Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Dave12345678 k tomuto seriálu (22)

Série 4 (2015) (S04) 

Čtvrtá série je pro mě neuvěřitelně velké zklamání. Hlavní zaporák této série je Damien Darhk. Darhk je opravdu velmi klišé, motivace k jeho plánu zničit Zemi není žádná. Sice se mi líbí, jak si užívá zabíjení, ale Green Arrowa mohl zabít už tak tisíckrát. Většinou se tak nestalo díky jeho dlouhým monologům. Je pro Arrowa obrovskou hrozbou, což není žádném případě klad. I když musím říct, že Neal je opravdu výborný herec. Dále se mi nelíbí to velké množství dramatu, které do seriálu přineslo Olicity. Díky této sérii by se seriál mohl jmenovat Felicity a její přátelé. Nechybělo zde ani velké množství otřesných dialogů, ale hlavně příšerných bojových scén - například finální souboj. Je to obrovská škoda. Hlavně mě na tvůrcích mrzí, že zabili Laurel. Black Canary vůbec zemřít neměla, je to postava z komiksu. Ke konci série se dostává na scénu drama mezi rodiči Felicity, což kvalitu těchto epizod značně snížilo. Flashbacky nejsou vyloženě špatné, ale jsou rozhodně nejhorší za celých pět sérii. Co se týká kladů, patří mezi ně rozhodně John Constantine. Dále epizoda s Vixen byla celkem podařená. Nový oblek Green Arrowa je pěkný, potěšil mě návrat Roye, záverečných pět minut finálové epizody bylo skvělých. Ale to je asi tak všechno. Nejlepší epizody: Haunted, Legends of Yesterday, Black waters. Nejhorší epizody: Eleven - Fifty - Nine, Lost in Flood, Broken Hearts. Hodnotím 68% ()

Za minutu dvanáct (2016) (S04E18) 

Epizoda celkově nebyla špatná, až na posledních 7 minut. Zemřela totiž Laurel. Je to má oblíbená postava a jako Black Canary neměla umřít! Kromě Olivera a Roye je to jediná postava z komiksu. To měla radši umřít Felicity, Thea, nebo kdokoli jiný, ale Laurel?! Bylo to velmi smutné a emotivni. Navíc Laurelina poslední slova byla o Felicity. Ježiši! Její smrt byla jen prostředkem k tomu, aby se Arrow více věnoval dramatu mezi Oliverem a Felicity. To je opravdu katastrofální rozhodnutí autorů seriálu! Rozhodně to dost potáhne dolů mé celkové hodnocení 4. série. Mimo jiné mě v této epizodě naštval John, také má na její smrti své zásluhy. 52% ()

Křik kanára (2016) (S04E19) 

Flashbacky s Laurel byly povedené a opravdu smutné, Laurel mi bude chybět. Její pohřeb byl ale otřesný. Škoda 😢 A linka s Evelyn také nebyla nic moc. 57% ()

Ve vlnách povodně (2016) (S04E22) 

Strašné, opravdu příšerné! Felicity a její rodinné drama je velmi otravné, bojové scény velmi nepodařené. Já k této epizodě opravdu nemám slov, pro mě nejhorší epizoda celé 4. série 48 % ()

Schizma (2016) (S04E23) 

Lepší než minulá epizoda, přesto to ale nebylo dobré. Boj Darhka a Olivera na ulici byl příšerný. A připadá mi, že Felicity udělala víc než Oliver, což se mi samozřejmě nelíbí. Epizodu naštěstí výrazně zlepšily poslední scény. Tato epizoda je taková průměrná pro 4. sérii. 66% ()

Série 5 (2016) (S05) 

Tak tohle je neskutečné! V páté sérii jsou bezvadné akční scény, minimum dramatu a skvělý zaporák Prometheus, který by mohl konkurovat Sladovi Wilsonovi. Jeho motivace je opravdu velmi dobrá, jeho plán rovněž vynikající. I když není pro Olivera takovou hrozbou po fyzické stránce, jako byl třeba Slade, byl schopen ho naprosto zlomit psychicky. Zjištění Prometheovy identity bylo pro mě opravdu velmi překvapivé a přišlo v pravou chvíli. Oproti minulé sérii jsme se dočkali mnoha kvalitních dialogů, neřešily se příliš vztahy, jako v minulé sérii, snad jen jediná epizoda se dotýká Olicity dramatu. Vrátila se také Katie Cassidy, i když jen jako Laurel v crossoveru, což mě velice potěšilo, protože jsem vždycky doufal, že skončí s Olliem. Poté se Katie vrací jako Laurel ze Země 2, která je opravdu skvělým vedlejším záporákem. Pokud bych měl této sérii něco vytknout, bylo by to, že jsem si dlouho zvykal na jednotlivé nové členy týmu Arrow. Zimní finále bylo opravdu bezchybné, finále hodnotím jako nejlepší epizodu Arrowa. Objevuje se v něm Slade, Malcolm ale i Nyssa. Za kvalitu této epizody může i obrovský cliffhanger (i když mě jeho výsledek zklamal, ale to neberu jako mínus k této sérii). Co se týče flashbacků, odehrávaly se z velké části v Rusku a byly velice podařené. Na tom má svůj podíl i charismatický Dolph Lundgren. Zkrátka po dvou slabších sériích je Arrow zpět! Nejlepší epizody: Lian Yu, What we leave behind, Invasion, part 2. Nejhorší epizody: Spectre of gun, Dangerous liasons, The Sin-Eater. Hodnotím 92% ()

Série 6 (2017) (S06) 

Podle mě je to velmi povedená série. Samozřejmě, že má své nedostatky, ale nebylo jich takové množství. Rozhodně je škoda, že nikdo důležitý na ostrově neumřel, pouze Samantha. Na začátku série se Oliver musí potýkat s rolí otce a tak se vedení týmu Arrow ujímá Diggle. Ten mě jako Green Arrow absolutně nebavil, několik epizod s ním v čele týmu bylo jen výplňových. Pak se ale objevil Deathstroke, který kvalitu šesté série značně zvýšil. Líbil se mi velmi crossover s dalšími arrowverse seriály. Pro prvních 13 epizod je záporák Cayden James. Rozhodně nemůžu říct, že byl špatný, ale vadilo mi na něm, že je pouze hacker, není schopen bojovat. Po jeho smrti se vše zlepšilo, hlavně kvůli hlavnímu záporákovi šesté série Ricardovi Diazovi aka Dragonovi. Kirk Acevedo se role Dragona opravdu ujal velmi dobře. Oliver se v této sérii postupně rozhádá s celým týmem, dokonce i s Digglem a nakonec pracuje sám, stejně jako v první sérii. Ke konci série přichází několik epizod, které jsou našláplé akcí a zvraty. V osmnácté epizodě se objevil můj oblíbený záporák Prometheus, i když byl jen součástí Oliverových halucinací. Po epizodě Dragon jsem si Diaze objevil ještě víc. Finále hodnotím jako nejlepší epizodu šesté série, na chvíli se nám do seriálu vrátila Sara a opustil nás Quentin. Musím ještě vyzdvihnout postavu Laurel, která v této sérii prošla značným vývojem. Na začátku je čistě zápornou postavou, ale její vztah s Quentinem ji začne měnit a ona se dokáže ke konci série postavit Diazovi. Celkově si myslím, že první polovina šesté série byla celkem dobrá, ale druhá polovina byla výborná, mnohem akčnější a s daleko zajímavějším záporákem. Nejlepší epizody: Life Sentence, Fundamentals, Docket No. 11-19-41-73. Nejhorší epizody: Next of Kin, Reversal, Fallout. Hodnotím 89% ()

Nepřekonatelné rozdíly (2017) (S06E09) 

Tato epizoda se mi velmi líbila. Konečně Rene, Dinah a Curtis odešli z týmu. Svatba Olivera a Felicity byla obsažena asi ve třetině celé epizody, což se mi zdá hodně. Bezvadný byl konec epizody, kde jsme mohli vidět všechny hlavní záporáky. Hodnotím 87%. ()

Rozděleni (2018) (S06E10) 

Podle mě je to rozhodně velmi dobrá epizoda . Potěšilo mě, že se tým rozdělil. Čekal jsem sice, že se vrátí Roy, ale třeba v dalších dílech. Rozhodně se mi líbila bitva s Caydenovým týmem. A něco mi říká, že když se v této epizodě objevil Bertinelli, mohla by se objevit Huntress. Co se týká postav, Dinah je mi čím dál tím víc méně sympatická. Akční scény byly v této epizodě opravdu parádní. Hodnotím čtyřmi hvězdami a 87% . ()

Padneme (2018) (S06E11) 

Tato epizoda byla moc dobrá.Líbilo se mi, jak Felicity mluvila s Williamem o Oliverovi. Rozhodně v této epizodě nechybělo napětí. Štve mě, že se druhý tým tváří pořád tak ublíženě, nemusí se pořád litovat, že byli sledováni Oliverem. Ale je bezva, že jsou týmy oddělené. Co se týká Vince, moc mu nevěřím, myslím, že je stále s Caydenem. Celkově hodnotím 89%. ()

Kolizní kurz (2018) (S06E14) 

Tento díl je celkem dobrý, ale je výplňový. Tým Dinah mě štve čím dál víc a myslím, že tím, že hackli Johnův čip zašli příliš daleko. A ten konec? Wow. Škoda, že se neobjevil hlavní záporák Ricardo Diaz, myslím, že už má nejvyšší čas. Argumenty obou týmů byly dobré, ale souboj mezi nimi se mi už tak nelíbil. Hodnotím 75% ()

Bratři ve zbrani (2018) (S06E17) 

Opravdu velmi povedená epizoda, čekání se vyplatilo. Každopádně si myslím, že už by Diaz měl nějak zasáhnout, protože šestá série se pomalu chýlí ke konci a já stále nevím, co si o něm mám myslet. Líbila se mi hádka mezi Oliverem a Digglem. Druhý tým také byl na scéně minimálně, takže to mi také udělalo radost. O akci v této epizodě tedy nebyla nouze. Hodnotím 91%. ()

Principy (2018) (S06E18) 

Jsem naprosto nadšený. Na takovou epizodu jsem musel čekat tak dlouho? Jsem rád, že se objevil Adrian, i když byl jen součástí halucinací. A Oliver si na sebe vzal svůj starý oblek a chce pracovat sám. Jako v první sérii. Hodnotím 96%. ()

Věrnost je věc vrtkavá (2018) (S06E20) 

Jsem překvapen, že v šesté sérii je tolik výborných po sobě jdoucích epizod. Já jsem prostě zase nadšen. Souboj mezi Diazem a Oliverem byl perfektní, dokonce mi nevadil v této epizodě ani druhý tým. A v další epizodě - Tommy! Nemůžu se dočkat. Co se týká Laurel, doufám, že nakonec bude spolupracovat s Oliverem. Jinak k této epizodě opravdu nemám slov. Hodnotím 92%. ()

Doživotí (2018) (S06E23) 

Tak tohle jsem nečekal. Ve finále byly skvělé akční scény, hlavně ta, kdy Oliver bojoval s Diazem a událo se i několik překvapivých zvratů. Tato epizoda patří rozhodně mezi nejlepší z celého seriálu. 100 % ()

Série 7 (2018) (S07) 

Tato série mírně kvalitativně kolísá. Oliver byl na konci šesté série uvězněn ve Slabside. Právě dějová linie odehrávající se ve vězení je jednou z nejlepších dějových linií, co kdy v Arrowovi byla. Oliver je ve vězení opravdu drsný, setkává se zde s několika starými známými - s Brickem, Taliou a Sampsonem. Stejně tak i  Felicity musela přitvrdit, protože ji na začátku série napadl Diaz. Ohledně něj musím říct, že je ještě lepší záporák než minulé sérii, obzvláště pak v sedmé epizodě, kdy je jeho rivalita s Oliverem naprosto úžasná. Jakmile se Oliver vrací z vězení, na scénu se opět dostává Olicity drama a dále velmi vydařený crossover Elseworlds. V druhé polovině série se seznamujeme s Oliverovou nevlastní sestrou Emiko, kterou opustil její a Oliverův otec Robert. Po nějakou dobu tady není jasný hlavní záporák, ve čtrnácté epizodě se objevuje Dante, vůdce Devátého kruhu. Pak ale zjišťujeme, že v čele Devátého kruhu je Emiko, což bylo opravdu zajímavé zjištění. Měl jsem naději, že Emiko bude parádní záporák, ale opak byl pravdou. Herečka, která ji hraje, je příšerná, její dialogy jsou otřesné. Její motivace je v pohodě, ale není to rozhodně nic originálního. Na konci série se vrací Roy a dozvídáme o dohodě, kterou Oliver uzavřel s Monitorem. Kromě toho se v sedmé sérii Arrowa objevují flashforwardy. Na začátku série jsou extrémně zajímavé, ale jakmile se objevuje Mia a Felicity, jsou vážně nudné a nezajímavě. Navíc ve mě evokují to, že se Oliverovi nepodařilo za jeho života zachránit Star City. Co se týká bojových scén, jsou parádní, velice dobře zahrané. Celkově se jedná o výbornou sérii, hlavně ta část, kdy je Oliver vězení. Zbytek je horší, ale stále celkem dobrý. Každopádně jsem se rozhodně nenudil. Nejlepší epizody: The Slabside redemption, Inmate 4587, Demon. Nejhorší epizody: Star City 2040, My name is Emiko Queen, Training day. 90%. ()

Druhé patro (2018) (S07E04) 

Tak tohle bylo neskutečné! Nikdy bych si nemyslel, že i po šesti sériích bude mít Arrow takovou úroveň. Flashforwardy byly opravdu zajímavé, jsem zvědavý, jestli je Felicity opravdu mrtvá. Spolupráce Laurel a Felicity v byla opravdu výborná, stejně tak jako spolupráce nového Green Arrowa s Wild Dogem a Dinah. Nejlepší však byly scény Olivera v levelu 2. Mám tušení, že ten doktor bude Deamon. Hodnotím 94% ()

Démon (2018) (S07E05) 

Jsem naprosto ohromen... Nemám slov. Nikdy bych nečekal, že se vrátí Talia, myslel jsem, že je mrtvá. Oliver je prostě borec, scény s ním jsem si maximálně užíval. Spolupráce Black Siren, Felicity a Dinah mě opravdu velmi příjemně překvapila, bylo to místy i vtipné. Hodnotím 97% ()

Bratři a sestry (2019) (S07E14) 

Podařená epizoda, ve které se poprvé objevil záporák Dante. Souboj Olivera s Dantem se mi opravdu líbil. Třeba bude Dante ještě lepší než Diaz, který byl skvělým záporákem. Flashforwardy byly zajímavé, líbí se mi přátelství mezi Felicity a Laurel. Vytkl bych to, že se epizoda soustředila trochu více na Felicity než na Olivera. A také linka s Oliverem a Emiko byla slabší. 87% ()

Dědictví (2019) (S07E17) 

Epizoda, která je důkazem toho, že i po 155 epizodách seriál neztrácí na kvalitě. Tento seriál potřeboval dalšího hlavního záporáka a Emiko může být skvělá (nebude). Flashbacky s ní byly výborné, dozvěděli jsme se, že věděla o Merlynově plánu sabotovat Queens Gambit. Bojové scény byly úžasné, zradu ze strany Emiko jsem čekal, ale nenapadlo mě, že bude vést Ninth circle :) 94% ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama