Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o tom, jak novodobí vizionáři Bill Gates a Steve Jobs změnili svět. Na počátku digitálního věku stáli dva géniové Bill Gates a Steve Jobs vizionáři, kteří rozpoutali nesmlouvavý závod rozvoje technologií, souboj titánů v podobě firem Microsoft a Apple Computers. Od vysokoškolských kolejí až po křesla v ředitelských pracovnách jejich život nikdy neprovázela nuda, ani to nebyla žádná selanka. A nechyběl v něm ani humor. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Po dvoch Jobsoch, niekolkych clankoch od Pavla Tronnera a po nikolkych rokoch odlezania je to fakt najlepsi film v danej tematike. Aj herci ca viac podobaju na skutocne predlohy.

Inkvizite

Inkvizite (hodnocení, recenze)

Už jsem to jednou viděl a bavilo mě to. A když už všichni oplakávaj Jobse, tak jsem to dal znovu. Za 4*. Na TV film naprosto výborná záležitost pro toho, kdo má o vývoji PC do dnešní podoby aspoň základní informace.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Pro mě teda dost nářez... Přišlo mi to hodně výstižný a hlavně neuvěřitelně zábavný... A to mám určitě do ajťáka daleko, jen asi mám minimální background knowledge

packa

packa (hodnocení, recenze)

Nediv se, zpracování odpovídá finančním možnostem tvůrců. V rámci možností (a skromného rozpočtu) se film imho povedl.

cwapik

cwapik (hodnocení, recenze)

ja nejak nevim.... zpracovani hruzne, ale tema to proste drzi...holt jsem clovek od pocitacu ... ale plnej pocet to bejt nemuze ...ani bod pod plnej... nebejt to o kom to je, davam asi odpad

Reklama

Reklama