Reklama

Reklama

Čokoládové pokušení

(TV film)
  • Austrálie Dripping in Chocolate

Detektiv Bennett O'Mara vyšetřuje vraždu uškrcené dívky, u jejíhož těla nalezl obal od čokoládového bonbonu. Ten jej zavede až k záhadné majitelce čokoládovny Julianě Lovecové. Vnímavá žena se mu brzy dostane pod kůži a on nabývá podezření, že by mohla být zapletena do čím dál vyššího počtu vražd. (Filmbox)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po chvíli zabudnete, že sledujete televízny film. Ako taký ho ale hodnotím, keďže sa k tomu priznáva. Množstvo podozrivých, každý má motív, nakoniec sa ale ukáže, že všetko je inak, je to celkom prekvapivé a najmä to dáva zmysel. Až je škoda, že tvorcovia ostali pri jednom filme. Postava detektíva O´Maru by si zaslúžila celý seriál, kde by samozrejme hlavnú úlohu stvárnil David Wenham. Mimochodom s Louise Lombard im to náramne svedčí. Vo svojom jadre klasická "christievoka" podaná v modernom háve. Taktiež aj výber lokácií považujem za úspech. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nevšední krimi, kterou bych si tipla na jinou zem než je Austrálie (+VB), možná kvůli svojí temnotě, dešti a tísnivé nejistotě, kdo že je ten vrah... David Wenham celkem přesvědčivě hraje hlavního vyšetřovatele O'Maru, který má samozřejmě svoje kostlivce pěkně seřazené ve skříni. Jeho femme fatale ztvárňuje Louise Lombard, známá z CSI Las Vegas, zde ale působí daleko přirozeněji s tmavou hřívou. Varování pro čokofiliky- sice se vám budou ohromně líbit scény, kdy Juliana Lovece vyrábí po nocích čokoládu, ale při sledování se konzumace této dobroty nedoporučuje, mohla by vám pěkně ztrpnout na jazyku... Pro mě čistých 90%, stále jsem ještě na vážkách, zda přidat, jelikož sledování neznámého filmu bez titulků je jako kecat s Australanem dvě hoďky v baru a nebýt si úplně jistá, zda mluvíme o tomtéž... :-) ()

Reklama

Reklama