Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Kancelářské městské krysy a modelové přijeli poprvé v životě do nepropustné džungle plné nebezpečných situací - na periférii české vesnice. Budou se zde po tři měsíce potýkat s nebezpečnou zvěří (krávy, zajíci, poníci), nelidskými podmínkami (kadibudky, zaprášené madrace) a možná poprvé v životě budou muset manuálně pracovat a ohnout se pro vidle. To vše doplní zcela klasické pravidla soutěže, které znovu vychází z 12 let starého formátu Survivora jehož pravidla vyřazování se praktikují v naprosto všech kolektivních reality-show odvysílaných/vyrobených v ČR. Kvalitou se ovšem Farma žádnému zahraničnímu hitu rovnat nebude, neboť Češi RS neumí natočit, natož do nich vybrat správné lidi a raději sází vše na prvoplánovou zajímavost (striptérka/pornoherečka, zženštilý teen-gay, neurotický debil), místo na zajímavé osobnosti. Otázka znuděného diváka tedy zůstává opět stejná: "Bude to stát zase za hovno?". Zcela jistě, další nudný český pokus o RS, kde vévodí provařené ksichty z jiných nízkorozpočtových RS sraček z Primy, které už jednou hledaly své táty a mámy nebo prostřely pro televize své fádní žrádla (perfektní práce lidí u castingu). Člověk, co má na horách chalupu, případně netráví veškerý volný čas a víkendy v supermarketech jako většina městských rodinek, bude znuděn. Člověk, co si umí sehnat kvalitní zahraniční RS to nebude ani sledovat, a důchodci spolu s lidmi, co nevytáhli paty z betonového povrchu města, budou možná mírně pobaveni "drsností" celého pořadu. Já s tímto shitem nehodlám ztrácet čas, protože romantiku v "opuštěné farmě", která se nachází v jedné z nejhustěji obydlené zemi na světě, nespatřuji a sorta lidí, kterou tam vyslali pěstovat brambory, je neskutečně nezajímavá a nudná. Nova objevila Ameriku na Slovensku, bravo! Rozpočet není vše TV Hovno, stačí se inspirovat profíkama za mořem, ne produktem s nejnižší pořizovací cenou... Mimochodem, Brno-Praha-Plzeň. Právě z těchto měst pochází opět téměř všichni účastníci, ostatně jako ve většině ostatních českých pořadech, do kterých jdou lidi z ulice. Už chyběla jen Ostrava a čtyřka nedotknutelných by byla kompletní. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Jak udělat zajímavou reality show? Je to o prostředí nebo o lidech? Zatím se neosvědčil ani luxusní hotel, ani zahnojená farma. Tak zbývají jen lidé. Kdo se rád montuje do druhých, vždycky bude divákem těchto pořadů. Zdlouhavou a nudnou formou bude postupně odkrývat nitro někoho velmi málo zajímavého. Tohle ale pro mě není. Představoval bych si slušnou zábavu v nějaké malé skromné krvavé reality show. Například uzavřít do jedné místnosti (třeba septiku) několik přemoudřelých drsoňů, co se tak rádi tahaj za pinďoury na volné diskuzi ČSFD. Samozřejmě bez boxerů na ruku by to nemělo smysl. To by byla podívaná. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem dva díly. Jeden z vlastního rozhodnutí, druhý během návštěvy u přátel. V tom prvním mě fascinoval chlapec, který se odmítal dotknout jakékoliv práce, zatímco ostatní obviňoval z nicnedělání, v tom druhém jsem zas užasle sledovala, že polovina vypadlých soutěžících zjevně zamrzla na předškolním vývojovém stupni, protože dle jejich nevraživosti a neschopnosti bavit se se semifinalistou Milanem bych si myslela, že jim musel minimálně vyvraždit polovinu rodiny. A po těch dvou dílech a z poznatků, které mi sdělili o dění soutěže přátelé, musím konstatovat následujicí: 1) Od celkového konceptu "reality show o životě mimo civilizaci" jsem čekala mnohem více, protože štípání dřeva, obracení sena a krmení hospodářských zvířat skutečně nepovažuju za hardcore podmínky. 2) Přijde mi, že producenti mají vybrané typy, které chtějí protlačit co nejdále, protože vrátit někoho dvakrát po vypadnutí zpět do hry nebo položit v semifinálovém duelu otázku, na kterou může znát odpověď jen jeden ze dvou soutěžících, mi skutečně nepřijde fér. 3) Tohle není reality show ve stylu Survivora; tohle je nový Big Brother, jelikož více než o schopnost přežít tu jde o konflikty mezi soutěžícími. A co je nejhorší, většina z nich moc inteligence nepobrala. Milane, tobě jsem tu výhru přála, Davide a některá děvčata, vám bych za vaše chování asi dokázala velmi snadno jednu vrazit, ačkoliv si nepamatuju, že bych kdy v životě někoho uhodila. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč jsem tam tu jednu hvězdičku dala ....... odpad dávám výjimečně .... toto není šálek mého čaje ani náhodou ... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně smýšlející televizní pořady už mají nějaký ten pátek dovolenou, takže člověk musí přijmout i tucet méně či více nesympatických nových několikatýdenních „celebrit“, které chtějí být sami sebou a poznat v poměrně krutých podmínkách sami sebe. Ha ha.. Podobné pořady buď svědčí těm, kteří se hodlají opít a následně slušně bavit, nebo masochistům, kteří už nevědí, jak si ublížit. Jenže Farma je trochu jiná. Nova po několika méně či více povedených reality show, dá se říct, našla recept na ukuchtění další z těch povedenějších a třaskavějších pořadů, divák má zase za horkých letních večerů co žrát, protože skutečně nutno podotknout, že tentokrát jde o poměrně stravitelnou záležitost!! PS: Viděli ti „odpadoví“ chytrolíni tady v poslední době třeba Hotel Paradise a jeho osazenstvo? To je teprve peklo na Zemi.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pri tejto sračke platí úplne to isté, čo som napísal v komentáry ku slovenskej verzii. Takže to len zopakujem: Už sme tu mali všelijaké reality show, väčšinou za moc nestáli, a táto patrí určite medzi tie najslabšie. Na "Farme" sa mi nepáčilo nič. Vôbec ma nezaujala pôvodná myšlienka spraviť s dvanástich tajtrlíkov poriadných hospodárov. Súťažiaci sa mi zdali nevýrazní, ba až nudní. Systém vyraďovania bol postavený úplne na hlavu. Nedialo sa tam nič zábavné, ani inak emociálne vypäté. A ešte dodám: česká obdoba "Farmy" sa mi zdá ešte úbohejšia a ešte viac trapnejšia ako tá slovenská. Tereza Pergenrová je síce o niečo málo sympatickejšia ako tá naša škaredá opica Kveta Horváthová, ale i tak je to len obyčajný odpad! ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo. Vždyť vy víte. Místo toho, poisovat nepopsatelné, jak to dokázala nejlépe snad madame Phobia, dovolím si svou další prostoduchou úvahu. Přece je jasné, kam všechny ty reality show směřují, kde je umístěný ideál. Tak do toho šlápněme, neserme se s tím tak. Nemusíme odkázat tu nejlepší zábavu až našim potomkům. Vezměme prostě ty nejzkurvenější kurvy, nejvykroucenější bukvice, nejprimitivnější vidláky, nejnervóznější slizouny a navrch alespoň jednu snobskou dámičku a dejme jim jasný úkol. A pár brokovnic jako prostředek k dosažení cíle. Potom je už putna, kam to umístíme, jestli se bude PROSTÍRAT před podáváním ragů ze silikonových prsíček, nebo se bude FARMÁřská jizba vymalovávat sedlou krví s motivem mozkových blan, či se vytvoří noví kostelní pěvci brokovou amputací rodinných klenotů. Vždy to bude SUPER a na STARá kolena budeme moci vykládat potomkům naší VYVOLENÉ, že byly doby, ano, doby byly. Byly doby různé. A oni díky naší nechuti ke vkusu či lidskosti žijí v době hrůzné. Werich, sorry, já musel. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Opičit se po slovenské televizi Nova umí, ale trapné je to tak i tak. Exoti co v životě neviděli pomalu ani prase se snaží hospodařit na farmě. Už jen kvůli hádkám a urážkám všech, to velice odrazuje od sledování. / Viděné epizody *6.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Phobia

všechny recenze uživatele

"Milá kamero, dnes vyrážím vstříc dobrodružství, do divočiny kdesi v českých lesích - na odlehlou farmu, odkud to prý do obchoďáku bude víc než půlhodiny chůze a na kosmetiku snad i déle! Hrůza, ale pro ty peníze, co určitě vyhraju, se obětuju. Úsporně jsem si sbalila - s lítostí jsem zjistila, že se mi do mých šesti kufrů nevlezou veškeré lodičky a večerní šaty. S nechutí jsem vzala i cosi bez jehlových podpatků a také úbor, ze kterého mi nelezou stehna ani zadek... no aspoň dudy i pupík můžu pořád vystrkovat! Ještě se pořádně oholit (nezapomenout holení vzít sebou - co kdyby někdo zjistil, že mi rostou chlupy!), namalovat na tlamu obličej, nabarvit vlasy, načesat se děsně kůůl a šik, navonět a pak přemýšlet, kdo mi zanese kufry k limuzíně... nejspíš zamávám řasami a zahoupu výstřihem na souseda, snad ta jeho stará hnusná důra courá po nákupech." "Milá kamero, tak jsem tady. Hrůza, cestou jsem si zlomila podpatek a vypadla mi řasa! Je to tady strašná díra, na střeše nevidím satelit a je tady divný vzduch, radši si hned zapálím. Jsem zděšená, protože nebudu mít vlastní apartmá se sprchou a záchodem! Ten záchod prý budou muset chlapi teprve postavit, tak doufám, že nezapomenou na vyhřívané prkýnko na dámách a bude to pořádně splachovat, přece nebudu sahat na štětku! Kristepane, není tady televize! Dokonce ani internet!! A mobilní signál je úplně na *píp*! Co tady budu jako celé dny dělat?! Chlapi taky stojí za *píp* - toho zajíčka ze srandy přefiknu, určitě je to panic, a s támhletím metrosexuálem určitě několikrát za týden vlezu na seno, ať nemám pnutí u piercingu. No ale támhleten skinhead, fuj, takový fotr skoro třicetiletý... tamten buze*píp* je ovšem naprosto nepoužitelný... a proč nám sem nacpali jako toho neurotickýho dědka, vždyť ten už musí mít těžce přes 40, geront! S kikinama budu muset nějak vyje*píp*at, ať mi nelezou do zelí." "Milá kamero, exhumovali Pergnerku, já se pose*píp*!" "Milá kamero, ty malé domečky vzadu hnusně páchnou a jsou v nich nějaká odporná zvířata. Prý mám podojit kozy, tak jsem sundala halenku a mačkám, ale furt nic neteče... snad mi proto večer nestrhnou body. Tak bomba, chlapi koukali, snažili se i pomáhat a prý dostanu ještě body navíc. Teď mi dali do ruky takový divný hřeben na dlouhé tyči, celkem dobře se o něj opírá, ale raději si půjdu támhle lehnout na sluníčko. Panebože, zlomil se mi umělý nehet, co já budu dělat?! A ještě jsem si při pláči nad tou ztrátou rozmazala mejkap, to je horor! Nekoukej se na mě, kamero, vypni se!" Uf, zdržím se hodnocení, protože těch pár nesouvislých minut a upoutávek, co jsem bohužel viděla, mi stačilo jako důrazné varování před sledováním této unreality show. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Páni, tady jsou nečekaný zvraty jak v Survivorovi :D Farma by byla pěkná a možná i koukatelná nebýt toho, že to je zbytečně natahovaný. Přes dva měsíce? Každý díl přes hodinu? To je prostě moc a Pergnerová má celkem pitomé otázky. Koukal jsem spíš jen tak na vyřazovací souboje, spíš teda ke konci a na některý díly v tejdnu. Určitě bych se na to díval víc, kdyby tam byla moje občasná kadeřnice, kterou tam dokonce pozvali, ale volali jí moc pozdě a už měla sjednanou práci, tak to musela odmítnout. Za rok jí tam prý vezmou, tak jsem zvědavý :D ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nova nemá čím by zaplácla večerní odpadní vysílání a tak sáhla po provařené reality show. Současně nemá na jiného moderátora a tak volí prehistorickou vycpaninu Pergnerovou. Nepotřebuji vidět ani vteřinu z této reality show značky smetiště lůz. Absolutní averze k fetce Pergnerové, která už sebou podivně škube a trhá jen při mluvení. Absták je blbá věc. Kdybych se čistě hypoteticky ocitnul mezi soutěžícími a tahle hrůza ke mně měla jedinou nervozní poznámku, odpálil bych ji jak basebalový míček s mrazivou větou: "Vypadni, ty super krmená píčo do hoven a pak po dobu trvání této otřesné reality show žer výkaly těch, kteří tuhle nemožnost zplodili v chorých hlavách". A pak by mě diskvalifikovali. Pergnerová je nejškaredší, nejnesympatičtější a totál asexuální česká sereblita. Navíc nechápu na co tohle sledovat, když ten, co je u obrazovky nic nevyhraje a nic z toho nemá. Opravdu jedna velká zbytečnost se soutěžícími tak odpornými jak pokálený prkno od hajzlu na toaletách v nádražní restauraci páté cenové. 0% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, zda mi náleží plné právo cokoliv hodnotit, když jsem viděl asi 10 minut kdesi v nějakém divném dílu, kde jedna chromá důchodkyně co měla prý nemocnou ruku soutěžila v řezání klády proti takové ošklivé blondýnce(nejspíš feťačce), která když prohrála, tak se dala do nemalého pláče, který ani po 10 minutách neustal. Potom psala ta vypadnuvší blondýnka na psacím stroji takový jeden debilní dopis, který jsem až do konce neslyšel, protože jsem během něho hodil nevěřícný pohled a rychle šel hledat jiný plán na večer. To je asi všechno, co vám můžu o pořadu říct, protože více jsem toho opravdu neviděl, ale známý mi říkal, že prý je to sranda. A když už tu tak pěkně hromadně odpadujeme, tak proč se nepřidat. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality show). Jednu hvězdu dávám nápadu. Konečně nějaká reality-show v uzavřeném prostoru, kde musejí tvrdě makat aby vůbec "přežili". Druhou hvězdu dávám Sáře, která se mi líbila, ale bohužel už vypadla. 3 hvězdy strhávám za doslova dem*ntní povahu určitých lidí, a také je pravda, že se za celý díl pomalu nic neděje. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 40% (2*) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To je něco strašného. Narvat partu lidí z města na farmu bez elektriky a vody. Opravdu novácká úroveň. "Kdo bude farmář týdne?" :D ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Opožděná reakce Novy ve formě paradoxu na Hotel Paradise. Těžko říct, co z nich je horší. Možná taky proto, že se na to nemám nejmenší chuť ani podívat, půlka jedné epizody a pár ukázek mi k vytvoření názoru bohatě stačí. 15% ()

Reklama

Reklama