Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojenská jednotka, využívaná na lov pašerákov drog v strednej Amerike, dostane za úlohu nájsť tím archeológov, ktorí sa stratili v Belize. Čoskoro zistia, že tento tím mohol objaviť dôkaz mimozemskej existencie. Keď objavia jednu z archeologičiek v stovky míľ vzdialenej džungli, vyrazia jej na pomoc. Mimozemské bytosti, ktoré sa tam zdržiavajú, však s nimi majú iné plány... (xzajox)

(více)

Recenze (7)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Fúha. Zmysel tohto zázraku nie je len nulový, dokonca je pod takým bodom mrazu, až ma chytá triaška. Len preto, že ručná kamera je teraz v móde a že je to moderné, tak vypustíme na svetlo čokoľvek a budeme sa spoliehať len na to, že to prejde a že si to nejakých fanúšikov nájde? Tuto je naozaj problém vypotiť nejaký zmysluplný komentár, pretože tu NIE JE ČO komentovať, za celú hodinu a pol sa neudialo vôbec nič. Rozmýšľam len, či som za posledných cca. 15 rokov videl nudnejší, nezaujímavejší a zbytočnejší found footage. Žiadny ma nenapadá, takže asi budem premýšľať poriadne dlho. Alebo nebudem. 0%. ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

Intelektuální komentář : Ve filmu se sbližuje tuna farnistických žánrů na narační symboly mezi-skektakulárních dizkuzí, které se svými nanoinstruktivními aktualitami často moc neliší od invenčních antagonistů, jenž rivalují mezi inter-dimenzionálními spektry globální žurnalistiky. O tom by se dalo docela spekulativně polemizovat. Vezmeme-li v úvahu, že intermaskulární rovina, není čistě synotostopsticky dána, dalo by se brát, že susmetronomicná číselnice konspruktivních malomagnismů je pouze fatamorgana a tudíž internacionální hypotézy tohohle tématu, jsou pouze persilstická kastiopeditiva. Je tu ovšem i druhá strana, kde je možné určit infeolaminní dispedagenci pomocí sčítání a násobení ultramegofonních infiltratismů........... Normální komentář: Je to sračka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tedy moc jsem nečekal ale dostal jsem snad ještě horší film než jsem čekal. Čekal jsem blbost prošpikovanou špatnými efekty, ale dostal jsem utahanou nudu odehrávající se někde v džungli bez jediné špetky napětí. Je pravda že co se musí Asylum přičíst k dobru je dobré prostředí. Oni prostě vědí kde točit ale to je bohužel málo. Efekty bohužel nejsou žádné. Celej film je bez těch alienů jak slibuje obal i samotný název. Bohužel tohle Asylumu moc nevyšlo. Plusy dávám za prostředí a asi tak 5 dobrých minut. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Břečka všech břeček. Tohle točil postih v lese ve tmě, aby nemusel platit za prostory, že točily na černo. Je tam vidět uplný hovno. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Film „Alien Origin“ nefunguje jako found footage, protože tomuhle se prostě nedá věřit, je to celé takové moc neprofesionální, nefunguje jako horor, protože zde není nic, čeho byste se měli bát, no a nefunguje ani jako hra na diváka. „Alien Origin“ je ve skutečnosti jeden z nejhorších found footage filmů a vlastně i filmů vůbec, jaké jsem měl tu smůlu vidět. Zbytečné sledování. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Dá sa natočiť Predator bez Predatora? Nedá. Skupinka babrákov sa o to pokúsila a natočila tento výkal. Z filmu si zapamätám len rapkanie samopalov a štekavé pokrikovanie v džungli. Najviac som sa bál o samotných vojakov, že sa postrieľajú navzájom, ako si behali pred samopalmi. Za celý čas ani nevieme, čo to bolo v džungli. Pri jedinom zábere, kde možno bol ten nepriateľ, sa zázrakom pokazil obraz, tak sa šetria náklady. Výsledok je takmer nula bodov. Otrasné. ()

Reklama

Reklama