Reklama

Reklama

Epizody(16)

V této verzi na romantickou klasiku Toma Hankse se výřečný hostující student probudí z komatu v těle snoubence své učitelky. (Netflix)

Recenze (21)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Opět seriál s odbytě realizovanou výměnou těl a trpící syndromem slabých vedlejších postav. Nicméně hlavní dvojka je zábavná a sympatická, takže se všechny ty zmatky a city vznikající v souvislosti se záměnou duší dívá poměrně příjemně, ač divák samozřejmě ví, jak to celé skončí. Bohužel jak už to tak bývá, neduh jisté prázdnoty co se událostí týče se opět dostavuje, na 16h se zde děje příliš málo věcí a přichází stereotyp, to věčné škádlení ústřední dvojice začne být únavné, okoukané až nudné a další obsah prakticky chybí. A aby se plytký děj dostatečně natáhl, postavy se v závěrečných dílech chovají dost nelogicky, prostě klasika. Pokud jde o Suzy a její hlavní vedlejší úlohu, tak s výjimkou filmu Dorihwaga opět musím konstatovat, že jako herečka předvádí bídný výkon a moc nechápu, proč je v herecké oblasti tak aktivní. Resp. chápu – nevypadá špatně (ale neokouzlila) a proslavila se zpěvem, to však zárukou hereckých schopností není a ta holka patří mezi průměr či spíše podprůměr. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Tak asi na dlouhou dobu poslední dorama, co vidím. Člověku stačí 2, 3 seriály a už je těch brečících Korejek nabaženej až až. Očividně to na některé místní uživatele neplatí. (Jejich věc, já si mládí budu k*rvit jinak.) Strašně slabé, vydržel jsem 7 dílů a musel jsem se na to prostě vybodnout (ještě jsem kouknul na poslední díl, jestli jsem o něco nepřišel a ono ne). Komedie je to jenom pár prvních dílů, pak se to (u korejských doramat tradičně) zvrtne v romantické melodrama plné potoků slz a házení klacků pod nohy hlavní dvojci (dost uměle natahované), aby se mělo 16 dílů co řešit. Strašně schématické a mleté pořád dokola. Je to v podstatě to samé co Coffee Prince, You're Beautiful, High School apod. Vždy jen s mírnou obměnou výchozí situace (ať už je to zatajení pohlaví [chjo], či výměna osobností, nebo cokoliv jiného), vždy to spadne do těch samých vod. Trojúhelník tvořený hezounkou tvářičkou a dvěma chalány. Spousta trpitelského SEBEOBĚTOVÁNÍ. Ne. Ne. A ne. Nikdy víc, prosím. - 40 % ()

Reklama

kubka4 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale nějak mi to nesedlo... Suzy (alias Jang Ma Ri) mě několikrát výborně rozesmála, div že jsem se za břicho nepopadal. Navíc pokaždé, kdy se objevila na obrazovce, přinesla do seriálu něco nového, čímž ho výrazně oživila. Gong Yoo byl co se týče hereckých výkonů výborný. Klobouk dolů za to, jak zvládl tak těžkou roli, ale po většinu času mě jeho jednání rozčilovalo. Opice (ti co ji znají trochu lépe pochopí) byla sice milá a sympatická, ale místy byla na můj vkus příliš lehce ovlivnitelná a ke konci vůbec nemyslela na ostatní (chudák Yoon Yae...). Musím přiznat, že první část byla velmi vtipná a byl jsem s ní spokojen, ale to bohužel nemohu říct o zbytku seriálu... Čím dál více se mi stávalo, že jsem nechápal, proč to vlastně vše dělají zrovna takhle. Vše bylo zbytečně natahované a já už si chvílemi myslel, že se snad nikdy neposunou dál. Má "morální stránka" dostala při sledování docela zabrat (SPOILER - Svést ženu vlastnímu bratrovi? Jsem jediný, kdo v tom vidí naprostou špatnost?). Poslední epizoda to vše naštěstí trochu napravila, ale i tak jsem měl po konci velice smíšené pocity. Takto nízké hodnocení dávám hlavně proto, že jsem se za celou dobu nedokázal ani jednou vžít do hlavních postav, ať jsem se snažil sebevíc... Big není naprostý propadák, ale rozhodně ho nemohu zařadit mezi mé oblíbené seriály. Viděl jsem ho jednou, nebylo to zas tak špatné, chvílemi jsem se i bavil, ale to je tak vše... - 60% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Scénáristky ségry Hong se opět vyznamenaly. Big vás okouzlí nadprůměrným humorem, řadou dojemných scén i atmosférou s kapkou fantasy. Jak už bylo řečeno, Yoo Gong tu předvádí neskutečné herecké výkony. Troufnu si říct, že je to dost možná jeho nejlepší role vůbec. Min Jung Lee vedle něj nijak extra zazářit nemohla, ale rozhodně obstála. Vedlejší role mají pestré charaktery, takže ani s nimi se divák nenudí. Z toho, co jsem zatím viděla, tenhle kousek patří ke třem NEJ z loňského roku. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož velikost popisuje samotný název. Není sice největší, ale je pořád dostatečně velký na to, aby oslnil spoustu diváků. Děj není komplikovaný, herecké výkony jsou více než přijatelné a interakce mezi postavami je příjemná. Skvělý komediální seriál s prvky romantiky. ■ Yoo Gong opět dokazuje jak skvělý herec to je. Navíc ten jeho úsměv mě dokáže pokaždé, tak pozitivně naladit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama