Reklama

Reklama

Bouře v Seattlu

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jedna obyčejná americká rodina bojuje s vlastní krizí, ale díky náhodě, kdy armáda sestřelí nad západním americkým pobřežím podivný objekt, způsobí, že budou bojovat také s řadou extrémních povětrnostních jevů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu, jsem seděl v němém úžasu nad tím, za co všechno se dají doslova vyhodit peníze z okna. Jediné co lze na filmu ocenit, je to, že poskytl finanční injekci hercům, kteří by jinak umřely hlady. ()

ferri222 

všechny recenze uživatele

globalna katastrofa?skor fantasmagoria,film je vhodny pre fajnsmekrov B-eckovych filmov.jedna rodina zachrani cely svet.reziser (ak sa ho da nazvat reziserom)by si zasluzil ustavnu liecbu.u mna1hviezdicka horko tazko. ()

Reklama

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Bouře v Seattlu je neuvěřitelné dílo, které šokuje i otrlého milovníka špatných filmů. Ve scénáři se vyskytuje tolik neuvěřitelných nesmyslů, že by Zillerovi v klidu vystačily na tři filmy. Je k nevíře, kolik vědních i technických oborů lze v jediném filmu znásilnit a zavraždit. Scénáři zdatně sekundují šílené výkony účinkujících herců, mezi kterými je suverénně nejhorší Esai Morales. Režisér Jason Bourque balancuje až na samé hraně černého humoru, takže snímek není vhodný pro diváky, kteří se berou příliš vážně. - - - Nejhumornější katastrofický film roku - 90 %. ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda že neexistuje ještě nějaká kategorie nižší než odpad. Blbostí jsem viděl spoustu, ale za tohle by měl jít programový ředitel kanálu Universal Chanel (tam jsem tu zhůvěřilost viděl) do kriminálu.Poouštět tuhle sračku v TV je trestný čin. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama