Reklama

Reklama

Tři kluci a nemluvně

(seriál)
  • USA Baby Daddy
USA, (2012–2017), 36 h 53 min (Minutáž: 21–25 min)

Tvůrci:

Dan Berendsen

Hrají:

Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry, Alec Medlock, Tuc Watkins, Lance Barber, Greg Grunberg, Ashley Argota (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná. (TV Nova)

Recenze (49)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděla jen pár dílů a není to tak hrozný. Určitě se mi tenhle seriál líbí víc než seriál Máma, co dávali v tu dobu před tím. Uvidim, jak se tohle dál vyvine a časem třeba zvýším hodnocení. Zatím 60%. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Průměrný sitcom, sem tam dobrý vtip, sem tam těžké klišé. Celkově ale docela sledovatelné, nicméně nic co byste cíleně vyhledávali. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovský ABC recyklát hned několika motivů, co ve velkém opisuje od Přátel - A místy je i skutečně prachsprostě vykrádá.. - a zároveň ždímá laciné téma Tří mužů a nemluvěte, které mělo především dík těm dvěma zoufalým francouzským kouskům, co nesahají těm s triem Selleck, Dancy, Guttenberg ani po plíny, raději zůstat u ledu.. Ačkoli je Chelsea Kane opravdu kočka, skutečným králem téhle série se rychle stává obrovitý sympaťák Derek Theler se svou joeyovskou kreací.. ;) ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojice Melissa Peterman a Chelsea Kane je další z řady hrůz, kterým se musím do budoucna vyhýbat... A malej havajan taky není vtipnej. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Cílová skupina téhle ubohé vyplňovačky nekonečných amerických reklam, můžou být snad jen na díze sbouchnutý kokodáčky, který si ze srdce užívají patovou situaci hlavního "hrdiny". Ať žije Raising Hope. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Oni věděli, proč do hlavních rolí tří hlavních fešáků obsadili (necharismatické) plakátové modely. Protože kvůli scénáři by se na to nikdo nedíval. Tenhle sitcom prostě sází na instantní líbivost. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Další z řady průměrných seriálů. Mnohdy se zde najde dobrý vtip, ale minimálně stejně tak často se zde buď neděje vůbec nic a nebo je zde trapná scénka. Nejvíce mi zde vadí Benova máma od té to je vždy katastrofa ať již skrze trapnost, tak samotný herecký výkon. Naopak mne baví Riley a povětšinou i Ben. U Dannyho to je jak kdy.. je to fakt tupec, ale sem tam pobaví svojí naivitou. Tucker mi přijde jako doplňková postava, ale toho taky beru. Suma sumárum zmíněný průměr, který hodnotím po shlédnutí několika nenavazujících dílů. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Je to přehnané, absurdní a nereálné, ale kupodivu to funguje. Hlavní postavy jsou ztřeštěné, ale hrozně milé, a tak jsem si na sitkomu postupně vypěstoval závislost. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabších 50%.Docela slabé. Herci nejsou moc charismatičtí, vtípky spíše přihlouplé, nic moc děj, celkem předvídatelné a celkově to nemá moc švih a šťávu. K žehlení budiž, ale že bych u toho trávil čas a musel se na to "soustředit" a užívat si to nerušen, to ne. Občas se člověk zasměje, občas pousměje, ale zbytek ním tak nějak projde. Jeden z nejslabších sitcomů, které jsem viděl. Howgh! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nejprve strach, že půjde o takové sitcomové Tři muže a nemluvně. Máme dítě, jsme chlapy, nevíme co s ním, pleny lepíme izolačkou...ha, ha, ha, hi, hi, hi, ho, ho, ho.....to už tady bylo. Nakonec i jo, ale prioritně jde recyklovanou situační komedii, která jestli něčím na první dobrou praští do nosu, tak svou instantností. Nevím, ale poslední dobou mi přijde, že nám servírované americké seriály vypadají jeden jako druhý....Tři kluci a nemluvně, Mladí a hladoví, Neranditelní....jedna velká pásová výroba. Neříkám, že nepobaví, ale nemají svoji tvář. Slušná kulisa, která rychle zapadne. ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Není to nic extra, nicméně na večerní relax před spaním je to absolutně dostačující. A Benova mamča mě fakt umí rozesmát! 60% ()

Reklama

Reklama