Reklama

Reklama

Tři kluci a nemluvně

(seriál)
  • USA Baby Daddy
USA, (2012–2017), 36 h 53 min (Minutáž: 21–25 min)

Tvůrci:

Dan Berendsen

Hrají:

Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry, Alec Medlock, Tuc Watkins, Lance Barber, Greg Grunberg, Ashley Argota (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná. (TV Nova)

Recenze uživatele Petra.Dusbab k tomuto seriálu (1)

Tři kluci a nemluvně (2012) 

Tři kluci a nemluvně - tento seriál je super, moc se mi líbí nápad o tatínkovi, který se sám stará o dítě, které se k němu dostalo "nedopatřením", jak si pak malou Emmu oblíbí a má ji moc rád. Pak ji vychovává, ač si myslí, že na to není připravený, tak se o ní dokáže moc pěkně postarat, také se mi líbí část příběhu, kdy se oba dva bratři zamilovali do jedné ženy. Nakonec vše dobře dopadne, škoda, že v českém dabingu jsou nadabovány teprve čtyři ze šesti sérií, ale jinak moc bezva seriál, zábavný, romantický, ale místy i vážný. Pro mě jednoznačně 10/10. ()

Reklama

Reklama