Reklama

Reklama

Na jezeře

(seriál)
TV spot 2
Thriller / Mysteriózní / Krimi / Drama
Austrálie / Velká Británie / Nový Zéland / USA, (2013–2017), 11 h 6 min (Minutáž: 45–60 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

V malém novozélandském městě Laketop se mladá dívka Tui Mitchamová pokusí utopit v jezeře. Po její záchraně školní ošetřovatelka zjistí, že dívka je těhotná. Robin Griffinovou, policejní inspektorku ze Sydney, povolají na místní policejní stanici, aby ji vyslechla... (Filmbox)

Recenze uživatele Malarkey k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2013) (S01) 

Náročné....zatraceně náročné. Jednak jsem si z doby Pána prstenů myslel, že na Novém Zélandu žijí jenom samí fajnový lidi, kteří splynuli s přírodou a druhak je to neskutečně feministické. Vůbec se celkově divím, že v tomhle seriálu existuje nějakej chlap, kterej je normální, byť aspoň trošku. Většina tu je totiž dost mimo a měl jsem zatraceně co dělat, abych ty postavy vůbec ustál. Kriminálka může být sebelepší kriminálkou, ale když Vám dá najevo, že v daném území žijou spíš psychopati, než normální lidi, tak je někde chyba. Pořád bych ale dokázal říct, že tento seriál je zajímavý úkaz. Navíc jsem zvědavý, co si připraví druhá série. Tam, předpokládám, sejmou Austrálii. Ta by se to ostatně zasloužila víc. ()

Čínská dívka (2017) (S02) 

Myslel jsem si, že se to s druhou sérií trošku změní. Změna prostředí, změna herců. Všechno by tomu mohlo jít na ruku. Jenže nešlo. Druhá série se nese úplně v podobném duchu, jako série první. Sice je nový případ, nové postavy, Nový Zéland nahradila Austrálie, ale výsledek je na bod stejný. Postavy protivné, Elisabeth Moss možná ještě víc, jak v první sérii. Jane Campion je silně proženská režisérka. Nevím proč, ale v jejich filmech nebo seriálech si přijdu jako chlap vždycky hrozně nechutně. ()

Související novinky

Refn uvede svůj seriál v Cannes

Refn uvede svůj seriál v Cannes

16.04.2019

Zatímco stále čekáme na kompletní seznam autorů a děl, které se letos objeví na filmovém festivalu v Cannes, server Deadline nyní přinesl informaci, že dánský režisér Nicolas Winding Refn (Drive,… (více)

Reklama

Reklama