Reklama

Reklama

Tři kluci a nemluvně

(seriál)
  • USA Baby Daddy
USA, (2012–2017), 36 h 53 min (Minutáž: 21–25 min)

Tvůrci:

Dan Berendsen

Hrají:

Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry, Alec Medlock, Tuc Watkins, Lance Barber, Greg Grunberg, Ashley Argota (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná. (TV Nova)

Recenze (49)

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dokončil první polovinu páté série a až na pár zaváhání jsem nadšenej. Komediální seriál jak má být, navíc to nemá pitomej děj... Snad ta laťka nespadne a tvůrci to ukončí ve chvíli, kdy to ještě nepřeroste v trapnost (ahoj, HIMYM). Takhle je pořád fajn sledovat osudy hlavní pětice + jejich péči o Emu. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy mohou svým americkým předchůdcům (Selleck, Guttenberg, Dancy - Three Men and a Baby) závidět opravdu mnoho, včetně herectví, charizma, zábavnosti. Seriál je plný prvoplánových vtípků a působí až na vyjímečné situace nuceně. Kladný protiklad je roztomilá Riley (Chelsea Kane) a rádoby-mladistvá mamina paní Whealler v podobě Melissy Peterman, známé ze sitcomu Reba, kde ztvárnila tuctovou a otravnou Barbaru-Jean. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si doslova zamiloval. Každý díl mě dokázal svým dějem rozesmát a vždy žasnu nad tím, jak scénáristé takový zapeklitý děj vymysleli. Jsem také rád, že postavy nehrají nějaké příliš známé osobnosti, protože tito herci jsou tou svou neznámostí dokonalí a nikoho z nich bych nevyměnil. Podle mě úžasný seriál, který doufám ještě bude pokračovat... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Je to taký milý sitcom s dosť okukanými vtipmi a bez väčších ambicií ale ako pohodovka na večer keď sa nudíte a chcete len niečo ľahšie tak to úplne postačí :) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Mina230692 

všechny recenze uživatele

Zas taková hrůza to není. Znám i horší věci. Na relax je to opravdu dostačující. Když hodnotím seriál, tak mi nestačí vidět pilot. Mám takové pravidlo, že musím shédnout alespoň jednu celou sérii (aby to bylo poctivé, neukvapené hodnocení) Takže věřte mi, opravdu to je celkem pohoda a někdy jsem se i zasmála,ale u druhé serie jsem se začala trochu nudit. Ono prakticky se v každé epizodě velice nic neděje a pořád se omýlá to samé. Ale jak už jsem řekla, znám horší. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Parádně ujetý seriál! Právě jsem dokoukala 4. sérii a jsem nadšená - hlavní postavy se mi líbí, boj o "dívku snů" je super a vše zdokonaluje Tucker a paní Whealler :-) ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší chybou seriálu je herecké obsazení. To je fakt příšerný. Ani jeden z hlavní čtveřice Tucker, Ben a Danny neumí pořádně hrát. Ale jsou to aspoň sympaťáci, to Dannyho a Bennova máma není ani to. Na druhou stranu seriál v každém díle obsahuje nějaké vtipné situace, díky kterým je to rozhodně více než koukatelné. Ve výsledku existuje dost lepších sitcomů (Friends, TBBT, HIMYM, Moderní Family, ...), ale pokud jste je všechny už viděli a chcete něco jinýho na vypnutí, tak tohle není úplně nejhorší volba, přestože ty herci jsou fakt strašní. ()

Aria.style 

všechny recenze uživatele

Z Bena se stane otec, Riley je do něj zamilovaná, ale Ben do ní ne. A pak je tu Benův bratr Danny, který je zamilován do Riley, ale Riley mu lásku neopětuje. Hodně vtipný seriál. Vynikající obsazení, a ty hlášky!!! Co jiného dodat......Musíte se přesvědčit sami. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

Hell no! :-D Matinka hlavního hrdiny si to krutě dává a nejraději mám ji s Tuckerem, ti dva tvoří hodně dobrou dvojku. Hlavní postava Ben je občas lehce trapný, ale pro jeho kukuč se mu to ještě lehčeji odpustí. Doporučuju tomu dát šanci:) ()

hovadko.bozi 

všechny recenze uživatele

Aneb jak říká Sheldon: "It's like pizza or particle accelerators, even the stinky one's still pretty good." A tohle rozhodně nesmrdí. Člověk už to viděl tolikrát a pořád to funguje. :) ()

smrk15 

všechny recenze uživatele

Oddychovka když není co dělat, viděna zatím 1. série a není to špatný. EDIT: Tak jsem se do toho nějak zakoukal. ()

BubbleGum odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi neoriginální. Člověk po dvou dnech úplně zapomene na existenci tohoto seriálu. Velice zbytečná podívaná. ()

Reklama

Reklama