Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sympatický advokát Russell Durrell se přestěhuje do Kansasu, aby tady začal novou etapu svého život se svým pětiletým synem. Brzy se tu seznámí s krásnou a mladou Beth a nesmělé přátelství začne pomalu ale jistě přerůstat v pevný vztah. V tu chvíli se ale do Russellova života vrátí jeho ex-manželka Kate. Té se totiž nelíbí skutečnost, že by už neměla být u Russella na první místě. A je schopná udělat cokoliv, jen aby Russell patřil zas jen jí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

jafuska 

všechny recenze uživatele

dobře, jako odpolední film obstojí jako večerní už ne, protože je to hodně jednoduchý příběh, nic nového, podobných filmů bylo natočeno už dostatek, ale přesto to všechno mělo svůj význam, svoje opodstatnění, rozvádějící se rodina, nová láska, mohlo to být horší, ale koukatelné to bylo a to je důležité ()

marti 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn v kladnej úlohe! :-). Zatiaľ som ho videl len v Není úniku a Ranaři kde hral, jemne povedané, pekných magorov. Snáď len kôli tomu sa oplatí pozrieť tento film, ktorý je variáciou na Kramerová vs Kramer s obvyklými situáciami (kariéra alebo dieťa, nová priateľka alebo manželka) s predvídatelným vyústením. Info o filme je trochu zavádzajúce. Kate zostáva manželkou počas celého filmu, samozrejme má svoje predstavy o budúcnosti, ale rozhodne ich nepresadzuje za každú cenu. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Ó jak vzletný název a taková ptákovina to byla! Film o tom, jak je těžké, ale i povznášející a naplňující vychovávat dítě...o tom, že ex je prostě ex (a vzpomínky spojují) a že pro dítě rodič udělá mnohé, ale mnohé taky ne a že o dítě se dá i přetahovat a že vejít do života rodiče s dítětem není úplně snadné...no klasika, všechno, co známe a vůbec nic nového. Bylo to velmi hloupé a banální. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Takovej lacinej kalkul pro holky - vražte pěknýmu fajn chlapovi, ke kterýmu byla nefér jakože "mrcha" ženská (proti který jste určitě lepčí) do ruky roztomilýho fakana, o kterýho se roztomile stará a film pro vlhký odpoledne je na světě. Nikdo mě tady nezná, tudíž bez mučení s povzdechem přiznávám, že už to bohužel funguje asi i na mě. Tfuj hó. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Pěkný, milý romantický film s výborným Vincem Vaugnem. Téma bezpochyby již mnohokrát zpracované, nicméně tahle verze je opravdu příjemná a nepřetéká zbytečným nebo nepřirozeným sentimentem. Ačkoliv většinou nemám děti ve filmech tohoto typu ráda a často mi připadá, že tam plní spíše roli určitého "citového vydírání" diváka, tenhle klučina působil přirozeně a sympaticky. Příběh hezky plyne, postavy nejsou černobílé, ale spíše tak nějak "hledající" a o to věrohodnější. K tomu pěkná hudba i prostředí, a Vince je tu opravdu sexy. Neodpustím si ještě poznámku: Zase jednou mi vrtá hlavou, proč právě takový český distribuční název, "Zrada a vášeň", proboha, to je jak z Othella a s obsahem filmu to nemá moc společného, což ostatně ani ten výše uvedený "oficiální text distributora". Kate není Russova ex-manželka, ale manželka, která ho před pár lety opustila, ale rozvedení nejsou. A určitě u něj nechce být znovu na prvním místě, ani už o něj vlastně nestojí, chce se jen zkusit znovu sblížit se synem... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama