Reklama

Reklama

Houbaření

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Politik Aadu si vyrazí s manželkou do lesa na houby právě v den, kdy je novinářem telefonicky konfrontován ohledně podezření z korupce. Shodou náhod se spolu s manželským párem ocitá v autě i namyšlený rockový idol Zäk. Místo, jež žena k houbaření vybrala, je plné výletníků, a tak se Aadu rozhodne vyhledat klidnější lokalitu. Les, který nakonec najdou, je však možná až příliš hluboký a nehostinný, nalézt cestu ven nemusí být tak jednoduché… Satirická tragikomedie s prvky osvěžujícího černého humoru je celovečerním debutem estonského režiséra a scenáristy Toomase Hussara, který si bere na mušku často bezohledné jednání současných politiků či mediálních hvězd, ochotných jít kvůli moci a popularitě přes mrtvoly. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: estonština T: angličtina
01:51

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Once Upon a Time in Vary

Once Upon a Time in Vary

14.07.2012

S doznívajícími tóny pofestivalových projekcí ve vybraných pražských kinech pomalu opadá i nostalgie, se kterou jsme se mnozí před pár dny loučili s atmosférou Karlovych Varů. S filmovými prázdninami… (více)

Reklama

Reklama