Reklama

Reklama

Arrow - Série 5

(série)
Trailer 2
USA, (2016–2017), 16 h 4 min (Minutáž: 41–42 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, Emily Bett Rickards, David Ramsey, Willa Holland, Echo Kellum, Paul Blackthorne, Aaron Pearl, Cody Runnels, Chad L. Coleman, David Nykl (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Oliver je jako starosta a zároveň ochránce Star City přetížený, a aby zvládl boj s gangsterem Tobiasem Churchem, sestaví nový tým začínajících ochránců města. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Pátá řada fajn, Prometheus parádní záporák. Co mi však začíná vadit je Oliverova nevyrovnanost při boji. Za celý seriál ho trénovalo hafo různých lidí, včetně Ra's al Ghula, což by mělo být asi top. Ra's al Ghula nakonec v souboji porazí, později pak i Damiena Darkha, aby v další sérii nebyl schopen dát jednoduše nabudku obyčejnému týpkovi (Tobias Church) co vede pouliční gang. To nechápu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohu citovat množství názorů přede mnou, kde se všichni snaží narazit na to, že ačkoliv to nemuselo být záměrem tvůrců, návrat k atmosféře první série se zde vyvedl, ale po ráně, kterou seriálu uštědřila sezóna s Damienem Darkhem, vyléčení trvalo několik epizod. Naštěstí jsme se po udělení slibu na konci předchozí řady dočkali velkého politického podtextu, jež jsem já osobně uvítal. Flashbacky se odvrátily od nepotřebných záležitostí s otravnými černochy a Ukrajinci do samotného Ruska, kde nám tvář bijáků minulého století Dolph Lundgren pěkně zamíchal kartami. Nu, a jestli byla pro tuto část Arrowovy cesty napsána nějaká postava ještě o ždibec lépe, je to Adrian Chase. V některých momentech jsem měl zpočátku až děsivého Promethea radši o stupeň více než samotného Deathstrokea. 10/10! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže opět za čtyři. Návrat k bezchybné první sérii je takřka nemožný, ovšem po opravdu bídné předchozí sérii to už mohlo dopadnout jenom lépe. A v první třetině bylo vidět, že se scénáristé poučili ze svých chyb a vrátili se k věcem, které dělají Arrowa Arrowem, tedy syrovější akce, omezení limonádových linek a přímočařejší děj. S postupem série bylo jasné, že se opět sklouzne do osvědčených kolejí této teenagerské stanice a bude se to muset nějak natahovat...a že to opravdu bylo neúnosné. A přiznávám, že jsem se ke konci taky nechal opít rohlíkem v podobě vytouženého návratu Deathstroka, že jsem úplně zapomněl, kam se poděl Vigilante...7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. séria - 80%. Určite lepšie ako predošlá séria, obzvlášť kde bol záporák Damien Darhk strašne nevýrazný a nudný. Piata séria Šípa konečne vytiahla na svetlo (alebo skôr do tmy) ďalšieho zloducha, ktorý poriadne zatopí celému týmu Arrow a niektoré časti sú fakt luxusné. Samozrejme sa nájdu aj niektoré nudnejšie, kde sa riešia somariny, ale ako celok je to dosť dobrá séria, štýlová akcia tu ma zas svoje miesto, crossover parádny a nechýba dávka napätia, známe postavy a finále tiež stojí za to. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se Arrow začíná vracet kvalitou jako dříve. Záporák má takovou normální důvod proč chce zabít Green Arrowa, je dost chytrý a předvídatelný a je to konečně záporák, který se mi po dvou strašných záporácích líbil. Nečekal jsem, že se tam objeví nějací noví další lidi do teamu. Né, že by to snižovalo kvalitu právě naopak zvyšuje ji. Neboť mám další postavy co poznávat. Felicity mě v téhle sérii popravdě už hodně štvala a někdy jsem i přál, aby třeba nebyla v dalších dílech. Flashbacky mě zase bavily , ale furt nejsou to co byly dřív a chvílema mě i docela nudily, ale oproti flashbackům z 3. a 4. série jsou dobré, doufám, že v další sérii budou flashbacky ještě lepší. Finálový souboj proti Prometheusovi byl neuvěřitelný po dlouhé době a vážně jsem si to užil. Nechci spoilerovat, ale Deathstroke bojující za Arrowa a jeho team je prostě taková kombinace, na kterou bych se rád podíval znovu. 5. série se od těch posledních dvou hodně zlepšila kvalitně a tak doufám, že to takhle bude dál i v šesté sérii. 5. série Arrowa se vrací ke kořenům a funguje to, proto ji dávám 5 hvězd 8,5/10 ()

Galerie (314)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní záporák této série Prometheus se poprvé objevil v komiksu „New Years Evil: Prometheus“ číslo 1 z února 1998. (JG9)
  • Stephen Amell je velkým fanouškem v Americe velmi populárního wrestlingu. Dokonce se už dvakrát objevil v ringu a v obou případech se mu postavil wrestler Stardust, což je pseudonym wrestlera Cody Runnelse. Cody Rhodes se s Stephenem Amellem zná již několik let díky wrestlerským šou a časem se z nich staly opravdoví přátelé. Rhodes byl opravdu nadšený, když dostal nabídku zahrát si v seriálu Arrow. (Roby)
  • Postavu Dereka Samsona hraje Cody Runnels, který je známý wrestler. Jeho wrestlerová přezdívka je Stardust, což je název drogy, kterou jeho postava Dereka Samsona vyrábí. (Roby)

Reklama

Reklama