holka, která je snad nejlepším hackerem na světě. U policie dělá otec jeho holky, který je chvíli na jeho rodinu naštvaný, chvíli hodný. S nejlepším kámošem víceméně bojují o stejnou holku, ale furt jsou na sebe hodní. Policie je úplně pitomá, protože Arrow se svým malým týmem na všechno přijde hned, a policie hraje vždy druhé housle. Atd. atd. I přes tyto věci jde ale o koukatelnou podívanou, která v člověku vyvolá pocit, že si tu druhou sérii stejně asi dá... :) Série 2: Já myslím, že je to furt ve stejném duchu. Takže zhruba stejně kvalitní/nekvalitní. Jen už mi víc začalo vadit, jak snadno postavy skáčí z jedné polohy do druhé. Chvíli např. mají rádi svojí matku, pak se dozví jednu věc (která by šla překousnout), a hned ji nesnáší atd. Arrow až přehnaně nechce zabíjet hlavní padouchy, přičemž ty vedlejší sejme občas v mžiku. Co se týče scénáře tedy stále žádná sláva, ale furt se tu daří budovat pocit záhady z minulosti a tajemna, takže člověka to furt může zajímat. ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama