Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 6
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 6

Recenze (704)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžce stereotypní a neuvěřitelně rozvleklá záležitost. Zvládl jsem cirka 8 dílů. Bohužel, na vás čeká v každém dílu to samé - odstranění jednoho škůdce ze seznamu. Přičemž v každém dílu se dobrých 30 minut povídá a akce dostane jen malý prostor, i když není vyloženě příšerná. Postavy mi s jedinou výjimkou hlavního hrdiny těžce nepadly do oka a jakékoli jejich sledování je hrozně ubíjející. Nějak nemám nejmenší zájem ve sledování seriálu pokračovat, protože je mi absolutně lhostejný jeho další průběh. Je to prach obyčejná pohádka pro malé děti na dobrou noc. Další zhlédnutý díl by byl prostým utrpením. Jsem nucen i tady odpadovat. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušný pilot. Má to náboj a některé přihlouplejší dialogy i všechna ta klišé lze díky solidně odsýpajícímu tempu prvnímu dílu odpustit. Otázka je, jak dlouho si seriál kvality udrží. Pilot - 70 % / Kvality si žel neudržel, po několika dílech jsem to vzdala, možná někdy seberu odvahu ještě na pár dílů kouknout, prozatím je to za 50%. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13/170 Smallville mi nikdy nepřišel dostatečně cool na to, abych se mu věnovala, ale zpětně není špatné si srovnat různé postavy z DC v téhle seriálové verzi. Protože Arrow pokračuje v daném tónu a na místo slibované Amazon se jeho spin-offem stává Flash. Nad všechna očekávání seriál dostal celých 8 sérií a nastěhovala se sem celá řádka bývalých herců ze Spartaca, takže se z toho vlastně stal takový akceptovatelný popcorn. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oliver Queen, Bruce Wayne, nebo Tony Stark mají společnou jednu a tu samou věc. Jejich cílem je uklidit tu největší špínu ze svého města. Každý na to jde po svém, každý má jíné vybavení a každý ke svému řemeslu přijde jinak. Zároveň jsou pro mě všechny tyto postavy zajímavé a rozhodně mají co nabídnout. Arrow je skvěle nastartovaná seriálová komixovka s potenciálem velkého úspěchu! Po prvním díle samozřejmě nejde nijak extra co hodnitit, ale pilot mě chytl na výbornou, takže začnu na 4*. Temná atmosféra, sympatický hrdina a potenciál poutavě záhadného příběhu s řádnou dávkou akce. Snad to vydrží. Po devátem díle nemůžu nic, než si spokojeně pobrukovat. Arrow je dějově výtečně záhadný, pomalu se nám ta pavučinka vztahů pěkně odkrývá, líbivě akční a kam to všechno dospěje, na to jsem velmi zvědavý. Fandím tomu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak udělám radost synovi a konečně tento seriál ohodnotím. Jde o moje Student Agency guilty pleasure. On ten výběr filmů a seriálů v SA není nijak závratný, tak jsem na skutečně pokračování (tři čtyři díly za jednu jízdu, jednou do Brna, jindy do Prahy) zkoukával tenhle seriál. Začátek se mi líbil, ačkoliv mezi těmi metrosexuály jsem si za chvíli nebyl jist, kdo je kdo a proč, naštěstí černoši tady byli jen dva, tak v těch se vyznat dalo. Holky tedy nic moc, spíš byly takové oplácané než sexy, té jedné jsem advokátku věřil asi jako Klusovi zpěv, a do toho jsou retrospektivy, ty chvilku také vypadaly zajímavě. Ale časem se to zvrhlo v Beverly Hills 90210, kde po nocích mládež chodí trestat do města zlo, a aby to mohlo mít hodně dílů, jsou těmi zlotřilci zaplněny mnohé stránky Oliverova tajného sešitku. Tak tajného, že stačí juknout na hodiny, a černoch jej má hnedle v ruce. Říkáte si jen, že to musí být hodně velké město a že je divné, proč nejsou v notýsku jen tři jména hlavních káp, aby to vzalo rychlý konec, a proč se jede i po těch nejmenších rybách. Jasně, aby to mělo hodně dílů. Jenže ty díly jsou nezáživné, ukecané, a ve chvíli, kdy má třeba herečka projevit nějaké emoce a smutek, vypadá ten její botulinem roztažený xicht, jakože má ze smrti přítele naopak spíše děsnou bžundu. Náznaků je zde dost, ale každou chvíli se každý chová jinak - jednou chodí s právničkou Oliver, pak zas jeho kamoš, a i když mu spal s holkou, dá mu flek generálního ředitele, a policajti jsou blbí a na nic nepřijdou, a guvernér je tvrďák... prostě klišé. Jedna dvě malé a zdařilé akce za jeden díl jsou pro mne málo. Sestříhat jen to napínavé a zajímavé, vznikne ze seriálu tříhodinoví minisérie, a stačilo by. Škoda, nějaké zajímavé nápady a zvraty tady jsou. ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (87)

  • Ve většine epizod zazní od jedné z postav název epizody. (Pria)
  • V páté epizodě první série je možné v 11. minutě vidět, že Oliver (Stephen Amell) sedí u notebooku značky Asus Zenbook, nikoliv Apple, jak je tomu ve většina dalších titulů z produkce z USA. (PauloZ)
  • V úvodním díle je zmíněna postava soudce Grella. Jedná se o odkaz na Mikea Grella, dlouholetého autora komiksové série "Green Arrow".
    (Pria)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama