Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Karolína 1863 a občanská válka zuří. Sledujeme životy Melody a Sarah, které se snaží na své farmě přežít během této války. (TV Barrandov)

Recenze (12)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvních pár vteřin jsem si myslel, že koukám na Květy války s Christianem Balem, než jsem zahlédl vykulenou Christinu Ricci, jak se snaží hrát a přitom ji to film ani nedovolí a tak jenom kulí voči. Pak jsem se rozhodl, že to teda prubnu, protože občas není na škodu vidět nějakou tu sračku. No a samozřejmě film nezklamal. Kdo a pro koho takové filmy točí pro mě navždy bude záhadou… ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Príbeh by nebol až taký strašný, ale jeho spracovanie sa vôbec nepodarilo. K uveriteľnosti nepomohli ani herecké výkony, a najmä Christina pôsobila dosť nepresvedčivo. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Nevím, co je na filmu horší. Jestli to jsou strašlivé scény, kdy po palbě vojáci vyskakují jako figurky na staročeské střelnici nebo strašlivé herecké výkony. Bylo asi těžké hrát jinak, když vám scénář vkládá do úst tak příšerné repliky. To už ani nebyl romntický film, ale kýčovitý blábol. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednoduchý romantizující příběh na pozadí občanské války, který svou pojatou jednotvárností padá do naprosté unavující nudnosti. Zpočátku nás tvůrci sice navnadí jakousi válečnou scénou, ale pozor, za celý film je to asi tak všechno. Exteriéry jsou pořád jedny a ty samé. Že by vlivem drasticky nízkého rozpočtu? Jediné co stojí za pozornost jsou kostýmy. Na těch si tvůrci dali opravdu záležet, ale to vůbec nic nezachraňuje. Christina Ricci se sice snaží seč může, jenomže když je tu všechno špatně už od samotného základu, je jí to nakonec stejně houby platné. A tak tedy vznikl naprosto nevýrazný snímek, který nestojí ani za řeč. ()

Ziggy Zagg 

všechny recenze uživatele

Děj by se dal shrnout do dvou vět, ale autoři ho rozmázli do filmové stopáže. Nejhorší jsou přesto otřesné dialogy, které navíc ve většině případů postrádají logiku. Opravdu hrůza. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Nebudeme se ohlížet zpátky, jenom před sebe!" Když jsem se neohlížel na zdejší hodnocení a vydržel do konce, tak to zase taková tragédie nebyla. Lehce mysteriózní válečné drama, spíše televizní, nic víc, nic míň. ()

Ukrizku odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mě nemohlo napadnout, že existují 2 filmy stejného názvu a vydržet až do konce? Z které školní besídky přišli všichni ti neherci, ani nechci vědět. ()

tepok odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo?! Asi nějaká halucinace! Režisér si asi něco šlehnul. Ale absolutně nechápu, že v tom hraje Ricci. Děs běs! ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Nestálo to opravdu za moc, taková červená knihovna z válečné doby, navíc o tom, jak naprosto šílenou matku zachrání jen to, že její malá holka má rozum, ale jednu hvězdu jsem musel přidat, protože tak strašné, jak napovídá zdejší hodnocení, to zase není. ()

Reklama

Reklama