Reklama

Reklama

Na jezeře

(seriál)
TV spot 1
Thriller / Mysteriózní / Krimi / Drama
Austrálie / Velká Británie / Nový Zéland / USA, (2013–2017), 11 h 6 min (Minutáž: 45–60 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

V malém novozélandském městě Laketop se mladá dívka Tui Mitchamová pokusí utopit v jezeře. Po její záchraně školní ošetřovatelka zjistí, že dívka je těhotná. Robin Griffinovou, policejní inspektorku ze Sydney, povolají na místní policejní stanici, aby ji vyslechla... (Filmbox)

Recenze uživatele DwayneJohnson k tomuto seriálu (2)

Na jezeře (2013) 

Tenhle seriál měl rozhodně mnohem na víc, to říkám zcela otevřeně. První díl celkem slušně pobaví a hlavně navnadí, ale ty zbývající jsou hodně nevyrovnané. Tohle všechno aspoň nějak zachraňuje hlavní hrdinka, v podání, pro mě celkem neznámé Elisabeth Moss a také zajímavé rozuzlení, ale až úplně na konci, které jsem zase až tak nějak neočekával. Kdyby se tenhle seriál zkrátil třeba jen na čtyři díly, vůbec nic převratného by se nestalo. Čtyři mínus. ()

Čínská dívka (2017) (S02) 

Dobré, opravdu velice dobré, dlouhé tak akorát, lehce feministické, ale to vem čert. Z Elizabeth Moss se pomalu, ale jistě stává moje (nejen) seriálová bohyně a jestli to takhle půjde dál, budu muset brzo provětrat svou ženskou topku. Třetí díl naprostá pecka, hlavně teda konec a celkově veliká spokojenost, kterou mi jen kazí fakt, že vůbec nevím, jestli bude tenhle seriál ještě někdy pokračovat. Vzhledem ke konci druhé série bych to rozhodně uvítal. ()

Související novinky

Refn uvede svůj seriál v Cannes

Refn uvede svůj seriál v Cannes

16.04.2019

Zatímco stále čekáme na kompletní seznam autorů a děl, které se letos objeví na filmovém festivalu v Cannes, server Deadline nyní přinesl informaci, že dánský režisér Nicolas Winding Refn (Drive,… (více)

Reklama

Reklama