Reklama

Reklama

That's Alaska, man...

  • Česko Tak tohle je Aljaška...
všechny plakáty
Celý film
Dokumentární / Krátkometrážní / Sportovní
Česko, 2011, 13 min

Obsahy(1)

Skupina českých freeride lyžařů a snowboardistů se vydala do mekky freeridingu - na Aljašku. Jezdecký tým tvoří Robin Kaleta, Filip Paseka, Aleš Zeman a Martin Lucuk. Za kameru se postavil Martin Vrbický, za hledáček fotoaparátu Vítek Ludvík. Za podpory firem Millet, Hudy sport a Red Bull kluci využívali skútrů, kempovali na ledovcích a šlapali, aby byli ve správný čas na správných místech a zachytili tak ty nejkrásnější sjezdy. Ne vždy však plány v horách vycházejí snadno... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (2)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Kolem dokola vlastně dokument o ničem. Nepředkládá nám nic velkého ani extra zajímavého. Nápad je to samozřejmě dobrý, mám rád takovéto dokumenty z prostředí lyžování, snowboardingu, který není jen na obyčejné sjezdovce, ale celkově na přírodě, takové jaká je, neupravované. Pánové měli zajímavou myšlenku, ale ta ztroskotala na velice kraťoučké stopáži, která neobsáhla téměř nic. Kdyby se to natočilo, jako "Extrémní svahy", alespoň tak dlouhé, tak to by bylo určitě lepší. Přesto dávám dvě hvězdičky, za krásnou scenérii Aljašky na kterou bych se chtěl někdy podívat a za pár velice povedených záběrů + dobrá hudba. 45% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbí. Připadá mi to takové opravdové. A to zklamání tomu na té autentičnosti ještě dodává. Protože taková je prostě Aljaška... ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama