Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

juta 

všechny recenze uživatele

Páni, tady jsou nečekaný zvraty jak v Survivorovi :D Farma by byla pěkná a možná i koukatelná nebýt toho, že to je zbytečně natahovaný. Přes dva měsíce? Každý díl přes hodinu? To je prostě moc a Pergnerová má celkem pitomé otázky. Koukal jsem spíš jen tak na vyřazovací souboje, spíš teda ke konci a na některý díly v tejdnu. Určitě bych se na to díval víc, kdyby tam byla moje občasná kadeřnice, kterou tam dokonce pozvali, ale volali jí moc pozdě a už měla sjednanou práci, tak to musela odmítnout. Za rok jí tam prý vezmou, tak jsem zvědavý :D ()

TomPrusik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Další televizní úchylárna, ke které snad není co dodat. Ach jo, já jako skoro venkovan (skoro) prostě nemůžu s toho, jak nějakej polobuzerant veze kolečko s hnojem, zacpává si nos a říká si, že nic horšího nezažil. Už jenom po této scéně kterou jsem viděl náhodou v telvizi se my chtělo zvracet. Hodnocení - absolutní nula ()

Reklama

Skarface 

všechny recenze uživatele

Tak slovenskou verzi jsem shlednul celou a na tu českou se těším taky , jako proč to všichni odsuzují nechápu ale každýmu se líbí něco jiného :) ale "nádherně" se svým komentářem předvedl uživatel kingik což nasvědčuje asi něco o jeho inteligenci Dne 22.8.2012 ještě doplňuji svůj komentář : Jak tak ke konci této reality show sleduju tak to jde od 10 k 5 . S celkem fajn odreagování se stala příšerná fraška na kterou se už vůbec ale vůbec nedá dívat . Jestli si nova myslí když dělá takovýhle změny že je dobrá a že se dělá ještě lepší tak se plete a je tomu přesně naopak ! Trapárna jak má bejt , fakt ubohý . věta na závěr: Zlatá slovenská farma ta si aspoň udržela svoji uroveň ()

castor 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně smýšlející televizní pořady už mají nějaký ten pátek dovolenou, takže člověk musí přijmout i tucet méně či více nesympatických nových několikatýdenních „celebrit“, které chtějí být sami sebou a poznat v poměrně krutých podmínkách sami sebe. Ha ha.. Podobné pořady buď svědčí těm, kteří se hodlají opít a následně slušně bavit, nebo masochistům, kteří už nevědí, jak si ublížit. Jenže Farma je trochu jiná. Nova po několika méně či více povedených reality show, dá se říct, našla recept na ukuchtění další z těch povedenějších a třaskavějších pořadů, divák má zase za horkých letních večerů co žrát, protože skutečně nutno podotknout, že tentokrát jde o poměrně stravitelnou záležitost!! PS: Viděli ti „odpadoví“ chytrolíni tady v poslední době třeba Hotel Paradise a jeho osazenstvo? To je teprve peklo na Zemi.. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tereza Pergnerová vypadá líp než kdykoliv před tím. To je nesporný fakt. Ale kolikrát působí děsně nemastně a neslaně. Ten vzorek soutěžích je taky kapitola sama pro sebe. To fakt na castingu nebyli zajímavější lidé? Představovala bych si tam bandu kravaťáků a modelek, to by byla větší sranda, kdyby nazuli gumáky a vykročili směle do chlívku s vídlemi v ruce. Jen, aby to pak to nebohé zvíře přežilo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama