Reklama

Reklama

Paul McCartney: My Valentine

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 2012, 3 min

Obsahy(1)

V hudebním videoklipu k písni My Valentine z McCartneyho patnáctého studiového alba Kisses on the Bottom, které vydal v únoru roku 2012, se ze známých hollywoodských osobností objevili Johnny Depp a Natalie Portman. (R´Hell)

Recenze (52)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Celkem působivý videoklip Sira Paula McCartneyho, jehož forma, postavená na jednoduchém rozpůlení obrazu, dobře konvenuje s nostalgickým vyzněním písně. Silný je nápad postavit vizuální sdělení na použití znakové řeči a hlavně dualitě velmi emotivní a empaticky působící Natalie Portman a do sebe uzavřeného Johnnyho Deppa, jehož obličej bez výrazu (téměř ,,pokerface") a jakéhokoliv náznaku emoce skvěle kontrastuje se sdělností mimického výraziva Natálie, která s Paulem navíc přezpívá celou píseň. K vyznění videoklipu je také dobře zvolena černobílá varianta obrazu, který tak podtrhuje nostalgičtější ladění songu... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné.. působivé.. a nápadité!! Jednoduchá forma, černobílé, emotivní Natalie vs. bez výrazu Depp.. Čtyři hvězdy za videoklip, McCartneyho skladby jdou lehce mimo mě!! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Co tohle dělá na CSFD netuším, hudební videoklipy by měly být na jiné stránce. Nebýt tam Depp a Portman, hodnocení bude daleko nižší.. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Zajímavý klip, kde je Portmanka krásná jako vždy, ale oproti ní tam Johnny vypadá jak bezdomovec a ještě tak o 10 let starší než je. Ovšem konec je opravdu dokonalý. Rozhodně skvěle vymyšlené a naprosto to ladí s hudbou. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Hudební videoklip. Paul McCartney s Hollywoodskými hvězdami a to s Johnny Deppem a Natalií Portman. Oba dva předvádějí znakovou řeč na písničku My Valentine. Ke shlédnutí zde. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Miluju Natálku, oblíbil jsem si Johnnyho Deppa a mám rád písně Paula McCartneyho, ale přestože je toto trio lákavá kombinace a Natálce to jako vždy sluší, písnička se mi moc nelíbila a klip také ničím neoslní. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa sa jedná o nádhernú pieseň, ktorá sa mi po niekoľkých počutiach dostala pod kožu. Tu sa nám samozrejme ale jedná o klip. Nuž ale čo viac môže človek chcieť? Johnny aj Natalie znakovou rečou spievajú pieseň ako drsná a nežná strana lásky o ktorej pieseň je. Čo viac si romantická duša v upršaný večer môže želať? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď sa budete snažiť popísať svoje dojmy odbornejšie a detailnejšie s použitým umelckých a cudzích výrazov, dopadnete ako užívateľ Radek99, ktorý vie formu krásne okomentovať, no podľa mňa mu nedochádza obsah. Forma klipu bola zaujímavá, nostalgickosť, kontrastnosť, v pohode, akurát samotná pieseň je podľa mňa dosť depresívna, nudná, nezáživná. Klip podobný tomu, ktorý vidal o pár dní Željko Joksimović s názvom Nije ljubav stvar, no ten nápad predviedol už skôr na eurovízii a to na mňa zapôsobilo omnoho silnejším dojmom, to pre mňa malo dušu, bolo to emotívne, umelecké a volím skôr to. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vlastne nejde o nič iné, iba o statické obrázky dvoch veľkých, sexy hollywoodskych hviezd, ktoré sa svojím vyznením do klipu celkovo hodia. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jedna za Natalii, jedna za Johnyho a jedna za černobílý videoklip, který se nesnáží okouzlit dějovým zvratem, efekty ani hvězdným obsazením. Eh, pardon, hvězdé obsazení to oslňuje jak slunce v blátivé kaluži sentimentu. Za dvě. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Víte jak na mě videoklip působí? Představte si třeba ve škole že je zkoušení. Je tam šprtka Natalie co ví a zná vše a pak je tam zhulenej Johnny, který ještě ani neotevřel učebnici a chytá se toho svého pomysleného stébla :D Natalii Portman já prostě ráda nemám. Johnnyho naopak velmi, ale asi v tomhle neumím najít to hlubší umění který tady popisujete... Ale song hezkej tho... :D 3* ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Klip byl výtečný, hudba šílená. Půl napůl, ovšem Johnny a Natalie byli skvělí takže ještě půl hvězdy za ně..4* trošku slabší.. ()

Reklama

Reklama