Reklama

Reklama

Apostle

  • Velká Británie Apostle
Trailer

VOD (1)

Rok 1905. Tulák se vydává na nebezpečnou misi zachránit svoji sestru ze spárů náboženského kultu na izolovaném ostrově. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

A poté, co byl filmový horror úkladně zwanizován a následně za potlesku degenerowaných dětí triumfálně ukřižován zlým Mamánkem, zjevil se Apoštol... Haleluja! (Kdysi by byl tenhle dobrodružný film považován pouze za dobrý, v dnešních dobách temna se ovšem jeví jako vynikající. A tak charismatického, lehce pološíleného hrdinu, jsem už dlouho nikde neviděl. Poklona uctivá, pánové.) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nepříjemný drama-horror, který doplácí jen na svoji mysteriózní linku (s "Bohem" úrody). Nicméně se mi netrefil tenhle film do nálady a dost jsem u jeho sledování trpěl, krutost těch lidí byla brutální. Co bych však vyzdvihl byla pasáž, kdy se otec dozví o otěhotnění své dcery. Lépe natočenou řežbu jsem snad ještě neviděl. Je to hodně krutý film a rozhodně není pro každého. Já dám jen průměrné 3 hvězdy, protože mi to fakt nesedlo, ale originalitu a brutalitu musím jako hororový fanoušek ocenit. 50% ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Temný sektársky príbeh, v pozadí ktorého po celú dobu prevláda pocit obavy z čohosi neznámeho a zlovestného, čo neustále doslova visí vo vzduchu. Pohnútky ústredných postáv sa vyjasnia až v samom závere a nechýba ani finálna krvavá jazda s pár divnými výjavmi a úchylnými momentami. Netflix u mňa po svojom nesmelom počiatočnom koketovaní s hororovým žánrom konečne začína bodovať. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TIHLE LIDÉ JSOU ROUHAČI. BUĎ OPATRNÝ. BUĎ CHYTRÝ. PŘIVEĎ JI DOMŮ…“ /// Netflix bez hvězdnýho obsazení? (ne, Stevense nežeru…) To si kurva musej bejt jistí příběhem… Infiltrace vobyčejnýho člověka mezi magory – je to takový vykalkulovaný. Dlouho nic, co by stálo za kus řeči, navíc Stevens moc charismatu nepobral. Těm vostatním pičusům aspoň věřím, že jsou něco jako zlo… Když to má začít bejt zajímavý, začnou se dít divný věci (jakože z pohledu diváka). Světlý okamžiky jsou ty krvavý (a scéna v tunelu), ale jinak… prostě parta magorů si na ostrově hraje na sektu (kdyby je viděl Koresh, tak se v hrobě vobrátí!). Hodně slabej a lacinej film, kterej je důkazem, že Netflix filmy (na rozdíl od seriálů) neumí. A ta trocha explicitního násilí to nezachrání. Fantasmagořina (o čemž mě přesvědčuje závěr) u který mít nějaký emoce… prostě bych si připadal jako magor! Navíc to mělo bejt tak o půl hoďky kratší. Tohle natočit někdo u nás, tak ho vláčíme odpadem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci žít v zemi bez daní. 2.) Máme doma pohanskou lavici. 3.) Thx za titule „200kg“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Netflix opět těžkotonážně zabodoval. Vrcholně pohledné mysteriózní drámko, opravdu radost divákova pohledět. Moje milované 19.století, odlehlý ostrov v oceánu, utopická společnost tvořena naoko svobodomyslným kultem, který ovšem stojí na hodně děsivých, vpravdě démonických základech... Přiznávám tedy, že jsem během druhé půle často pomyslně zvedal obočí, protože těch praštěných zvratů, nelogických momentů i onoho "oblíbeného" nelogického jednání postav bylo ve filmu jako máku. Ale toto malé mínus je bohatě vynahrazeno nadměrnou porcí bizáru a roztomilých brutalitek krvavých tak, že by se daly krájet... Co to tu melu... O páté hvězdě mě definitivně utvrdilo kolektivní rozpárání Malcolmova "kata", výjev jak z pomyslné Top 20 nejvtipnějších sadistických scének. +90%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Mother of Mine“ od Neila Reida. (Duoscop)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Mary Doreen Evans. (Rominator)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Související novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

Reklama

Reklama