Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Shotgun" Watkins je eso mezi bojovými letci. Ve výšce několika kilometrů, kde dokonale ovládá stíhačku F-16 nebo bombardér Mirage, se cítí jako ryba ve vodě. Není proto vůbec nadšený, když dostane rozkaz, aby vyškolil arogantní filmovou hvězdu Toma Slada, který se připravuje na roli pilota v novém filmu. Zhýčkaný herec nebere svého instruktora vážně a dokonce se začne dvořit Watkinsově přítelkyni, přitažlivé Lauren Goode v hodnosti důstojníka. Při jednom cvičném letu jsou nuceni se společně katapultovat přímo do ohniska nelítostné války mezi východními státy. Krátce nato padnou do zajetí a jsou považováni za nepřátelské špiony. Watkins vsadí všechno na jednu kartu a rozhodne se riskovat. (Poncho22)

(více)

Recenze (11)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No pro dnesniho divaka uz spis super blbost ale ve svy dobe urcite zabavny vtipny nenarocny akcni becko z par hlaskami a souboji stihacek jasne neco podobnyho jsme uz v ruzne prezvejkany podobe nekde videli ale to nevadi pohode a jiste nostalgii pri sledovani podobnych kousku to urcite nebrani ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej tak jsem z toho byl unešenej, a ted jsem velkej a stále to ve mě nechalo efekt, jen prostě nebudu lítat v F-14, ale v dopravních, tedy snad za pár let (( :: ale vojenské jako skoro splněný sen stále zůstává ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle mne tehdá minulo... Možná bych byl nadšenější jako ostatní :-). Béčko je to neskutečné, o tom žádná. Na druhou stranu se mi jako leteckému fandovi dobře koukalo na všechny ty Falcony, Mirage a vůbec na to prostředí stíhací letky. Soubojů tam také pár bylo a tak nějak mi to konceptem i easy zápletkou připomnělo trilogii Železný orel. Koukat se na to dalo, ale ta zápletka s hercem... Najít ho na poušti jak se sluní s pomocí kusu trupu F16, přísáhám že bych vyndal kolťák a zbavil sebe i jeho trápení... !!! Mimochodem s kým že se to nad tím Středozemím vlastně bojovalo? Žlutá pěticípá hvězda v modrém poli ... :-)) ! na křídlech nepřátelských letounů. - Ale jo, uznávám, že je to pořád lepší, než když si v americkech filmech vymýšlejí fiktivní jako názvy zemí východu... V jednom z dílů A-teamu se tuším bojovalo v Azbůrii a Gazbůrii ! ? :-). Dávám tři rakety vzduch - vzduch. * * * ()

Luciášek 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého jsem se nehla ani na vteřinu. Krásné hlášky a zábavu vystřídalo napětí a téměř tragický konec. No uznejme, že kdyby je nakonec zabili jejich vlastní přátelé, byla by to ironie. *** ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Zas takova pecka to nebyla!... Navíc ta utřední herecká dvojka (A. M. Hall & M. Paré) je dostatečně alarmující. I když samotnej námět (ač obšlehnutej z "Poldovi v patách") nebyl vůbec špatnej! ()

Reklama

Reklama