Reklama

Reklama

Ricardovy recepty

(pořad)
  • Kanada Ricardo and Friends
Reality-TV
Kanada, 2008, 22 min

Obsahy(1)

Vyzkoušejte nevšední recepty skvělého kanadského kuchaře... (oficiální text distributora)

Recenze (28)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Slabý článek Ricardových receptů je sám Ricardo. Což je dost problém, protože právě toho 22 minut posloucháte a jste nuceni se na něj koukat. Vždy když už si myslím, že jsem si na něj začala zvykat a že určitě není takovej blbeček jak odhaduju... řekne něco, udělá, či se jen zatváří a já si řeknu, že jsem asi měla vlčí mlhu. Nicméně recepty vypadají vždy dobře (otázka ale je, jestli také dobře chutnají :D), jsou převážně z ingrediencí, které lze sehnat a samotné zpracování tohoto pořadu je příjemné . ()

tetraedr odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to prostě uvařil, držel u toho hubu a pak tam na konci střelil na 5 minut recept na opsání tak by to bylo možná lepší. Místo toho se Ricardo hrozně baví při přípravě jednoho z miliónů dalších svých oblíbených receptů. Poté ho s naprosto pravým usměvem a radostí v srdci naservíruje svým tak dobrým přátelům. Ti se s ním přátelí už od základní školy, kdy poznali, že Ricardo je velký nejen vzrůstem, ale také svým srdcem a uměním nosit 24 hodin denně ten pravý úsměv. A tak si začnou pochutnávat a hrozně vše chválí a hrozně se diví, jaktože je to jídlo tak dobré a jak to ten Ricardo vlastně dokázal, když vaří jenom celý život?? ()

Reklama

Desmi 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření mám vcelku rád, třeba na Jamieho nedám dopustit. Jenže Ricardo je nesympatickej vlezdoprdelka o jehož receptech mám pochybnosti. Ze všeho nejhorší ale je ta jeho debilní ukecanost a snaha narvat do hosta co nejvíc nezajímavých informací o té či oné surovině. Nevím jakou produkční musel Ricardo přeříznout, aby mohl vařit před kamerou, je to záhada.. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

"Mmmm, je to prostě lahoda!" Ricardo je docela sympaťák, ale podobnými afektovanými výroky a grimasami si sám svůj pořad znehodnocuje. Občas zajímavé recepty, vařit umí, to se mu asi nedá upřít, ale celkově to na mě působí moc hraně. Většina jeho hostů se tváří, že tam vůbec nechce být, jídlo ale vychvalují až do nebes, nebo hůř, tváří se, že toho chlapa, co jim vaří, vidí poprvé v životě... Nezáživné, nezajímavé. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejhorší, ale těch profi kuchtíků už je kolem nás tolik, že každý další už se ztrácí ve stínu toho před ním. Nemůžu hodnotiti vaření, protože je to prostě jiná kuchyně, která je mi sympatická asi tak jako ta anglická, tedy vůbec. V Kanadě platí Ricardo za velmi úspěšného kuchaře, ale mě to neoslovilo. Chybí tomu šmrnc, vtip, no prostě nemá to ty správný "koule". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama