Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Postarší závodník Brewster Baker (Kenny Rogers) právě projíždí jihem USA. Ke svému úžasu zjistí, že během krátké zastávky u čerpadla někdo stihl jeho soutěžní vůz dokonale zbavit mnoha součástí. Škodu má na svědomí šest sirotků, kteří takto pracují pro místného zkorumpovaného šerifa. Ten nechá Bakera bez důvodu zavřít a z cely ho zachrání právě parta malých zlodějů. Baker je zdráhavě bere pod svá ochranná křídla. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Komedie pojednávající o jednom starším obtloustlým a zarostlým automobilovým závodníkovi, po kterém kupodivu touží každá servírka v každém baru/restauraci a o šesti dětech, sirotcích, které kupodivu sociálka nechává žít si svým vlastním životem. Ano, je to plné logických i "přírodních" chyb, které mě ze začátku docela štvali, ale díky výborné atmosféře a doopravdy sympatickým postavám vás to po pár minutách přejde a užijete si celkem zábavnou komedii. Navíc v dětských rolích potěší začínající Diane Lane a Anthony Michael Hall. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento snímok síce ponúka klasickú americkú rozprávku abnormálne morálnych rozmerov, ako outsider príde k šťastiu, tentokrát v podobe 6tich sirotkov ( rovnako outsiderov ) a sličnej ženskej, ale vyvoláva príjemné pocity a myslím, že to je jeho najväčšie plus. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Automobilove zavody po cestach Juhu USA. Vozovy park je trochu stary, ovsem tie male spunty ma neskutocne bavili . Z tych malych spuntov bol asi najznamejsi Anthony Michael Hall /o rok neskor od tohoto mal Blaznivu Dovolenu 1983/. Dobre to zahral aj ten stary korpulentny pan : 69 % ()

TO 

všechny recenze uživatele

Automobilovému závodníkovi očeše závodní auto šestice dětí. Ten je následně přijme za své oficiální automechaniky. Dobrá rodinná pohodovka s legendou country hudby Kennym Rogersem v hlavní roli, v filmu zazní i jeho hit: Love Will Turn You Around. Nejzajímavější na filmu je ovšem mladičká Diane Lane. ()

Reklama

Reklama