Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Překážková dráha po vzoru japonského Ninja faktoru, ale na americký způsob. Úkoly na samé hranici fyzických možností. Jediná chyba znamená nejen vypadnutí, ale také držkopád a koupel ve vodě! (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Okara 

všechny recenze uživatele

Američani se výjimečně zařadili pod Japonce kvalifikační soutěží na jejich vrcholovou. Ovšem kouzlo Sasuke ninjů by zde člověk marně pohledal, zatímco na dálném východě si z toho mnoho soutěžící dělá legraci a primární faktor je zábava, účastníci American Ninja Warrioru to vše jen hrotí a zábava a vtip jsou hluboko pod vodou překážek. I přes to se ale jedná o příjemnou kulisu a člověk si zde dokonce najde známé tváře, kterým tak může fandit. 60% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

No sice to není Nagano, Yamamoto, Takeda, Yamada, Akiyama, Shiratori, Urushihara a další, ale vzhledem k tomu, že Monster9 zbankrotovalo(společnost vlastnící práva a produkující turnaje Sasuke v Japonsku) a 28. turnaje pod horou Midoriyama se tak asi už nikdy nedočkáme, je American Ninja Warrior od G4 lepší než nic. Navíc tu jsou aspoň známé tváře amerických soutěžících, kteří už v Japonsku byli(Campbell, Orosco, Kazimir a další). Věčná škoda, že žádná z českých televizí nemá "koule" na to, aby tuhle geniální soutěž uspořádala v nějaké mutaci u nás. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Asi už jsem velká na tyhle věci. Nebaví mě koukat se na takové krávoviny a poslouchat ty jejich "zpovědi" z těch prolízaček - neříkám, že bych to zvládla lépe, ale očividně někteří z nich neovládají základní fyzikální formule,které jsou logické a pomohly by jim při běhu na rampu a podobných věcech. Nejhorší je, když je nějáký originál - v tomto případě japonský Ninja Warrior - tak ten je prostě první a tím pádem i lepší. Vše ostatní je jen nevyhnutelné zlo, které aspiruje na post odpadu. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž chápu jen jako přípravný tábor na japonské Sasuke, kde se oddělí kvalitní zrna od plev. Aspoň ti amíci mají možnost zkusit tuhle těžkou soutěž, která je určená jen pro ty nejlepší. Jako bonus jsou zde známé a povědomé tváře... potěšil mě třeba Frosty ze Survivor: China :-) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Nejprve vznikne pitomost v Japonsku a Američané to okopírují. Logicky z toho pak nemůže vzniknout nic "lepšího" než další odpad. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Normální klasický Ninja Factor je docela slušný soutěžní pořad, ale tohle?Fakt nechápu proč se ty Amíci musej pořád do všeho srát.Akorát ze sebe dělaj debily a fakt nemůžu pochopit jak se to někomu může líbit.Vlastně vše je stejné, akorát s tím rozdílem, že tohle je americký a je to dost trapný oproti originálu z Japonska......hodně trapný.10% ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ono se na to nedívá už tak pěkně, když si Amíci na nohy nasadí ty odporné nazouváky...ale tak je to koukatelné, i když se radši podívám na schopnosti těch maníků z Japonska. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Kvalifikace na japonskou verzi, podle mě koukatelnější než originál. Nejde tu totiž o to, jak si kupa naklonovaných mrňavých japonců dá do koulí na nějaké obskurní překážce, ale o opravdový sport, kde se navíc porovnávají neporovnatelné postavy - svalovec z NFL, vytáhlý baskeťák, free runner, gymnasta... Minimálně ty první dvě skupiny prostě v Japonsku nenajdete :-) ()

Reklama

Reklama