Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně to, co jsem potřeboval !! Z naprosto neznámýho a sobě sama nepochopitelnýho důvodu jsem shlídl oba díly Hunger Games a před pár dny Divergence. Tyto filmy považuju za odpad společenské kultury, ten největší hnůj a ubohost, jaká se ve filmovém umění nachází ... TEČKA !! Ovce ať si bečí jak chtějí, klidně budu vlkem, ale ne pokryteckým vlkem v rouše beránčím. Jednoduše: "Jsou to píííčoviny nehoráznýho kalibru a každej, kdo na to chodí do kina a se zálibou sleduje, je imbecilní nekulturní kokot!!!" Ovšem existuje lék na moje trauma a tím jsou právě Starving Games, natočený skupinou nadšenců a evidentně s nadšením. Každá scénka mě totálně dostala a rozesmála. Je to echt brutální, cynický, nechutný a ujetý ... je to trapný, ale příjemně trapný, nikoliv tak, jako "regulérní originály" ... Navíc humorný scénky gradují a u konce mě kombo scén "Gandalf v jeskyni a následně Expendables" málem rozervaly smíchem na cucky ... Jo!! Nejlepší parodie na filmy za X let a to počítám i první Haunted House ... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Splnilo, možná dokonce trochu předčilo, má velmi nízká očekávání. Americká parodie, takže všude "humor", ale zábava žádná, lavina nechutností, trapnost. Tady se ale nečekaně některé gagy a zparodizování skutečně povedlo, byť ani v jednom případě nemají příliš dlouhého trvání. Minimálně Expendables a Avengers se povedli, vzpomenutí na nasraný pomeranč, Siri... A v neposlední řadě je faktem, že že se parodovalo něco, co samo o sobě je už parodií sama sebe - Hunger Games. Je to taková lepší americká parodie, jsou mnohé další trapnější, fekálnější, odpornější a blbější. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to že je parodie jako žánr v současné době mrtvá je fakt a vzkřísit se jí nepovede ani tímhle kouskem.Co je třeba ocenit,že narozdíl od svých předchozích movies s libovolným přídavkem tentokrát pánové Seltzer a Friedberg nesklouzávají tolik k nechutnosti a ultra trapnosti a stvořili tak jejich zatím jediný stravitelný film,po kterém divák nemá potřebu si vyškrábat oči.Co víc (a to sem vůbec nečekal),sem tam se objeví vtípek,který je opravdu vtipný (narážka na Lady Gaga,prezident Snowball,...) a to je výhra sama o sobě.Osobně nejvíc zavidím téhle dvojce przničů jejich bezbřehou fantazii,protože dát v jednom filmu dohromady Oze,Hunger Games,Avatara,Avengers,Expendables a já nevím co ještě,je opravdu kumšt...30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film s takovým názvem buď může zkoušet vydělat na podobnosti se jménem "Hunger Games", a to buď jako trapné béčko, anebo jako parodii. Tak, v tomhle případě se jedná o parodii. Opravdu parodie znamená jen to, že se vezme celý příběh, přesně se přehrají scény, akorát s jinými herci, celé se to trochu zkrátí, aby se neřeklo, a celé se to ozvláštní vtipy, kdy některé se mohou jevit i jako docela dobré? Je v tom invence, ale její strašně málo. Tohle prostě není parodie, která by stála za to. Ty vtipy sem tam ujdou, ale nic jiného v tom není. Parodie, aspoň pro mě, by neměla spočívat jen v tom, že se zkopíruje většina původního děje. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ulítlé, nesmyslné, ale místy až nad rámec zábavné. V porovnání s Hungover Games se tento nevinný snímek alespoň drží jistých hranic a nezvrhává se do nepochopitelných změtí všeho nechutně nechutného. Pohrávání si s příběhem původních Hunger Games je zde fakticky zábavné a z hlediska parodie filmu není co vytknout. Z čirého filmového hlediska se radši zdržím delšího komentáře. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama