Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (301)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Halóó? Kdo je tam?......... Dvě minuty a už jsem křičel z posledního. Ano, je to České, ale ten, kdo to natočil nemá moc nakoukáno zahraničních filmů. A tím nemyslím jen Hollywood. Všechno kolem je lépe natočeno než tento rádoby český horor. Je to velká škoda, když už se do toho tolik investovalo, mělo by to mít alespoň hororovou příchuť. A ne aby divák propadal žalostnému smíchu. Je to nevyvážené, hudba hrozná, dramatizace je spíš komediálního rázu, herci příšerní a spíš čekáte jak zemřou, ale pak jste znechuceni. Zlaté Asylum. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

Marsik odpad!

všechny recenze uživatele

TV KINO SVĚT - Na alternativní televizní stanici, která se zaměřuje na dokumenty, filmy o filmech či upoutávky, dávali dnes náhodou tento český hororový průser. Ano, nedá se tomu jinak říct. Aktuálně je film na 19. místě mezi nejhoršími filmy a má 10%. Hodnocení naprosto chápu. Byla to hrůza, běs a trapnost. Počet odpadů, které jsem za těch x let, co jsem na čsfd udělil, bych spočítal na prstech jedné ruky. Avšak Poslední výkřik se zařadí mezi ně. Upřímně zde není opravdu co pochválit. Herecké výkony, scénář, dialogy i akce (vraždění)...to vše na ryze amatérské úrovni + předabovaní herci. Zkrátka dno českého filmu. Vtipný, jak v tom roce 2012 plakáty lákaly na "Český horor s Ivetou Bartošovou", přitom ona tam hraje pár minut a ještě k tomu je nadabovaná. 10% za to, že jsem vydržel až do konce. 10% (2/3 with J.) ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem podle mě skoro jediná, která kdy viděla tento "film" celý! Iveta Bartošová si zde zahrála svou životní pětiminutovou roli a ještě předabovanou. Nejen že to není horor, ale naprosto zbytečná hloupost, která v české kinematografii akorát zbytečně zabírá místo. V počtu "skrytých" reklam dokážu rozpoznat pravděpodobnou výši honorářů zúčastněných protagonistů a je škoda, že naprosto nechápu proč se to jmenuje poslední výkřik. Ani jeden z vražděných "herců" nezahrál smrt přesvědčivě(po bodnutí do srdce klidně ušel ještě pět metrů apod) a nespočet nesmyslných úchylných hovorů mě taky vcelku pobavil. Kdybych někdy nadávala na nesmyslnost a nesrozumitelnost amerických hororů, tak mě prosím někdo opravte. ()

CrownThomas odpad!

všechny recenze uživatele

:D :D :D ....................................................a pořád se směju....:D :D už po 10 vteřinách jsem poznal, že je to český .......chtěl jsem napsat film, ale to by se mnou mnozí asi nesouhlasili......Je to český pleps, hnus, odpad atd..... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Česká verze Vřískotu. Herecké výkony na bodu mrazu, vrah nemá nejlepší outfit a vraždy opravdu neděsí. Jenže na českej horor je to celkem eso. Když si vzpomenu na Zahradníka, Někdo tam dole mě má rád nebo na Polednici...Tak prostě budu to jedno procento z CSFD co řekne, že tenhle film ty výše jmenované válcuje. Radši se mrknu na amatérskou vykrádačku Vřískotu než na jiné české horory. Jinak film nedoporučuji nikomu, nebude se Vám líbit a dáte mu odpad, já sám sebe nechápu, že mi to vůbec nevadilo a v pohodě jsem na to mrknul. Ale nebojte, Asia_Power na to má trochu jinej názor než já a s tím se určitě lépe ztotožníte :-) ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ve chvíli kdy tvůrci chtěli za film v kině stejné peníze jako za normální kinofilm, posunuli se tím mezi profesionály a jejich "veledílo" si nezaslouží žádné slitování. Totálně debilní napodobenina amerických vzorů, která ovšem nabízí jen legrační kupení ohraných klišé. Vraždy jsou naprosto ubohé a na jedno brdo, žádná brutalita, žádný originální nápad, motivace postav nesmyslná, postsynchrony strašné, postavy často zbytečné (Miro Šmajda - kurva proč tam je?), logika naprosto dementní (opravdu se dá jen tak přijít na policejní stanici?, opravdu se dá zjistit kdo volá za 10 vteřin?) a dějové linky nedořešené (kdo je tu tedy stalker a kdo schizofrenik?). A to už vůbec nemluvím o tom, že nejenom že má zabiják naprosto nesmyslně rybářský obleček, ale i legračně chodí a na konci je jasně poznat, že týpek co dubloval vraha a herec, který se na konci v kostýmu odmaskuje jako vrah, mají naprosto jinou výšku i postavu. A tak by se dalo pokračovat. Proč si Kučerové nenechali poradit od nějakého profi scenáristy, je mi záhadou. Říká se že: Poprvé je to náhoda, podruhé blbost a potřetí úmysl. Zatím má diváky Kučera za blbce. Až natočí třetí film, bude jasné, že divákům usiluje o život. PS: Nemůžu si pomoct, ale celou dobu mi Miro Šmajda připomínal Billyho Draga. ()

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou přeceňované a některé jsou podceňované. Poslední výkřik, který má sice nějaké ty nedostatky, ale stejně podle mě patří (logicky) do té druhé skupiny. Herecké výkony sice nejsou nějak superhvězdné, kamera dělá podivné nájezdy na cokoliv a příběh je stokrát omletý, ale není to nic tak příšerného, aby tu tenhle film měl 10%. I když bylo celkem vtipné, že oběti dostaly rány nožem snad 20krát do různých míst, ale stejně se tam ještě plazily a dýchaly. Ale film má i klady: hudbu, která tu dělá docela hodně, atmosféra, která je v podstatě od začátku docela hustá a pak ještě dvě dobré lekačky. A samozřejmě jsou ve filmu i hezké momenty: opilý Miro Šmajda, na zemi rozpláclá Iveta Bartošová a šílenství vraha před zabitím hlavní hrdinky a jelikož se tvůrcům asi těžko rozhodovalo, která postava je hlavní, titulky neobsahovaly klasické Hráli, ale Hráli dle objevení ve filmu. A nakonec nejlepší větičky filmu: Jste blázen! Jste naprostej blázen! ()

IceQueen odpad!

všechny recenze uživatele

No páni! Netušila som, že v chránených dieľňach sa vyrábajú aj filmy. Pre Kučerovic chlapcov je to pravdepodobne posledný výkrik ich filmovej kariéry. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Čakal som to ešte horšie a najmä komickejšie - toto bola skôr nudná zbytočnosť. Hlavnou výčitkou je tu však jednoznačne nedostatok Mira Šmajdu - každá sekunda s ním bola rýdzim potešením. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Skoro nikdy jsem neviděl úplně celý film a pak dal méně než 2 hvězdy, nyní však nemůžu jinak. Tenhle snímek je výkradačkou Vřískotu, "jen" má horší produkci, kameru, herecké výkony, dabing, scénář, výpravu a režii. Jediné, co má nějakou úroveň, jsou zvuky a hudba (ačkoli se motivy stále opakují). Scénář bych napsal lepší, a to během polední pauzy na oběd. A ti "herci"? Nejspíše vybrali pár náhodných kolemjdoucích, protože mimo pár známějších jmen (Mejzlík, Morávková) tu všichni hrají tak tragicky, že to není možné. Mimo pár lekaček horor naprosto o ničem, s naprosto debilní (nemůžu říci slušněji) zápletkou a konečnou pointou. A těch nelogičností a chyb!!! Být to určeno jako komedie, hodnotím mnohem výše, protože jsem se v kině nasmál jako při málokterém filmu poslední doby, a nebyl jsem sám . Takže dát odpad, to by bylo moc tvrdé, jedna hvězda je zasloužená. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě to vyznělo líp než Čepel smrti, ale i tak děs a zmar. Postavy šílené "Džambulka" darmo mluvit. Dějově to bylo jasný kdo je kdo, na výběr byli pouze dva stačilo se podívat na nohy a chůzi vraha a hned bylo jasný , že to musí být někdo starší. Starý polda byl slizký až hrůza. Dočkam se zas někdy kvalitního českýho hororu? ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Správný slasher by měl obsahovat nějakou erotickou nebo aspoň nahou sprchovou scénu (dívčí, tu zapíchlou bukvici nepočítám), ale tady nic? Nenechá se svítit, nebyly kozy, nebudou hvězdy....kecám, tomuhle filmu by asi nepomohlo nic. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Napětí tam není žádné. Postavy se tam chovají debilně, ke konci mi už i bylo ukradený, kdo za to může. A kolik tam bylo nelogičností! Konec nic nevysvětluje. Je vidět, že Češi neumí natočit horor. Ani dívat se na to nedalo. ()

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Edwoodovský přístup k detailům, šťavnaté neherectví Mira Šmajdy, postavy, objevující se v uzamčených objektech zřejmě zásluhou Rumburakova zvonečku, logo stavební společnosti na dveřích policejní služebny, české maloměsto, v němž je střední škola vybavena bazénem, koncertním sálem, posilovnou a saunou, a další a další detaily, které dělají z Kučerova opusu jeden z nejsilnějších filmových zážitků roku. Turkish Star Wars a Lady Terminator málem pokořeny :) ()

Reklama

Reklama