Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 7
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Recenze (704)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Série 1: Je to průměr s dobře vymyšleným začátkem, díky kterému člověka celkem zajímá, jaká že je ta záhada z minulosti a co se bude dít dál. Jinak kvalitnějších díleček najdete habaděj. Spousta klišé a nereálností. Arrow má spoustu štěstí, že ho netrefují kulky. A že jich je. V jeho firmě dělá krásná holka, která je snad nejlepším hackerem na světě. U policie dělá otec jeho holky, který je chvíli na jeho rodinu naštvaný, chvíli hodný. S nejlepším kámošem víceméně bojují o stejnou holku, ale furt jsou na sebe hodní. Policie je úplně pitomá, protože Arrow se svým malým týmem na všechno přijde hned, a policie hraje vždy druhé housle. Atd. atd. I přes tyto věci jde ale o koukatelnou podívanou, která v člověku vyvolá pocit, že si tu druhou sérii stejně asi dá... :) Série 2: Já myslím, že je to furt ve stejném duchu. Takže zhruba stejně kvalitní/nekvalitní. Jen už mi víc začalo vadit, jak snadno postavy skáčí z jedné polohy do druhé. Chvíli např. mají rádi svojí matku, pak se dozví jednu věc (která by šla překousnout), a hned ji nesnáší atd. Arrow až přehnaně nechce zabíjet hlavní padouchy, přičemž ty vedlejší sejme občas v mžiku. Co se týče scénáře tedy stále žádná sláva, ale furt se tu daří budovat pocit záhady z minulosti a tajemna, takže člověka to furt může zajímat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Potomek lady Mariany a Robina Hooda se vyspal s potomkyní Batmana a Catwoman a tohle z toho vylezlo. Trošku prkenné, místy brutální, ale v zásadě hodné stvoření se srdcem na pravém místě a s dívkou, kterou 23 dílů strašně miluje. Až mě místy sral. :D Ale jinak se jedná o docela zábavnou akčňárnu na motivy komiksu, o kterém jsem nikdy neslyšel a shánět ho nebudu. Mám pro tyhle maskovaný opičáky slaboast, takže i když je to tak na tři a 60%, dávam čtyři a 70. ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Tak pilotní díl se mi hodně nelíbil. Celkové zpracování působí lacině a nevěrohodně. Úplně v tom vidím Smallville. Na druhou stranu se mi docela líbí hlavní hrdina, ten je celkem sympatický. Po shlédnutí druhého a třetího dílů se to začíná rozjíždět a jsem zvědavý, co se z toho vyklube. Takže po první řadě musím uznat, že se to krásně rozjelo a jsem zvědavý s čím přijde ta druhá. 1. série - 7/10 // Druhá série je naprostá pecka, tolik komiksových postav v jednom seriálu je vážně super a navíc si to udržuje svoji laťku v jednotlivých dílech dosti vysoko. ///Tak mám zase sebou i tu druhou řadu a jsem celkem spokojen. Jediné co bych tomu vytkl je, že mi to už ke konci přišlo trochu natahované, ale stejně se těším na tu třetí. 2. série 8/10 ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Akční, zprvu napínavý seriál, který se dle mého názoru bude líbit především mladší generaci. Určitě zde můžeme vidět inspiraci například z Robina Hooda, Batmana, Ztraceni atd. Divím se, že O.Q. byl na ostrově vůbec zasažen šípem, protože po pěti letech se zatím zdá být kulkám zcela imunní! Zdá se mi to až trapné. Zajímalo by mě, kde se Oliver naučil s moderní technikou zacházet, protože své nástroje, kamery a počítače ovládá velice dobře. Překvapivé, že data z notebooku ale získat nedokáže. Postupem dalších dílů to na mě působí jako totální vykrádačka, která už svým dějem nepřekvapuje. Potenciál, který seriál měl se postupně vytrácí a to je rozhodně škoda. Ra's al Ghul či Deathstroke tam opravdu chyběli. Už to je bohužel Bruce Wayne, který chytá padouchy ve svém Starling City. Zatím však přes všechnu neoriginalitu tento seriál sleduji, zklamání je však veliké. Raději si však pustím již zmiňované skvělé filmy či seriály, než se dívat na jedenu slátaninu s bravůrně zahozeným potenciálem. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Všeobecně miluji, když je ve filmu akce, taková ta rychlá bitka, kterou jako divák ani nestíhám. Arrow tohle má! Každý díl začíná touhle krásnou rychlo akcí, takže si pustíme díl, a než se stihneme nadechnout, už jsme uprostřed velmi napínavého souboje, který leckdy dopadne velice zajimavě. Každý díl má svůj vlastní děj. Arrow si vybere nějakého padoucha, a v tom díle po něm jde. Ale skoro jednu polovinu dílu tvoří ještě onen druhý příběh, ktorý má vnitřní spojitost i s ostatnímy díly. A to je důvod, proč se vždy tak těším na další díl, nezajímá mě ani tak koho bude Arrow zrovna honit, jako spíše co se bude dál dít? Kdo zjistí jeho tajemství? A veškeré otázky ohledně jeho rodiny, a vztahu k ostatním. Krom těchto dvou dějů v každém díle máme ještě třetí děj (ano je toho moc, ale v seriálu se to nezdá, jediná nevýhoda je, že každý díl díky tomu uběhne strašně rychle). Třetí děj se zaměřuje na počátky Arrowa. Když stroskotal na ostrově. Je to samostatný děj, kdy se postupně dozvídáme, jak k tomu všemu přišel, a proč je takový, jaký je. Je to jistý druh retrospektivy, která se projevuje v jistých záblescích vzpomínek, které Oliver má. Tento velice bohatý děj je doprovázen perfektí režií, která dokonale zpracovává ony souboje. Ty střihy v bitkách jsou neuvěřitelně rychlé, a ta atmosféra roztřepané kamery na mě působí velice zmatkově, což je výborný způsob, jak divákovi přiblížit atmosféru, která ve scénce panuje. Rád bych ještě doplnil, že celou první sérii jsem měl asi tak 3 měsíce uloženou na disku, a nemohl jsem se odhodlat si pustit první díl, (nějak se mi nechtělo nebo co:-D). Včera jsem se odhodlal, a zhltl jsem všechny 4 díly naráz, dokud jsem neusnul vyčerpáním. Seriál jaký si představuji. Bezpochybně a s jistotou uděluji 80% (Mimochodem, nenápadně snažející se reklamy na Windows 8 mě v poslední době začínají fakt štvát!) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr tak trochu batmanovského hrdiny. 70% (pozn.: Viděl jsem jen asi třetinu dílů první série. Zas tak odvařenej jsem z toho nebyl, abych se musel dívat dál...) ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně tu máme opravdu pořádný hraný seriál o komiksovém superhrdinovi. Je zajímavé, že volba padla právě na Green Arrowa, nicméně možná je to dobře. Tím, že se příběh věnuje tomuto v širším povědomí ne až tak "profláklému" hrdinovi, mají autoři při natáčení trochu volnější ruce, než kdyby šlo klasicky o Supermana, nebo Batmana. Stephen Amell v hlavní roli je dobrá volba, další obsazení je až na "šerifa" Paula Blackthorna vcelku nevýrazné (pokud nepočítáme příchod Manu "Crixa" Bennetta). Příjemné je, že seriál nepůsobí po vizuální stránce nějak lacině a triky jsou v rámci možností dobré. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ačkoliv mě jako komiksového fanouška těší každý další takový filmový či seriálový projekt, právě Green Arrowa a jeho adaptace jsem se předem opravdu obával.. Nicméně zbytečně, protože tahle nesmírně dynamická a temná - Díky této až nolanovsky batmanovské snaze o vážný tón však Arrow nehláškuje jako jeho komiksový předobraz ani z poloviny.. - záležitost, byť vyloženě pro teenagery, nakonec udělala radost i Mortu Weisingerovi, muži, který vlastně komiks o Oliveru Queenovi, jehož si zde zahrál překvapivě dobrý Stephen Amell, vymyslel a pod hlavičkou DC Comicsu dlouhá léta publikoval.. Tvůrci velmi šikovně pracují s hlavní dějovou linií, jíž výborně doplňují flashbacky z ostrova, které jednak fungují jako samostatný příběh, zároveň však často vytváří obratnou paralelu k dění v současnosti.. Seriál sice poněkud trpí nevyvážeností jednotlivých epizod, když třeba ohavně slabá, roztříštěná a narativně nezvládnutá a poloprázdná třetí řada - Zvlášť v kontrastu s famózní druhou sérií.. - s Ra's Al Ghulem očekávání fandů nenaplnila ani omylem, body navíc si alespoň u mě získává zejména nesmírně zdařilým crossoverem s dalším hrdinou, totiž Flashem, ta jejich setkání jsou rozhodně ozdobou celého seriálu, jemuž rovněž škodí ty křečovité romantická linie - Ale co taky čekat od CW, že ?! ;) - zejména ta s Felicity, jejíž charakter tvůrci postupně činí více a více nesnesitelným.. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: čekal jsem, že to bude větší hovězina, ale nakonec vcelku sympatická vykrádačka (atmosférou, hudbou aj.) Nolanových Batmanů. Bohužel ve všech rolích zde hrají Barbie a Kenové, jako ve všem od CW, ale tupost dialogů není donebevolající, takže z toho vychází průměrná oddychovka, která si snad nebude hrát na něco hlubšího. 50%. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Do 1x05. Neočakávam, že by som sledovala ďalej. Cool námet, ale šuštivá nuda. Dospelí cieľovkou asi nebudú. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zaujal obsah a název budete asi po sledování několika dílů zklamáni. Doporučuju jen pilotní snímek a pak to zahrabat do archívu. Možná někdy časem na to člověk dostane chuť a bude to soudit jinýma očima. ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem dokoukal první řadu a můžu říct jedině, že tenhle seriál je naprostá bomba a pro mě nejlepší seriál současnosti (House přece skončil). Seriál se ani na chvíli nezastaví, naopak sále přidává na tempu, které graduje v nervy drásajícím finále, za které by se nemusel stydět leckterý film. Jen tak dál, nemůžu se dočkat další řady. Edit. Druhá série začala neskutečně, obvláště vyvrcholení podzimní části v epizodě Tři duchové bylo perfektní. Všechno by navíc pokračovali skvěle dál, kdyby ve finále tak nepodělali Slada. Edit. Třetí série obrovské zklamání. Najde se pár lepších dílů, jako crossover s Flashem, zimní finále a docela i letní finále (až na poslední scénu), ale bohužel kalit minulých řad trojka nedosáhla. Snad bude čtvrtá řada lepší. Edit Doufal jsem, že se čtvrtá řada alespoň přiblíží prvním dvěma. Bohužel nestalo se tak. Nesouhlasím s tím, že je tahle série ještě horší než třetí, ale lepší také není. Začátek byl ještě docela nadějný, ale druhá polovina se nepovedla skoro vůbec. Posledním hřebíkem do rakve pak byly flashbacky. Ty z Hong Kongu se ještě daly, ale tohle byla tragédie. Díky první polovině 60 % Série 1 - 95%, Série 2 - 95%, Série 3 - 60 %, Série 4 - 60 % ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Batman se šípama. Kdyby to bylo originálnější, mohlo to dostat víc. Kdyby Oliver nebyl takovej fešák, mohlo to dostat míň :). Nejvíc mě zaujalo prostředí ostrova a Tommyho hlášky. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna za mnou. Arrow mě rozhodně nezklamal. Temná superhrdinská akce ve stylu Batmana s méně známými postavami, která je díl od dílu lepší a lepší a závěr první série je totálně strhující. Skvělé jsou taky četné flashbacky z opuštěného ostrova.Jen tak dál. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Trošku Batman křížený s Robinem Hoodem. Občas fajné díly, někdy nic moc. Proč ale seriál sleduji? Jedno slovo, obsahující dvě jména: Olicity. Hlavně postava Felicity dělá tenhle seriál sledovatelným. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oliver Queen, Bruce Wayne, nebo Tony Stark mají společnou jednu a tu samou věc. Jejich cílem je uklidit tu největší špínu ze svého města. Každý na to jde po svém, každý má jíné vybavení a každý ke svému řemeslu přijde jinak. Zároveň jsou pro mě všechny tyto postavy zajímavé a rozhodně mají co nabídnout. Arrow je skvěle nastartovaná seriálová komixovka s potenciálem velkého úspěchu! Po prvním díle samozřejmě nejde nijak extra co hodnitit, ale pilot mě chytl na výbornou, takže začnu na 4*. Temná atmosféra, sympatický hrdina a potenciál poutavě záhadného příběhu s řádnou dávkou akce. Snad to vydrží. Po devátem díle nemůžu nic, než si spokojeně pobrukovat. Arrow je dějově výtečně záhadný, pomalu se nám ta pavučinka vztahů pěkně odkrývá, líbivě akční a kam to všechno dospěje, na to jsem velmi zvědavý. Fandím tomu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Arrow mě mile překvapil. Celkově jsem čekal superhrdinskou splácaninu jako Smallvile se slaboučkými efekty, nezajímavými postavami a bez pořádné akce. Tím větší bylo překvapení, když jsem si pustil pilotní díl. Seriál se odehrává ve dvou dějových linkách. Ta hlavni je o Oliverovi Queenovi, vedoucím dva životy (Společenský, kde chce působit jako rozmazlený boháč a druhý mstitelský jako Kápě) a vedlejší neméně důležitou zobrazenou ve vzpomínkách (přežití po ztroskotání na ostrově, kde je týrán a následně cvičen v různých bojových situacich). Jako ve všech seriálech i tady je to hodně o dialozích, vztazích a ostatních věcech. Když však přijde akce, je to jako by člověk koukal na film v kině. Je temná, pěkně sestříhaná a efekty jsou povedené. Seriál je plný zvratů a napínavých ukončení, které nutí diváka očekávat každou novou epizodu. Poslední dva díly jsou opravdu hodně působivé. Pro mě je i velké plus, že má seriál 23. epizod, což je pro mě v dnešní době u takového parádního seriálu opravdu raritou. Herecké obsazení mi hodně sedlo. Role zlých, dobrých a tajemných postav jsou vyvážené a kolikrát jejich vývoj překvapí. Pro mě po shlédnutí první série skvělá záležitost, kterou si rád přidávám do oblíbených seriálů. Už teď se nemohu dočkat, co pude dál. 1. série 100% :) 2. série 100% :) 3. série 100% :) ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama