Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (303)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hororový žánr bohužel nemá v české kinematografii na růžích ustláno a tak to s českými hororovými snímky vypadá tak, jak to vypadá. Malý rozpočet, žádné režijní zkušenosti, žádné realizovatelné vlastní originální nápady, chabá výprava, trhliny ve scénáři, atd, atd. To se týká i tohoto snímku a to bez ohledu na fakt, že si tu zahráli známé herecké osobnosti. A tak se vlastně jedná jen o takový fanouškovský žánrový amatérský snímek, který sice nepřináší nic neznámého, ale je dělaný tak nějak pro zábavu sobě vlastní. Nic víc v tom nelze hledat. Když nejsou peníze, nelze dělat zázraky. ()

domirovec odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední výkřik je stejně, v některých momentech možná trochu povedenější, velká příšernost od bratrů Kučerových. Tentokrát tupého pomalého vraha nahradí vrah s muškou stejně dobrou, jako člověk s obouma ochrnutýma rukama. Prostě děs. Menší posun tam sice vidět jde, ale stejně pořád katastrofické.. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se zamýšlel, jestli si ti herci uvědomují, že natáčejí hovadinu nebo to neví anebo je jim to jedno, hlavně že dostanou zaplaceno. Kdybych odvedl obdobnou práci ve svém zaměstnání, tak mohu očekávat tak leda padáka. Kdyby tento film nebyl k smíchu, tak je k pláči! Prostě český pokus o "Vřískot" je neuvěřitelně špatný ve všech směrech. Parodicky působili všichni kluci. Miro Šmajda je mimo kategorie, Alan byl tragický a Erik jakbysmet. Korunou toho všeho byl mladý policista, kterému jsem se smál i brečel zároveň! A říkal jsem si: "Krucinál přece něco pozitivního najít musím"! A našel jsem! Karin se mi moc líbila, jako hezká a dobře urostlá dívka a taky Dana Morávková stále vypadá dobře. O jejich hereckých kvalitách se to už, bohužel říci nedá. Takže ani za tyto klady filmu hvězdu neuděluji a zařazuji se za dlouhou řadu těch, kdo tento škvár poslal do odpadu! ()

gp_one odpad!

všechny recenze uživatele

A na budúci rok pre nás tvorcovia pripravili ešte viac vypilované a hviezdne obsadené pokračovanie s názvom Poslední výstřik. ()

sarkareifova odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím co mě vedlo k tomu koukat na tenhle "horor" . Právě jsem přišla o 90 minut svého života, které mi nikdo nevrátí. ()

hrudka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo myšleno vážně a nebylo by to tak špatně natočeno, jak co se týče produkce, tak i některých hereckých výkonů, které zřejmě byly limitovány (ne)režisérskými požadavky... byla by to docela dobrá česká parodie na hororové snímky. A možná by měl i divák tu radost ze zabití Ivety Bartošové, která byla z nějakého důvodu předabována, nebo Mira Šmajdy, kdyby to bylo prostě lepší. Kdyby si s tím režisér třeba pohrál, vychutnal. Není. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Ty jo, největší zklamání paradoxně z Morávkové a Mejzlika. Morávková, šéfka policie, držela zbraň jako panna ocas a Mejzlík při rvačce a zabíjení působil jak loutka v rukou loutkoherce po obrne. Jinak celkové to působilo celkem amatérsky. ()

skalican odpad!

všechny recenze uživatele

stačilo 10 minút.... ako to dostali do kín? i keď to tam vydržalo rekordný týždeň, ako sa to robí? Zato majú môj obdiv... ()

hyena1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem tohle veledílo zhlédla celé. Být to ještě o trošku horší, nepochybně by to překonalo i Trošku! Jediné, co se z toho dá přežít, je hudba, ale ta to bohužel z odpadu vytáhnout nedokáže. ()

Reklama

Reklama