Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 4

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Recenze (125)

Hyssi odpad!

všechny recenze uživatele

Co toto má být? Doslova jsem dokoukal 30 minut pak jsem to vzdal... Na toto se prostě nedalo dívat rozhodně největší píčovina z celé řady šmoulů... [0 %] ()

kyrysar 

všechny recenze uživatele

Recenze mého synka 4 roky: ,,Líbili se mi stejně, taky jinak. A jak tam byl sám Nešika. Koumák našel berušku a to je všechno. '' ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva filmy byly docela zábavné, toto už šlo mimo mě. Je to jen infantilní a dospělému diváku (i tomu s dětským srdcem) toho bohužel nemá moc co nabídnout. Jednoduchý příběh uplyne velmi rychle, celé to hýří barvami, ani Gargamel není tak drsný jako obvykle a na závěr přijde obvyklý happyend. K tomu nesnesitelná muzika. 2- ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

V porovnání s většinou dnešních animáků, jsou Šmoulové zaměřeny výhradně na dětské publikum. Složitější děj či vtípky pro dospělé nečekejte. I tak jsem se ale nenudil a jde o celkem milou pohádku. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Mě takhle hezky barevné animáčky prostě baví. Je to hravé, pozitivní a dobře se na to kouká. To ovšem neznamená, že moje divácké choutky uspokojí každý dětský kreslený připitomělý animák. Tihle Šmoulíci jsou chytří, trošku ujetější rozjezd, ale jinak ta celková pointa o zapomenuté vesnici v Zakázaném lese je úsměvná a člověkovi to celé docvakne, co v předchozích dílech chybělo. Navíc Šmoulinka zjistí něco víc o sobě a Gargamel se nám ukáže i s jeho novým vtipným létajícím mazlíčkem. A na konci to bylo tak dojemné, že jsem i slzu uronila. ()

Indian0 

všechny recenze uživatele

Ak ste starší tak si túto rozprávku veľmi neužijete. Je až priveľmi detská ale neuberá jej to na tej rozprávkovej kráse. takže znova ak máte nad 10 tak vás veľmi nemá čím zaujať. pár krát som sa zasmial ale budem sa znova opakovať je to určené pre deti a starší divák si túto rozprávku veľmi neužije. Hodnotím tak na 75% a to aj z dôvodu, že decká s ktorými som ju pozeral si ju nesmierne užívali. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Zaměřeno přísně na malé diváky, jenž jsou spokojeni a pár drobtů rodičům to nespraví. Co překvapí, je soundtrack o třídu lepší než celý film a podařená animace. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Slušný návrat šmoulov. Je to oveľa lepšie takto animované ako kombinácia so živými hercami v predchádzajúcich filmoch. ()

izinka 

všechny recenze uživatele

Zábavná, milá a modrá jízda pro děti předškolního ( a mladšího školního ) věku. Pokud máte malou holčičku, buďte si jisti, že Šmoulinka bude její nová hrdinka. :-) ()

endrix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu animák pro děti. Všechny dobré vtipy jsou vtipné tak do deseti let a rádoby dospělácké vtipy (flirtování Taťky Šmouly s Pomněnkou) nefungují. Ale pro děti je to super zábava. Jen zde autoři docela výrazně výrazně otřásli základy šmoulího univerza, tak jsem zvědav, co bude dál. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné, epileptiformní, trollsky barevné, až oči přecházejí, "genderově" více než přijatelné, ale hlavně o mnoho lepší, než předchozí filmy, odehrávající se v lidském světě. ()

mrGhostly

všechny recenze uživatele

Pěkně naanimované akční dobrodružství, které uteče jako voda. Pro "dospěláky" tu toho sice není tolik, kolik je už u dnešních animáků zvykem, na druhou stranu Šmoulové vždycky cílili na velmi mladé obecentstvo. Tak jako tak se na to ale minimálně dobře koukalo. Navíc je super, že se po předchozích filmových přešlapech se světem šmoulů zase něco vydařilo. Dětem se bude líbit. // 2D // dabing // 23. 4. 2017 // bez hodnocení ()

Zaba 

všechny recenze uživatele

Moje děti byly nadšené. Mě se to taky líbilo. Bylo to záživný a líbilo se mi, že to krapet připomínalo nějakej velkej popkorňák... samá akce, napětí a sem tam vtipy. Děti by daly na 100% 5 hvědz, já o jednu méně :) ()

StereoHearts 

všechny recenze uživatele

Animovaný šmolkovia boli moje detstvo, toto bol taktiež námet pre deti nič iné sa ani nedalo čakať, no v posledom čase si sem-tam pustím nejaký animák a niečo pri tom robím no tu som vyslovene iba pozeral. Nedokážem to hodnotiť vôbec zle hoci moholo to byť aj premyslenešie viz SPOILER oživenie Šmolinky SPOILER END. Už to je cez 50 rokov od prvého komixu, a snáď sa ešte udrží tento svet malých modrých stvorení aj pre ďalšie generácie :) ()

Reklama

Reklama