Reklama

Reklama

Jim Jefferies Alcoholocaust

všechny plakáty
Velká Británie, 2010, 75 min

Režie:

Tim Kirkby

Scénář:

Jim Jefferies

Hrají:

Jim Jefferies
(další profese)

Recenze (35)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hezky ofenzivní/ urážlivý humor :) Super první půlku s kurvením do leseb, ženských nároků, slepců a věřících pak pohřbí dlouhá záverečná storka s kámošem invalidou v bordelu, která prostě nemá ty správný koule a ztratí to momentum, škoda. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pokud ve svém snivém světě věčného panice nesměle doufáte, že se někdy připletete mezi dvě lesbičanky jinak, než jako okopávaná oběť jejich politického aktivismu, dejte si tady Džimíka. Snad vám konečně udělá v erotických nadějích jasno. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Try not to be a cunt. Jefferies je špička svého oboru. Jeho nekorektní gagy jsou natolik drsné, že smíchy budete ronit slzy a zároveň natolik urážlivé, že se ve větší společnosti diváků budete ošívat studem. Jefferiesova nestoudnost a šarm je jednoduše neuvěřitelný a intenzita jednotlivých vtipů i jeho jedinečného projevu ještě stopá s roustoucí hladinou alkoholu v jeho krvi. Bůh žehnej Austrálii! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tři delší historky, řekla bych (Ve válce, Předehra, Bordel na vozíčku), obalené o kratší fórky a postřehy. Zdá se mi, že Jim trochu moc natahuje, čímž se připravuje o gradaci. Louis C.K. má na mojí bránici tvrdší dopad. PS: Nevím, jak je to s těma 120 minutama, ke mně se dostala verze o necelých 80ti. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Parádní stand-up vystoupení. Jim při vystooupení chlastá, dává k dobru hodně politicky nekorektní příběhy ze života a nešetří slovy fuck, cunt apod. Ale vtip nespočívá v tom, že je sprostej, ale že mu nic není svatý. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Tam kam jde Louis C.K. do extrémů, tak Jim Jefferies jde ještě dál. Možná nejkontroverznější komik, kterého znám, vám předhodí před nos světové pravdy tim nejvtipnějším a nejprostějším způsobem. Naprostá lahůdka, vysvětlí vám, jak je to z náboženstvím, Bohem, homosexuály, lesbami, araby, židy a postiženými lidmi a že vás to uráží? váš problém. Jim se nebojí naprosto ničeho a do všeho jde po hlavě. Nejlepší na tom je, že pokud to vidí nějaký věřící, tak si možná řekne, že něco je špatně. Naprostá lahůdka. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Nemám problém s korektností (viz. můj vztah k South Parku), mám problém s nudou. V momentě, kde "funny" příběh začíná , už stejně víte, jak dopadne. Tudy cesta nevede. Zpátky k Moranovi. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Měla jsem chuť to vypnout. Asi tak do půlky. Jim není ani trochu vtipný. Není dokonce ani trapný, je jen ubohý. Potácející se postava, která pitím zvětralého piva ztrácí artikulaci (tohle je fakt hrozný, on je tam má srovnaný pod pultem celý výstup, postupně je upíjí - pivo bez pěny, zteplalý od reflektorů - hnus! No, prostě Australan). Jeho nadávky ženám neobsahují ani náznak humoru, jen prostě chrlí sprostoty. Ale po půlce začne dlouhou historku, která se stala základem pro můj zamilovaný pozdější seriál Legit. Historku neskutečně osobní, brutální, lámající tabu a přitom neuvěřitelně lidskou a upřímnou. Bolestně legrační. Jo, Jime, tohle je ono! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Asi najdokonalejšie stand-up vystúpenie za poslednú dobu. Oceňujem, že po pár pivách sa z komika z názorom stáva kamoš v krčme s hŕbou skvelých životných príbehov. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

První setkání s Jefferiesem - show je to téměř dokonalá, líbí se mi, jak Jim umí vystoupit ze své podroušené image a chladnokrevně dotáhnout pointu k dokonalosti. 8.5/10 ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Austrálsky komik Jim Jefferies v najlepšej forme; stále úprimný a vulgárny trúsi sexistické vtipy, vysmieva sa veriacim, rozpráva najbizarnejšie zážitky, vychlastá pri tom tri pivá a mne ide od smiechu brucho roztrhať. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Další výbornej komik, kterej si zaslouží pozornost, pokud vás tenhle typ pořadů baví x). Já si to užil . . . Za překlad děkuji uživateli paldi ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Jim je nekompromisné austrálske hoviadko, ktoré sa v nekorektnosti, drzosti, hrubosti a vulgárnosti smele môže rovnať aj kruťákom ako Lois C. K. Jim rovnako nepozná tabu, nemá hanby zahrabnúť do najintímnejších útrob a "pochváliť" sa detailami zo súkromia, na ktoré ste možno ani neboli zvedaví. Podaktoré témy sú síce také tie univerzálne, že ich omiela každý stand-up komik, no Jimm všetkému dá svoju typickú krutú pointu. A nebyť toho, že mám napozeraný Legit, ktorý vychádza z rovnakých Jimmových historiek a vyzradí pointu polovice vystúpenia, tak dám plný kotol. Našťastie je aj takto opakovaný vtip v ústnom podaní stále väčšia prdel, než jeho televízne zinscenovanie. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nechcem pôsobiť ako nejaký obmedzený moralista, ale niektoré veci boli naozaj za hranicou akéhokoľvek rešpektu a úcty. Na mnohých príhodách som sa naozaj dobre zabavil a Jimov verbálny aj neverbálny prejav tomu dodával ešte lepší efekt. Lenže tá hranica akejkoľvek morálnosti bola viac krát výrazne prekročená a mne osobne to prišlo až neúctivé a teda pohoršujúce. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak takhle by to šlo - dělat si prdel ze všeho, co jde, hlavně nevkusně, přes čáru, černohumorně, urážlivě, rasisticky, homofobně - to je přesně můj šálek čaje. A nejvíc mě samozřejmě pobavilo házení špíny na pánbíčkáře, tam mi srdíčko vyloženě poskočilo radostí. Inteligentní zábava pro slušné lidi <3. 90% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tohoto typka vubec neznam, ale jeho humor bez servitek me dostal. Nekolikrat jsem se musel fakt zasmat, to neslo.-). Ja myslim, ze dneska uz by mu takove vystoupeni neproslo. Ve sve kategorii za pet hvezd. Chtel pobavit a minimalne u me se to povedlo. ()

chubaka 

všechny recenze uživatele

Geniílně originální :) Tím že si Jefferies nebere naproto žádně servítky a stud neviděl ani z jedoucího vlaku, jsou jeho vyspoupení neuvvěřitelně vtipná. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Čuňácký humor, který však obsahuje v sobě daleko závažnější otázky a podněty, než se na první pohled zdá. Monolog, jenž slouží jako katalyzátor řečníka bude jako show fungovat vždy. Prostor ke zlepšení tam je...72%. ()

Reklama

Reklama