Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jist, zda propagace fimu založená na Ivetě Bartošové, když je ve filmu 5min, hraje otřesně a ještě jí předabovala Vrbická není tak trochu klamání spotřebitele, ale co už. Problém ale nastává, když divákovi přijde, že snad všechny postavy byly předabované, protože nemůže uvěřit že to co slyší je originální dabing. Film také vrhá na českou policii velmi kladné světlo, jelikož je jediná na světě, která dokáže za ani ne minutu zjistit, odkud kdo volal na pevnou linku! A také ví, jaké má číslo mobilní telefon volajícího z pevné linky. Naprosto úžasné a mám v českou policii mnohem větší důvěru! Hrozivý vrah má jednu velkou výhodu. A to, že jeho oběti jsou ještě blbější než on sám, jelikož se do oběti nedokáže trefit, i když jí napadne zezadu a když už se po vysilující honičce do oběti konečně trefí, tak do toho samého místa pro jistotu ještě bodne několikrát. To asi aby zanechal v tom místě větší ďuznu. Vrah je také tak šikovný, že po vysilujícím závěrečném vysvětlování proč a co zjistí, že v té pistolce už nemá náboje. A prostě nedokáže uškrtit mladou holku, které stačí ho kousnout do ruky a on, i přes to že má rukavice, jí pustí. Divák v tu chvíly má co dělat aby smíchy nespadl i z té sedačky. Musím také podotknout hrozně, ale HROZNĚ napínavou (a kurevsky dlouhou) noční honičku ve škole, kde vrah dotvrdí svou naprostou neschopnost a kde se z čista jasna ve 4 hodiny ráno objeví jak detektiv Singler (kterému prý dal echo kolega), ale i Erik (taková karikatura, kterou hrál nějaký herec). Wow! Tolik šoků jsem jen těžko pobíral. Předtím jsem totiž dostal ťafku v podobě Štěpána Turka v cukrárně. A že umí parádně nandat kopeček zmrzliny! Jen škoda, že nezazněl jeho megahit Stávka Dýdžejů. Nicméně nejvíce to zabil nadraný Miro Šmajda se svým "Haló. Haló. Je tam někdo? Ty vole...". To je prostě k nezaplacení a za tu zábavu tu jednu hvězdičku dát prostě musím! :) ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Vidět v jednom filmu "brutální" zavraždění (veletrapně předabované) Džambulky a Mira Šmajdy (účes a neherectví toho člověka jsou fascinující) je snem každého cynického trolla. Škoda, že to je asi tak všechno, co je na tomhle českém rádobyslasheru jakž takž "dobré"... :) A pouštět to v kinech za normální vstupné je vážně drzost. 0 % ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Občas hlúpe, občas zbytočne umierené, častejšie blbo zahrané a nasnímané, ale inak v pohode. Tvorcovia sa držia klasickej vreskoťáckej schémy až príliš, vďaka čomu to má síce hlavu a pätu, ale slasheru chýba nejaký zaujímavejší moment. Len cez takéto fimy sa dostaneme k točeniu dobrých žánroviek, takže držím palce. Veď mordy mali celkom spád. Slovenský ATTONITAS je solídnejší pokus... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Skoro nikdy jsem neviděl úplně celý film a pak dal méně než 2 hvězdy, nyní však nemůžu jinak. Tenhle snímek je výkradačkou Vřískotu, "jen" má horší produkci, kameru, herecké výkony, dabing, scénář, výpravu a režii. Jediné, co má nějakou úroveň, jsou zvuky a hudba (ačkoli se motivy stále opakují). Scénář bych napsal lepší, a to během polední pauzy na oběd. A ti "herci"? Nejspíše vybrali pár náhodných kolemjdoucích, protože mimo pár známějších jmen (Mejzlík, Morávková) tu všichni hrají tak tragicky, že to není možné. Mimo pár lekaček horor naprosto o ničem, s naprosto debilní (nemůžu říci slušněji) zápletkou a konečnou pointou. A těch nelogičností a chyb!!! Být to určeno jako komedie, hodnotím mnohem výše, protože jsem se v kině nasmál jako při málokterém filmu poslední doby, a nebyl jsem sám . Takže dát odpad, to by bylo moc tvrdé, jedna hvězda je zasloužená. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama