Reklama

Reklama

Arrow - Série 3

(série)
USA, (2014–2015), 16 h 24 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, Colton Haynes, John Barrowman, Paul Blackthorne, Brandon Routh, Matt Nable (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Pro obyvatele Starling City se stal Arrow hrdinou. Ale jen co se Oliver konečně zaměří na svůj osobní život, na obzoru se objeví nová hrozba. (Netflix)

Recenze (16)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mocný Ra's al Ghul povětšinou jen přicmrndával ze stínů a rozhodnutí tvůrců, aby Oliver pálil za Felicity, uslzeně rozpolcenou mezi ním a budoucím Kapitánem Atomem (fajnový Brandon Routh), stále považuji za špatný vtip, jenž úplně zruinoval její postavu. Ono celé se to jaksi propadlo do takových ledabyle hloupoučkých, ubrečených a mermomocí zaláskovaných rovin, v nichž mě hrdinové až na výjimky iritovali. 50% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série s sebou přinesla opět vlnu napětí a hodně snahy držet se rozvětveného komiksového vesmíru, kdy jsme se mohli sejít i s velkým náznakem na samotného Batmana, celá myšlenka Lazarus Pitu ale přidala jeden z prvních potenciálních hřebíčků do rakve, na něž se v průběhu zbylých sérií Arrowa už bohužel jen nabalovalo. Bylo po zdejším midseason finále jasné, že nepůjde o žádný konec, ale vybruslilo se z toho tak debilně, že chápu zdejší propad v hodnocení. Zvláště tolik let a zkušeností od zhlédnutí. ()

Reklama

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečný propad u 3. série a dost mě to štve. Nic se tam moc nedělo, hlavní záporák byl takový, že by tam ani nemusel být. Příběh jako trochu šel. Nejlepší díl je asi z celé série 8, neboť se tam objevil Flash, což jsem byl strašné rád. Flashbacky jsou pořád na dobré úrovni, sice už ne na takové úrovni jako v minulých sérií, ale pořád jsou z celé té série asi to nejlepší, když nepočítám herce. Emoce byly dobré, herecké výkony se nemění a jsou pořád hodně kvalitní. Postavy z flashbacku jsou takové nic moc, protože se tam moc neobjevují. Popravdě jsem to fakt čekal lepší, ale jako nevím bojím se další série, ale je to ještě dobré. Nějaké problémy to má, ale asi pro mě největší problém byl ten, když se vždycky řešilo něco milostného. To mi přišlo strašně, ale strašně nepodstatné v té situaci v jaké byly ale ok. Co se dá dělat. Zklamalo mě, že už neuvidím Roye (Colton Haynes), neboť jsem ho začal mít hodně rád. Thea ho nahradí což je příjemná změna, Lenz zase pije což mě strašně nasralo, že se s tím neumí zase vyrovnat a bylo to zase jako na začátku. No 3. série mě docela dost zklamala a jestli to takhle půjde dál tak to vážně není pro tuhle sérii dobré. 3. série dostává 4 hvězdy 6/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 85% Po vynikajúcej druhej serie ponuka tretia väčšie množstvo (vedľajších) hrdinov (Black Canary, Atom v podaní bývalého Supermana Brandona Routha), (čoraz) viac (obľúbenú) Felicity, lepšie akcie a efekty, nové (a lepšie) tony od Blakea Neelyho, ale aj keď zvučné meno záporáka (Ra's al Ghul), nakoniec to na predošlú sériu a vynikajúceho Manu Bennertta (David Slade) nestačí. Tretia séria je ako celok veľmi fajn, ale už neponúka také prekvapivé zvraty (a straty) ako predošlá séria. Dokonca ani flashbacky už toľko nenadchnú. A aj (slnečný) Happy End môže niekoho sklamať (mne osobne to sadlo, po tých "temných tmavých prvých sériách"). Čo ma ale prekvapilo a veľmi sa mi ľúbilo, boli časti s Barry Allenom / Flashom. Zatiaľ čo sme sa v druhej sérii tak trochu stali svedkami jeho zrodu, pri tretej už má svoj vlastný seriál a chodí vypomáhať kamošom do Starling City. Poprípade tým Arrow ho ide navštíviť do Central City / S.T.A.R. Labs. Oba seriály sa fajn pretínajú. Arrow začne a následne za ním sa v pár epizódach prepájajú tieto dve komiksové postavy. Takže je fajn pozerať tieto seriály po jednej časti ako vychádzajú. Vtedy ma divák pekný, uspokojivý, ucelený a plnohodnotný zážitok. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku to bylo slabší, ale postupem času to bylo lepší a lepší. Na začátku série byl někdo zabit a tohle se vlastně řeší celou sérii a postupně se to vyvíjí. První polovina série, je slabší, ale postupem série mě to začalo vtahovat a já jsem vždycky potřeboval vidět další díl. Prostě a jednoduše jsem se od čtrnáctého dílu nemohl odlepit. V této sérii, je asi zatím nejslabší záporák tohoto seriálu a tím je nikdo jiný než Ra's Al Ghul. Bylo skvělý sledovat tuto postavu, která je navíc hlavou Ligy zabijáků. Když byl na scéně, tak si ji kradl pro sebe. Všem je snad jasný, proč? Všichni si pamatujeme devátý díl s názvem výstup, kdy to bylo velmi emotivní. Do třinácté epizody to bylo sice dobrý, ale mohlo to být lepší a od čtrnácté epizody si ten seriál valil neskutečný bomby a já byl do toho vtáhnut i s navijákem. Perfektní linka při hledání Arrowa. Perfektní scéna v policejním autě plném emocí, no byl to masterpiece. Herec Paul Blackthorne umí hrát a scény s ním byly vždycky strašně silný. No a finální část (snad dokonce nečekaná) série byla božská. Sice bylo finále už o dost slabší než u předchozích sérií, ale i tak to mělo emotivní náboj a já jsem byl spokojen. Nejvíc mě zajímá, jak dopadne vztah mezi Johnem a Oliverem, hlavně po tom únosu. No a málem bych zapomněl na minulost, která je pořád skvělá. Tentokrát to bylo v Hongkongu a já jsem si to opět užíval! 10/10 Stále to neztrácí na kvalitě! I když Speedy prchla na Corto Maltese. ()

Galerie (459)

Zajímavosti (2)

  • Když spolu Oliver (Stephen Amell) a Roy (Colton Haynes) mluví ve výslechové místnosti, Roy zmíní zastřelení policisty, které spáchal, když byl pod vlivem mirakuru. V dřívější scéně je však vidět, že Roy policistu nestřelil, avšak probodl šípem, který držel v ruce. (NiWi)
  • Hlavní záporák této série Ras Al Ghul se poprvé objevil v komiksu „Batman číslo 232“ z června 1971. (JG9)

Reklama

Reklama