Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 1

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Recenze (125)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Dokonalá Avatar párty pre najmenších. Reštart pýtal dejinný úsvit a s láskavým požehnaním verím, že predchádzajúce dva filmy navždy upadnú do zatratenia. Noví Šmolkovia kopírujú trendy súčasnosti, stále kúpu detské srdiečko v nevinnej čistote, ale nech ich snaha vyznie akokoľvek oduševnene, ťažko už prídu s niečim kúzelne originálnym. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 60 milionov dolarov // Tržby_ 197.1 miliona dolarov // Tržby v ČR*_ 45 808 955 Kč // Diváci v ČR_ 358 249 // Tržby v USA*_ 45 milionov dolarov ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už z toho začínám být celý šmoulovatý. Chvilku je to hrané, chvilku animák. Kdo se v tom má sakra vyznat? Ale... krásná animace! Šmoulové ani tímto snímkem neztratili kouzlo, byť zase vypadají malinko jinak. Super příběh, potěšil Gargamel s Azraelem. Paráda! ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Je to velice hezky udělané jak po ztráce vizuální tak hudební , jen si nejsem jist jestli by malí divák pro kterého je to určeno pochopil poetu celého filmu . ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Modrá postavička se dostane do cizího lesa, kde jsou úplně neznámé rostliny a neznámé druhy zvířátek, aby našel kmen jiných modrých postaviček, jejíž členové si umějí nějaká ta létající zvířátka ochočit, létat na nich a střílet z luku. Kvízová otázka: Jak se tento film jmenuje? Kdo odpoví Avatar, tak je úplně mimo , jsou to Šmoulové. Asi z nostalgie jsem viděl tuhle parádu, protože ten kultovní seriál mne neminul, ale tenhle film je méně dětský než byl ten tv seriál ale méně dospělejší než současné celovečerové animáky. Ode dneška budu koukat na Šmoulinku optikou tohoto filmu. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Super bylo , že objevili vesnici plnou šmoulích holek-ale to je tak všechno, kromě neustále opakujících se vtipů- vhodné spíš jako díl seriálu.....50% ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Na šmoulech jsem vyrůstal a v mé době to byl obrovský fenomén, dokonce jsem měl na základce i teplákovou soupravu s těmahle modrejma potvůrkama, a s tímhle filmem jsem se na chvíli vrátil do mého dětství a dost se mi líbilo, že to kouzlo to mělo i po letech, a i když pár moderních mrknutí to mělo, tak si to udrželo tu staromilskou atmošku a totálně to nezmodernizovali. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Plně animovaný, takže zase trošku jiný, což je fajn. Průměrně koukatelné, ale žádná hitparáda se nekoná, ale pro děti je to víc zajímavější než cokoliv jiného, to každopádně. Ledové království nepočítám :-) 63% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá vesnice je vlastně oslavný film Šmoulinky. Konečně se dozvídáme, proč je jediná ženská ve vesnici. Stvořil ji Gargamel pomocí černé magie z hrudky jílu. Naštěstí umí kouzlit i taťka Šmoula, a tak ji změnil. Také je to již třetí animovaný film o Šmoulech, čímž cílí především na dnešní děti a ne na nás, kteří jsme odrostli na kreslených Šmoulech. Tak jak v kresleném seriálu, i zde jsou Šmoulové mírumilovní a možná ještě více roztančení a rozvrkočení. Především vysoké eskapádové tempo se drží od samého začátku až po konec filmu. Novinku přináší právě v zapomenuté vesnici. Lepší by bylo říct spíše ve ztracené vesnici, kde ještě žijí další Šmoulové, o nichž nikdo nemá vůbec ponětí. [2236. hodnocení, 109. komentář, 62%] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak po roce (plus mínus) opět jako celá rodina před plátnem, které znamená svět. Naposledy to byla Zvonilka a tvor Netvorm která mne z pohledu dětského diváka svou syrovostí víc než zklamala. Když k tomu ještě přidám Gosnellovy více než nepodařené rodinné polohrané šmouledie, tak z tohoto pohledu je Zapomenutá vesnice......raz, dva, tři, tadáááááá, pecka. Barevné, veselé, dobrodružné, poučné, hravé......třemi slovy: vhodné pro děti. Možná ten konec už byl trochu moc, ale fajn. Já osobně to s těmito modrými kdovíčím táhnu již od svého dětství a co se týče tohoto celovečerního filmu nemohu jinak než: "takhle určitě ano". ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Víc se mi líbilo, když to bylo i částečně hrané, ale chápu, že už asi nevěděli co tam dát, tak to udělali celé animované. Mně se to líbilo. Prostě dospělý člověk v tom nesmí hledat nic vážného, musíte to brát jako pohádku pro děti. A když se na to podíváte těma dětskýma očima, tak je to pecka. Předpokládám, že v dalším díle uvidíme malé šmouly :D :D ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasny animak,tak toto sa podarilo na jednotku po kazdej stranke a ten koniec ma uplne dojal,jasnych pat hviezdiciek...:-) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Šmoulové se vrátili ke své klasičtější animované verzi. Film je to nenáročný, milý, hopsavý, místy i poučný (to děti potřebují že :) ) a padouši Gargamel s Azraelem skvělí jako vždy. Pro dospěláka toho ve filmu moc nenajdete, tím se trochu liší od současné animované tvorby. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Sledováno s neteří. Žádný horor nebo nemorální chování, takže za mě bezpečná pohádka pro děti. Místy sice uřvaná a chaotická, ale to už asi patří k moderní tvorbě. Hlavní hrdinkou je Šmoulinka. ()

SAJA 

všechny recenze uživatele

Chválabohu návrat pouze k animované verzi bez živých herců, což děti nebavilo. Pochvala tvůrcům, kteří si s tím dali hooodně práce a nespoléhali pouze na fenomén těchto modrých démonů. Spousta nových zábavných postav a výborný příběh s vyvrcholením v podobě pohřbu a následné reinkarnace Šmoulinky. Naštěstí někdo pochopil, že původní prahistorická verze, na které jsme vyrostli my, rodiče, už je v dnešní konkurenci 3D pohádek, mimo mísu. Tímto filmem si zcela jistě zajistí kult i pro příští generace. V kině byl rachot jak na hokeji ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Ale jo ,konečně animák šmoulů na který se dal podívat ,od těch filmových stojí za shlédnutí.I když mám rád ten původní seriál z roku 81 .Moc modré ve filmu .70% ()

Reklama

Reklama