Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

HAL 

všechny recenze uživatele

Strašlivá řezanice s perfektně natočenými bitkami co jsou tak brutální, že je to na úrovni nejdrsnějších francouzských slasherů. U nich ovšem je tak pět killů za film, zato tady je jich patnáct za minutu. Děj a nebojové scény tu zaberou sotva půlhodinu, snaží se napodobovat klasický Hong Kong, nějaké ty triády, tajemné klany bojovníků, náznak nějakých emocí při osudovém střetu mezi blízkými přáteli, vykoupení híchů hlavního bouchače skrze záchranu děcka, nu skoro až jako by se režisér Tjahanjanto shlédl v Johnu Woo. Je to jen pokus samozřejmě, vůbec na něj v tomto ohledu nemá, příběh nedává vůbec smysl a klouže tak po povrchu, že to vlastně ani nemůže nikoho zajímat. Ne že by to někoho překvapovalo. Ale je to i škoda, protože i ta ukrutná brutalita téměř nezabitelných superhrdinů a cannon fodderu, který se na ně vrhá, pak ani nemá takový dopad. Spíš působí až úsměvně... ale pořád dostatečně zdůrazňuje syrovou fyzičnost akce, a jen o tu tady jde. 7/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

U The Raid jsme dostali áčkovou choreografii, za kterou se divák nemusel stydět a nevěřícně kroutil hlavou, jak může někdo natočit tak famózní věc. U The Night Comes for Us jsem uvažoval přesně nad tím opačným. To, že na příběh se tady nehraje, nám bylo jasné už od začátku a nikdo jej taky nevyžadoval, to, že tady gore funguje co se krve týká perfektně, to je taky obrovský plus, ale fakt, že akce je tak zatraceně hloupá, neuvěřitelná a všechny rvačky jsou tak přemrštěně strojené a místy až trapné, to je u tohoto žánru neodpustitelné. Ženská, co zabíjí lidi kuličkou na drátku a "řeže" jim tímhle končetiny, týpek, co si hodí nepřítele s mačetou na záda, roztočí se a mačeta v jeho ruce začne řezat všechny okolo a takhle si vysóluje 1v20. Ano, pokud by divák byl dement s dvouciferným IQ, asi by to stačilo, ale někomu, kdo chce alespoň základní logiku, to stačit nebude. Výsměch. A Iko Uwais si tady zahraje asi 20 minut:))) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebyť podaktorých, absolútne za vlasy pritiahnutých akčných scén, ktoré doslova postrádaju veškerú logiku, mohol sa tento “bitkársky” snímok, minimálne vyrovnať tomu najlepšiemu, aký Indonézia doposiaľ natočila (Serbuan Maut). Toto je masaker od úvodu až do samého konca, kedy jedna krvavá “fight” scéna, strieda tú druhú, a takto stále dookola, až kým nespadne opona. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

The Night Comes for Us nie je v bojových scénach síce úplne stopercentný, ale dostatočne uspokojivý. V príbehovej línii však zlyháva na celej čiare. Snaha o vyobrazenie akéhosi dejového pozadia pôsobí naozaj bolestivo a silene. Navyše dialógy medzi postavami častokrát nedávajú zmysel. Keby mal film o 30 minút menej, pričom celých 30 odstránených minút by tvorili rozhovory hlavných a vedľajších postáv, videl by som to aj na 4 hviezdy. Takto to budú bohužiaľ len lepšie 3. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vysoce kultivovaně natočená jatka. Příběh je pouze je chaotická výplň mezi akčními scénami plnými obnaženého masa, kostí a krve. Postavy mají podivné motivace a chovají se často nelogicky, ale zase tak moc to nevadí. Kamarádi z RAIDů si prostě trochu zablbli a na stříbrném podnose servírují několik nezapomenutelných bojových scén a bolestivých okamžiků. Uwais si svou netradiční roli docela užívá ale předvádí více méně svůj standard. Jullie Estelle si pro sebe ovšem uchvátila nejlepší bitku se dvěma lesbickými vražedkyněmi. Girl power! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)
  • Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá. (CjKukis)

Reklama

Reklama