Reklama

Reklama

Bunheads

(seriál)
USA, (2012–2013), 13 h 41 min (Minutáž: 43–47 min)

Hrají:

Sutton Foster, Kaitlyn Jenkins, Julia Goldani Telles, Bailey De Young, Emma Dumont, Kelly Bishop, Stacey Oristano, Rose Abdoo, Colleen Craig, Anna Ross (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Lasvegaská tanečnice Michelle se spontánně vdá a odstěhuje se za svým manželem do jeho bydliště, ospalého přímořského městečka. Musí se přizpůsobit nové životní situaci a zvládnout práci po boku své nové tchýně, která vede místní taneční školu. (Margerie)

Recenze (26)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1. Jojo, vsetky tunajsie komentare nespominaju Gilmorky nahodou. Mozno je to este nezzitostou s postavami, ale tunajsie mi pridu trochu menej sympaticke - hlavna nie je roztomila ako Lauren Graham (i ked kadencia slov za minutu je podobna), miestny barman je stary a zadany a zajacikovsky fesacik bez priestoru na osobnost, oci Bledel tiez nikde na dohlad... :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mám z tohoto seriálu trochu smíšené pocity, respektive se pořád nemůžu rozhodnout mezi 3 a 4*. Druhé Gilmorky to rozhodně nejsou, jak někteří píší. To to postrádá to kouzlo a ostrovtip. Každopádně je tu Kelly Bishop a ta je naprosto skvělá. Ji považuji za hlavní hrdinku seriálu. Objevila se tu i Lizza Weil v posledních dílech 1. série a opět zde hraje velmi praktickou cílevědomou - tentokrát už ženu, ne dívku. Za to o "hlavní hrdince" Sutton Foster bych se nejradši nebavila. Silně pochybuju, že mohli najít méně sympatickou a nepěknou osobu na hlavní hrdinku. Vždyť se na ni tak strašně blbě dívá a hrozně mě na ní štve, jak v některých záběrech vypadá na 25 a v některých tak na 50. To jako vážně! No ale co se mi nelíbilo na ní, mi vynahrazovaly baleríny aka slavná 4. Jejich příběhy byly aspoň nějak zajímavé, byly tam zvraty, něco se tam dělo.... neseděly furt jen na zadku a nelitovaly se.. teda ne že by to nedělaly nikde, ale aspoň ne většinu času. Velmi sympatická mi byla samozřejmě Kaitlyn Jenkins, kdy ukázala, že nejen vychrliny můžou dělat balet a za to producentům děkuji. Normální holka.. teda postavou, o povaze neskutečně milé by se dalo spekulovat, zda je normální, či ne. Julia Goldani Telles zastupovala tu vychrtlou tak trošku mrchu, ale vlastně vůbec nebyla špatná. Bailey Buntain byla zase takové malé blonďaté jehňátko. A popravdě, doufám, že bude druhá série, protože ten konec s ní vyzněl docela smutně. No a Emma Dumont si mě nejvíce získala svou krásně prořízlou sarkastickou hubou. Její hádky s bratrem Charliem byly k popukání a to nemluvě o "vztahu" s Dezem. Takže tahle čtyřka plus Kelly Bishop vlastně celý seriál vedly, prostě hlavní hrdinka je neskutečně nesympatická a neměla tam být. Takže celkově se mi seriál moc líbil, často jsem se u něj i zasmála, ale neskutečně mi v něm vadí představitelka hlavní hrdinky a to je velké mínus. Proto dávám seriálu 3-4*, nedokážu se přiklonit. A tím, že seriál nebyl obnoven pro druhou sérii, nepomůže mi to rozhodnout se. ()

Reklama

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Zrušit tenhle skvost po první řadě? Hanba! Pár dílů sice trvalo naladit se na tu správnou vlnu, užívat si každou vteřinu jsem začala 5. dílem, ale tím užíváním myslím opravdovou extázi. Ani můj komentář se neobejde bez srovnání s Gilmorkama. Jediný důvod pro sledování byla neskutečná Amy Sherman-Palladino a ona nejen, že mě nezklamala, ona mě přímo okouzlila. Všechny ty postavy z Gilmorek(Emily, Zach, Gypsy, Mitchum, Jason, Kirk, T. J., Tom), co se starší, ale jinak v minimálně stejné formě vrátily, potěšily mé fanouškovské oko jako málo co. Sutton Foster není tak roztomilá jako Lauren Graham, ale aspoň nezabrala všechny nejlepší scény pro sebe a vynikla pak čtyřka náctiletých baletek, které mi jednotlivě chyběly v dílech, kde se neobjevily. Madame Fanny, to je pro Kelly Bishop snad ještě přirozenější role- taková Emily Gilmore, co se ale mnohem snadněji dokáže pořádně odvázat. A líbí se mi balet. Moc se mi líbí. Ten Jordan, to se musí vidět. Všechno se to musí vidět, ačkoliv pokud trpíte poněkud kostrbatým uměním anglického jazyka jako já a nejste zrovna rychločtenář, budete si muset pravděpodobně hodněkrát přetáčet scény nazpět, abyste nepřišli o nějakou pointu, protože tak rychlé mluvení v našich končinách neprovozujeme. Takže znovu-hanba neexistující druhé řadě a věčná sláva nepřekonatelné ASP! ()

erased 

všechny recenze uživatele

Amy Sherman-Palladino se snaží dokázat, že dvakrát do stejné řeky vstoupíš. Tlačí sice na pilu kde se dá, konverzace i postavy jsou s Gilmorkami naprosto totožné, a to, co díky originalitě fungovalo poprvé, je napodruhé často až křečovité, ale s přibývajícími díly se na její hru dá jakž takž přistoupit. Po-vánoční polovina už konečně funguje tak, jak měly baleríny fungovat od začátku. Trochu tak naštěstí odezní problém úvodní zápletky a celkové premisy, která je vyloženě idiotská, často otřesného neherectví, a nakonec se dá zvyknout i na tu novou, ne příliš sympatickou Lorelai. Ale krásné tance, a bohužel ani ten poslední-rozlučkový z tohoto klonu nemají šanci udělat srdcovku. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Rukopis tvůrce Gilmorových děvčat je tady vidět v každé minutě, ale vlastně seriál se ani nesnaží popřít to, že se skutečně chce stát novými Gilmorovými děvčaty, stejný typ dialogů, stejný typ humoru, stejná atmosféra, opět se zde najde pár postav, které jsou jak z jiného světa a dokonce i ta hudba je prakticky totožná. Někomu to možná poleze na nervy, ale mně tento typ seriálu docela chyběl a první epizoda byla velmi příjemná, mohl by to být skvělý oddechový seriál, samozřejmě cílová skupina je jasná - ženy a dívky. Hodnotit po první epizodě samozřejmě nemůžu, ale šanci tomu určitě dám, snad se kvalita ponese alespoň v duchu první epizody a nepůjde to dolů. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • První návrh na jméno seriálu byl Strut. (klingr)
  • Seriál napsala Amy Sherman Palladino, autorka úspěšného seriálu Gilmorova děvčata (od r. 2000). Kromě stejné producentky pracuje na seriálu také stejná hudební skladatelka Sam Phillips a Fanny Flowers hraje Kelly Bishop, která si v Gilmorových děvčatech zahrála Emily Gilmore. Další postavy ze seriálu Gilmorova děvčata (od r. 2000) jsou například Kirk (Sean Gunn), který hraje kávového umělce, Jason - Diger (Chris Eigeman), který hraje režiséra, s nímž se Michelle (Sutton Foster) vyspí, T. J. (Michael DeLuise), který v Bunheads hraje kouzelníka, a Pari Gellerová, která ztvárnila domácí Trulyina (Stacey Oristano) obchodu. (klingr)

Reklama

Reklama