Reklama

Reklama

Drsný šerif - Série 1

(série)
USA, 2012, 7 h 42 min (Minutáž: 43–60 min)

Tvůrci:

Hunt Baldwin

Hrají:

Robert Taylor, Katee Sackhoff, Lou Diamond Phillips, Bailey Chase, Cassidy Freeman, Adam Bartley, Louis Herthum, Karina Logue, Zahn McClarnon (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (4)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpocatku pomerne nicim nezajimave pripady / pribeh postupne graduji a season 1 finale divakovi odkryje skrytou pravdu o serifovi a jeho osudu. Nicmene nic se nevyresi a tak zvedavost musi ukojit rady nasledujici.... v kazdem dile se resi oddelene pripady a prestoze ma stopaz dilu pouhych 40 minut, nikdy vec neni jak se zprvu zda a rada z nich je ke konci zajimava a necekana, velmi dobre napsano. Taylor hraje staryho mazaka s neklidnou dusi docela dobre, obzvlast dobre zahral sceny s flirtujici Lizzie. Vedlejsi postavy maji svuj smysl a ackoliv jsem si Katee Sackhoff nezamiloval, sve misto v serialu ma... presto vsechno me po prvni rade vic nez Walt zajima rozuzleni volby serifa, protoze Branch (Chase) rozhodne neni jen panak a potizista, jak by se ze zacatku mohlo zdat... ()

jfaba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva tři díly slabší kusy, ale potom se to trochu rozjelo. Lepšící se případy a finální rozuzlení mě donutilo podívat se i na 2. sérii. Katee Sackhoff skvěle doplňuje partu oddělení šerifa. Dobrá kovbojka! ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tak to jo. Dobrá série. Perfektní prostředí. Pěkný případy. Robert Taylor - docela dobrý překvapení. Katee Sackhoffová taky dobrý. Ostatní herci tam nejsou jen jako křoví (Freemanová, LaNasaová, Chase, Bartley, Clendenin, Weller atd.), ale správný grády tomu dávaj Lou Diamond Phillips, Zahn Tokiya-ku McClarnon, A Martinez a další domorodí herci. Konečně zase vidím Phillipse v nějaký pořádný roli. Hned jdu na druhou sérii. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama