Reklama

Reklama

Arrow - Série 4

(série)
USA, (2015–2016), 16 h 10 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, John Barrowman, Paul Blackthorne, Neal McDonough, Grant Gustin (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Star City čelí nové hrozbě. Ve městě se objevuje zločinecká organizace zvaná Duchové, v jejichž čele stojí záhadný Damien Darhk. Oliver, který žije spokojený rodinný život s Felicity, je povolán do akce a se svým týmem má opět plné ruce práce. (TV Fanda)

Recenze (28)

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že se čtvrtá řada alespoň přiblíží prvním dvěma. Bohužel nestalo se tak. Nesouhlasím s tím, že je tahle série ještě horší než třetí, ale lepší také není. Začátek byl ještě docela nadějný, ale druhá polovina se nepovedla skoro vůbec. Posledním hřebíkem do rakve pak byly flashbacky. Ty z Hong Kongu se ještě daly, ale tohle byla tragédie. Díky první polovině 60 % ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší řada, i když i ta zde má spoustu skvělých momentů. Finále jsem očekával trochu víc epické. Stalo se zde vše, co člověk očekával, ale nepřekonalo to předchozí vypjaté díly okolo Black Canary, což je škoda. Hlavní záporák této série povedený, i když hodně overpower, a takto vyhrocené finále, kdy byl na pokraji zničení celý svět by se neobešel bez zásahu vyšší DC moci (Superman, Wonder Woman, Flash a další...), protože ty by v DC universu nestáli bokem, když by se řítila na Zemi apokalypsa. Ale je to jen seriál a já si ho užil. Za mě 85% :) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 75% Hodnotenie štvrtej série mi príde až príliš podhodnotené, pretože začiatok štvrtého dobrodružstva, tentokrát Green Arrowa mi nepríde až tak zlý. Síce je to najslabšia séria, ale stále je to slušná komiksovka. Najväčšie mínus je predovšetkým slabý záporák v podaní nevýrazného Neala McDonougha. Aj keby sa snažil ako chce, tak s postavu Damiena Darhka nič nespraví. A ďalšia vec je Felicity. Jej románik je tiež už celkom nezaujímavý a predovšetkým zdĺhavý. Podobne podráža kolená celej sérii aj jej mamička, ktorá sa furt predvádza ako trápna panička. Inak sa tu ešte stále najdu niektoré diely dokáže plnohodnotne zaujať či prekvapiť. Za zmienku stojí aj o chlp lepšia kamera a akcia a drobné prepojenia na susedného Flasha. Snáď piata séria sa vytiahne s niečím lepším, pretože Arrow, ktorý celý seriálový DC Universe odštartoval už neťahá, tak ako na začiatku. ()

DEADMANincCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horor. Když vzpomenu na doby, jak jsem nadšeně tejden co tejden čekal na novej díl v první řadě a ještě mi defakto bavila druhá, je současnej stav Arrowa naprostej horor. Snad ze všech svých známých jsem už jenom já, kdo to ještě sleduje, a to bych rád přidělil tenhle fakt kolegovi z laborky Barrymu Allenovi, kterej je součástí CW universa a to žezlo čekání z tejdne na tejden už někdy v půlce první řady přebral on. Jediný dvě silnější chvilky byly cameo Constantina a pak těžkotonážní finále, kdy bitka na ulici jak vystřižená z TDKR byla určitě lepší, než všechny předchozí finále. Bohužel ale propracovat se k tomuhle bodu stálo hodně utrpení, hereckejch atrap (Taiana, to bylo zlo a ne kvůli tomu artefaktu) a špatnýho scénáře a chyb (v tom scénáři). Váhám, jestli rozkoukávat pátou řadu, už jen kvůli flashbackům z minulosti, kam se pořád přidává nějaká nová sračka, je to šílená zplácanina. Jsem zvědavej, jak s tím vším zamíchá konec druhý řady Flashe (pokud vůbec). Je škoda, kam se seriál posunul za ty čtyři roky. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto odpočinková záležitost, ve které se vztahy vyvíjely zbrkle ode zdi ke zdi a skoro v každém dílu dorazil nějaký starý známý (ať už na kladné či záporné straně barikády). Za nitky tahající "kouzelník" Damien Darhk v podání Neala McDonougha mne na rozdíl od flashbackové linky na ostrově i bavil, přestože se pořádně předvedl až v závěru. 60% ()

Galerie (370)

Zajímavosti (3)

  • Schizma v překladu znamená rozdělení jedné církve na dvě odlišné. (JG9)
  • Hlavní záporák této série Damien Dhark se poprvé objevil v komiksu „Titans číslo 1“ v březnu 1999. (JG9)
  • V epizodě přidělí Oliver (Stephen Amell) Felicity (Emily Bett Rickards) přezdívku Overwatch, načež dodá, že chtěl původně Oracle, ale to už je zabrané. Oracle je v komiksech Barbara Gordon, bývalá Batgirl a dcera komisaře Gordona, která je kvůli ochrnutí upoutaná na vozíček a podporuje Batmana a jeho přátele na dálku, stejně jako Felicity v seriálu. (NiWi)

Reklama

Reklama