Reklama

Reklama

The Turning

Trailer

Obsahy(1)

Poviedkový film The Turning skúma vplyv minulosti na súčasnosť, náhodných udalostí – šťastných i nešťastných – na kolobeh sveta. Pracuje s predstavou, že niektoré udalosti sú schopné zmeniť svet ako aj povahu človeka natoľko, že pôvodný stav sa už nikdy nevráti. Jednotlivé príbehy sú navzájom prepojené opakujúcimi sa témami, medzi ktorými významnú úlohu zohrávajú plynutie času, ľútosť, závislosť a posadnutosť. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Stopáž filmu je opravdu na hranici. Ovšem mezi těmi velmi, ale velmi slabými momenty, které jsou časté a ubíjející, jsou velmi, ale velmi SILNÉ momenty, které film tak drží, že nebít pár povídek, máme tu EMO pocitovku, jaká tu dlouho nebyla. Celkový dojem dobrý. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento povídkový soubor je zde zbytečně stržen do propasti zapomnění. Obsahuje poměrně dost povídek, některé s velmi nejasným poselstvím, některé zase velmi čitelné. Je to pocitovka, která se nevidí každý den. Už jen ty australské reálie jsou úplně jiné než jsme zvyklí. Tři hodiny projekce mohou být vyčerpávající, zejména když jdete na film rovnou z práce.Některé povídky nemají patřičné tempo, ale dá se i lehce pospat a hned je tu povídka další, neméně zajímavá. Obrazová náladovka, která se sice nezakládá do videotéky, ale taky to není nějaká sračka, jak by se tady podle hodnocení mohlo zdát. 70% ()

Reklama

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Big World **** Abbreviation * Aquifer *** Damaged Goods *** Small Mercies * On Her Knees **** Cockleshell *** The Turning **** Sand **** Family ** Long, Clear View ** Reunion **** Commission *** Fog ** Boner McPharlin's Moll *** Immunity ** Defender * Ash Wednesday * ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Děti hrající si ve zpomalených záběrech na pláži, Rose Byrne objímající Ježíše (WTF?), tklivá hudba a tři hodiny. Tak špatné, že se tomu ani nedalo smát. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. srpna 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Melbourne. (BMW12)
  • Natáčelo se v Austrálii, konkrétně ve městech Sydney a Perth. (BMW12)
  • Cate Blanchett, Hugo Weaving a Miranda Otto si spolu zahrali aj v druhom a treťom dieli trilógie Pán prsteňov. V Spoločenstve prsteňa (2001) sa Miranda Otto po boku prvých dvoch menovaných neukázala. (Miagy)

Reklama

Reklama