Reklama

Reklama

Osmiletý Zac je doslova blázen do počítačů. Když se náhodně seznámí se zatoulaným psem, začne mu proto zcela automaticky říkat 'PC'. K jeho úžasu ho psisko jednoho dne osloví lidským hlasem. Malý Zac netuší, že za vším stojí počítačový expert Alex, který se svého psa snaží využít jako prostředníka v komunikaci s příslušníky zvířat. Zac a 'PC' se brzy stanou nerozlučnými přáteli, protože pes, který mluví, zpravidla nekouše... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Trochu parodie na Beethovena. Teď něco málo k příběhu. Zac je ve věku, kdy si myslí, že rodiče jsou na obtíž a nemohou nic dělat správně. Je blázen do počítačů. Jeho otec je po smrti. Maminka si vzala Steva, který je nezaměstnaný a přestěhovala se s ním z Melbourne do Sydney. Zacovi se tam vůbec nelíbí. Jednou se zatoulá k jejich rodině pes a malý klučina Zac se s ním skamarádí a dá mu jméno jak jinak než PC. Je to nenáročný dětský film. Na celém filmu je nejzajímavější jedno jméno představitele vedlejší role. Film hodnotím jako horší průměr. ()

-soch-

všechny recenze uživatele

Netušil som, že tam hral aj mladý Ledger. Viem ale, že vtedy sme na to leteli a Markíza to okolo roku 1999 reprízovala veľmi často. ()

Black3R 

všechny recenze uživatele

Príjemná veľmi pekná rozprávka pre deti :) Dobre sa mi to pozeralo, zišiel by sa mi taký spoločník :D ..... 70% ()

Ditulka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si koupila protože máme taky Jacka Russella..čekala jsem, že to bude kravina, ale celkem mě to překvapilo, dokonce jsem se i zasmála..je to však spíše film pro děti, nebo pro dospělé, co se nebojí podívat i na pohádku a zasmát se kravinám jako já :o) ()

Reklama

Reklama