Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o tom, jak novodobí vizionáři Bill Gates a Steve Jobs změnili svět. Na počátku digitálního věku stáli dva géniové Bill Gates a Steve Jobs vizionáři, kteří rozpoutali nesmlouvavý závod rozvoje technologií, souboj titánů v podobě firem Microsoft a Apple Computers. Od vysokoškolských kolejí až po křesla v ředitelských pracovnách jejich život nikdy neprovázela nuda, ani to nebyla žádná selanka. A nechyběl v něm ani humor. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuju, že jsem člen kultu uctívačů Apple, takže můj komentář je silně subjektivní! Myslím, ale že každý uzná že Noah Wyle byl dokonalý Steve a když jsem ho viděl jak se prochází po place a povzbuzuje lidi do práce, bylo mi až blbý, že já sám sedím na židli a nic nedělám. Zároveň mi bylo líto jeho zaměstnanců a říkal jsem si: Steve jak si sakra dokázal vytvořit nejvýdělečnější firmu na světě s takovým přístupem k zaměstnancům?! Piráti krásně ukazují odlišné osobnosti dvou géniů, kteří svými činy změnili svět možná víc než takový Hitler nebo Napoleon. A to to byli normální kluci než pronikly do světa showbyznysu. ()

Rill 

všechny recenze uživatele

Filmy o někom úspěšném a jejich začátku mám v oblibě, a proto patří mezi mé oblíbené filmy! Je pěkné vidět začátky celosvětových a úspěšných firem, jak začínaly, co předcházelo... To mám prostě rád! ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Tento film si naozaj užije asi len ten, kto sa vyzná v danej problematike. Veľmi chytro podaný pohľad na holé životy ako Jobsa , tak Gatesa. Prekvapujúco sú tu aj pasáže, ktoré oboch znemožňujú. Faktom je, že film bol natočený ešte pred najväčším "boomom" Applu, tak každý, kto videl posledného Jobsa, môže byť zmätený priebehom a hlavne koncom. Samozrejme má to maličké chybičky, ktoré určite nijako nemôžu poškodiť celkový dojem z filmu. ()

Max Q. 

všechny recenze uživatele

Pro ajťáka jako já povinnost. Dám přednost raději takovýmto střízlivým jednoduchým polodokumentům, než hollywoodským megaspektáklům. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, že jsem o tomhle filmu neslyšel dříve? Naopak předhazovány nám jsou novější a větší filmy s obdobnou tématikou jako jOBS a Steve Jobs.. Ale právě v tomhle old-schoolovém provedení jde o něco speciálního. Výborný casting - jako Noah Wyle je za mě nejlepší z těch tří Stevů Jobsů, který jsem viděl. Fakt hrozně pohodový film s topovým hudebním výběrem! 75% ()

joseee 

všechny recenze uživatele

Je to vynikajúce ako zábava a aj človek veľa pochopí prečo sa veci dejú ako sa dejú. A prečo Steve Ballmer behá a ručí ako pračlovek... ()

DaWz 

všechny recenze uživatele

Wow... jelikož je mi z Microsoftu (a méně i z Applu) zle, tak jsem se bál, že mi tenhle film bude lézt na nervy, ale ne - je skvělej. ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

je to celkem dobre, ale bral bych remake natoceny v dnesni dobe.. a ten konec je nejak urychleny, useknuty, mohlo to jeste par minut pokracovat ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Příběh o historii softwaru a hardwaru. Velmi stručně a velmi laicky. Mnoho důležitých informací chybí a naopak je zde ukázáno určité "trotlovství" některých postav (speciálně Steva Jobse) a jejich civilní životy. Občas je ve filmu něco zkresleno, ale koho to zajímá? Dnes už snad jen pár IT nadšenců, kteří ještě propojují minulost a přítomnost... ()

Michalowic 

všechny recenze uživatele

Velice pěkně zpracovaný film, který i laikovi v oblasti počítačů dává věrnou představu o tom, co se před mnoha lety v počítačovém byznysu stalo a jak to všechno vlastně mohlo být úplně jinak... ()

david666 

všechny recenze uživatele

Pokud to tedy opravdu bylo tak, jak je ve filmu ukázáno - člověk se na dvojici vizionářů díky jejich rozporuplné povaze dívá jinak. Kvalitní film o začátcích strojů a softwaru, které dnes tvoří osu celého světa. ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, po přečtení životopisu Steva Jobse si člověk dá i víc dohromady co a jak bylo. Zvlášť musím vyzvednout herecký výkon Noaha Wylea (Jobs), který Stevea opravdu vystihl a gesta a dikce byly fakt přesný. ()

Achilesous 

všechny recenze uživatele

Dost dobrej film, už jen proto že ukazuje to jak se to dělá v byznysu ,například to jak se dohadují Bill Gates a Steve Jobs (Noah Wyle) že kdo dřív něco ukradne ten vede :D ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Takže Jobs a Gates byli oba pošukové, lišili se jen v tom, že jeden byl génius na počítače, a druhý na byznys s nimi. Zajímavý pohled do světa, kterému nerozumím a díky tomuhle skorodokumentu jsem se o to aspoň s malým úspěchem pokusil. ()

Martinek 

všechny recenze uživatele

Film, který můžu doporučit hlavně lidem, kteří trochu znají historické souvislosti. Jen by mě zajímalo jestli si autoři postavu Steva Jobse trochu charakterově přikrášlili, nebo zda je autentická. ()

Reklama

Reklama